Arama sonuçları: *

• Users: Eion
  • Order by date
  1. Eion

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Yeni Sistem topluyorum tek tek, Amazon depoda Anakart buldum ikinci el - Yeni gibi ibaresi var acaba alsam pişman olur muyum? deneme şansım yok daha önce anakart alan arkadaş mevcut mu acaba ?
  2. Eion

AMD 9070xt Tüm Markalar Genel Deneyimleriniz Güncel Olarak Nedir ?

Aslında 9070xt ekran kartlarında tüm modeller 50 ile 60 derece arasında çalışıyor fakat burada mühim olan bellek ve hot spot sıcaklık değerleri alır almaz onlara bakmak lazım bazılarında 90-100 bile gördüğüm olmuştu ve bu uzun vadede ciddi bir durum
  3. Eion

Teşekkür ederim, Nazar değmesin <3
  4. Eion

Hangi marka 9070xt acaba ?
  5. Eion

Asus tercihinde ön plana çıkmamdaki sebep Asus marka ekosistemi kuruyorum Tüm donanımlar Prime serisinden bir tek işlemci ve ekran kartı kaldı
  6. Eion

Sapphire modelleri ile ilgili güzel şeyler duymadım hiç şuanda alırsam ya Assrock taichi yada Asus prime modelini alacağım yada az daha para tutup 5070ti zorlayacağım bütçeyi
  7. Eion

Yorumunuz için teşekkürler. Kitapta bakınca kas gücü olarak amd cidden çok güçlü fakat yazılım ve Ai işin içine girince nvidia öne geçiyor lakin satış fiyatları da ortada malum. Son dönemde amd'de güzel işler yaptı özellikle son buldukları teknoloji cidden merak konusu
  8. Eion

1 hafta önce yavaş yavaş sistem toplamaya başladım ama en sona ekran kartını bırakacağım Asus Prime 9070xt modelini düşünüyorum ama yazılımsal olarak sorunlar yaşatmış geçtiğimiz dönemlerde 5070ti alsam arasında çok fark var kararsız kaldım bu sebeple
  9. Eion

İyi forumlar; Çok fazla amd'nin ekran kartlarında sorun yaşayanlar olmuş bu günümüzde güncelde kullanan arkadaşlar ne kadar memnunlar yada ne sorunlar yaşadılar? Markadan markaya durum değişiyor mu? Fikirlerinizi bekliyorum :)
  10. Eion

Ryzen 7800x3d Şuanda Alınır mı ?

İyi forumlar, Yavaş yavaş PC toplamaya başladım denk geldikçe uygun ürünleri alıyorum. Şimdiye kadar Asus kasa, Kingston 1tb ssd aldım. Kafamda işlemci olarak 7800x3d var fakat bir anda fiyatları çok yükselmiş. Acaba 1-2 ay içinde durumlar ne olur çünkü kasımda full sistemi toplamış olacağım...
  11. Eion

❌İndirim Bitti! İncehesap Gecenin Yıldızı | 25.09.2026

asus prime kötü müdür ki kanka? full set asus prime diziyorum ondan sordum anakart psu soğutucu ekran kartı hepsi aynı marka olsun istiyorum
  12. Eion

dostum şu 1-2 saat içinde bulursan haber eder misin bana da 1790367062 kingston kalitesi üzmez diye biliyorum hızlarıda fena değil zaten gen5 almaya güç yetmez
  13. Eion

Peşine 6 taksit yapsa şu prime 9070xt çok cazip geldi ama nafile :D amazondan bekliyorum şu fiyatlara xt
  14. Eion

bendeki kart işbank ondan yapamadım ama fiyatı güzeldi kaçırmak istemedim Amazondanda bir süredir takipteyim ama bu fiyatlara bulamadım hiç yada ben kaçırdım. Amazondan anakart işlemci ve ekran kartını takip ediyorum taksit için
  15. Eion

peşin olması can sıkıcı lakin ben aldım ya yeni sistem dizmeye başladım tek tek uygun fiyat bulunca kaçırmak istemedim
  16. Eion

9070 XT Fiyat Olarak Makul Mü

bu 9070xt'de hangi modeli almak makul sizce gönlüm sapphire pulse yada asus prime'dan yana
  17. Eion

RX 9070 XT Hangi Modeli Almalıyım Yeni Fiyatlarda

Asus prime hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  18. Eion

Yardım OLED Monitör Önerisi

evet ama almışkende iyisini almak en doğrusu sonuçta 22lerde az para değil ayrıca elde patlama olayı olmaz çünkü firmalar garanti veriyor başta üretici firma olmak üzere fakat sizin modelde gayet güzel görünüyor alienware ürünlerinide öven çok var
  19. Eion

Yardım OLED Monitör Önerisi

bende son dönemde çok oled monitör inceledim kafam o kadar karıştı ki anlatamam. Kafamdaki modeller şunlar ASUS ROG Swift OLED XG27AQWMG MSİ MAG 273QP QD-OLED X24 yada bekleyim penta tandem qd oled gelecekmiş MSI MAG OLED 271QPX32 şu model bunu alasım var gray banding sorunu vs. çözülmüş...
  20. Eion

Yardım OLED Monitör Seçiminde Kararsızım (Yardım)

Merhabalar; 1 haftadır aralıksız Oled monitör araştırması yapıyorum ve sonuç olarak 2 modelde karar kıldım ama hangisini alacağım konusunda hiç tecrübem veya görsel bilgim yok maalesef. Daha önce gözle hiç görmedim çünkü Modeller: 1- MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24 1440P 240Hz 2- ASUS ROG Strix...
Geri