Arama sonuçları: *

1. trenboloneren

Bu Bilekliğe Nasıl Bir Çözüm Üretebiliriz

Bilmiyorum bu çelik buna parça atamayız dediler 1779776062 MCMCJXXJXJXJXJXJXJXJ
  2. trenboloneren

Bu Bilekliğe Nasıl Bir Çözüm Üretebiliriz

https://ty.gl/0lzbtjhspopuv Kız arkadaşım doğum günümde bu seti hediye aldı ama hiç biri bileğime uymuyor takamıyorum ne yapabilirim bulunduğum konumdaki gümüşcüler bu çelik biz yapamayız yapacak birini de bulman çok zor dedi aklında bir çözüm önerisi olan var mı
  3. trenboloneren

Yurtdisi Telefon Önerisi 25 30k

Bütçeyi nerdeyse %50 arttırmam lazım zor oda
  4. trenboloneren

Yurtdisi Telefon Önerisi 25 30k

Selamlar geçen sene yd tecno camon 40 premier aldım 16000TL gibi bir fiyata ve cihazdan son derece memnunum tek sorunu kamerası ilk haline göre kötü oldu baya her güncelleme yaptığımda kötüleşiyorda şuan ki cihazimdan iyi ne önerebilirsiniz yoksa gerek yok mu değişmeye önümüzdeki bir ay içinde...
  5. trenboloneren

Çift Sim Servet Kayıtlı Ne Demek ?

Evet ama kendisi akkoyun olduğu için bizleri suçluyor
  6. trenboloneren

Yaptı zaten cihazım sistemlerinde klon gözüküyor ama umurlarında değil ve akkoyun olma mümkünse 1779050505 Uyarı verse bile çalışır cihaz 5g imei vestel bilmem ne diye cihaza ait 5g aktif kullanabiliyorum ama sorun yok
  7. trenboloneren

Gayet meşru benim telefonum da kaçak hatta vergi ödemiyor kaçak telefon kullanıyorum hadi şikayet et beni
  8. trenboloneren

Adam kaçak telefona karşı ama bir kendine bir devlete almana karşı değil sanane bilader
  9. trenboloneren

Asus Ram Piyasasına Giriyormuş

İnan hiç bir fikrim yok hocam
  10. trenboloneren

Asus Ram Piyasasına Giriyormuş

İnstada gördüm pc hocası paylaşmış hemen konusunu açayım dedim fikirleriniz neler
  11. trenboloneren

2024 De Ortaöğretim Kpss Ye Girip Atanan Var mı

Anladım hocam
  12. trenboloneren

Kıoxıa Pcıe M2 1tb Exceria Pro G2 Nvme Gen5 14400/12700 Mb/Sn Ssd 9999tl

Birebir aynı konu şubat ayında da 8950TL diye açılmış
  13. trenboloneren

Kıoxıa Pcıe M2 1tb Exceria Pro G2 Nvme Gen5 14400/12700 Mb/Sn Ssd 9999tl

https://www.amazon.com.tr/dp/B0GD694BJP?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_660V2Y7FBFC9Q17BBAGK&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_660V2Y7FBFC9Q17BBAGK&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_660V2Y7FBFC9Q17BBAGK Konusunu açmaya değer miydi bilmiyorum ama illa birinin işine yarar fiyatı 10500 12000 arası gidip...
  14. trenboloneren

Sağolun hocam
  15. trenboloneren

Güncel durumum 19 yaşındayım açıktan mezun oldum geçmiş soruları çözünce Ortalama şuan 70 75 puan aralığında yapıyorum çok rahat ki 11. Sınıf terkim açıktan da nasıl bitirdim çalışmadan bilmiyorum sınav ekimde atanmak için yapmam gereken puan kaç olmalı alacağım maaş ortalama Ne kadar olur...
  16. trenboloneren

Devlet Benimle Oyun Mu Oynuyor?

Sağlık olsun kardom
  17. trenboloneren

Eee abi ikna et hani en azından alsın kendi üstüne sen kullan sana faydası olsun
  18. trenboloneren

İstese kullanabilirdi engelini bilmiyorum ama geçmiş olsun engelli raporun var diye otvsiz araba alıyosun bundan güzel olay mi var bir kere
  19. trenboloneren

Araba Önerisi 2.5-2.7milyon Arası

İnanır mısın tam olarak benimde hayal arabam bide suv görünce aklıma direk geldi
  20. trenboloneren

Araba Önerisi 2.5-2.7milyon Arası

Hocam orda sorun şu araca kötü denmiyor o şekilde minibüs tipi bir araca ihtiyacı yok
Geri