Arama sonuçları: *

1. haktanugur3

Babil fragrence ile koku güncesi güvenli mi?

Babil fragrence ile koku güncesi güvenli mi? Koku günce jpg le male elixir 125 e 4100 dedi. Güvenli mi alan var mı? Babilde de sahibinden sayfası...
  2. haktanugur3

Bu artifact sorunu neden oluyor

Hocam test ettim 2 test yaptım vram ve çekirdek ve sonuçlar. DDU yaptım değişmedi. Donanım hızlandırmasını kapatcam
  3. haktanugur3

OCCT testinin sonucu nasıl?

artifact sorunu oluyor bu %90 vramle alakalıdır diyorlardı şimdi sorun nerede olabilir.
  4. haktanugur3

5. haktanugur3

EVe gidince başka oyunlardada test etcem herhalde onlardada olur diye düşünüyorum. Ddu ile silip yüklicm elimden gelen bu
  6. haktanugur3

Ankarada yaşıyorum yeri var direkt oraya götürmeyi düşünüyorum. Occtye soktum 10dk soeun vermedi ama 1 saat uzun uzun yapmam lazım funmarkada sokarım ams her türlü vramde gibi sorun çünkü googledada beyaz pembe missing texture oluyordu
  7. haktanugur3

Benim önceki 5500xtde mesela soeun olmamıştı gariptir ama bunda ilk günden beri gariplik vardı. İtopyayı arayıp konuşcam dimi garanti için
  8. haktanugur3

Ekran kartında mhz ile oynamadım bir yine sıfırlarımda uv da perfomans için istemiyorum Valla fiyat koyup 5070 falan geçebilirsem iyi olur teknik destekle konuşcam eğer derlerse direkt nvidia geçicem
  9. haktanugur3

O eski sistem 7700xt bendeki kart 1.5 yıl oldu 6 ay daha var ama valla 5k daha koyarım yeni düzgün kart için
  10. haktanugur3

Valla ucuz diye aldık. Granadanın mızrağı gibi girdi. Garanti işler dimi
  11. haktanugur3

Bu artifact sorunu neden oluyo? Bu pembe beyaz şeyler gidip geliyor sürekli rvram ile mi alakalıdır. 6 ay garanti var itopyadan aldım garantiye mi vereyim?
  12. haktanugur3

🔥İndirim Kingston Beast Expo 32GB DDR5 6000MHz CL30 ( 2x16GB) 15.211,34 TL

Rami nasıl boykot edeceksiniz. Bu talibanın arabayı protesto etmesi gibi bir şey
  13. haktanugur3

🔥İndirim Boyner parfümlerde sepette %30 indirim

Jpg le male elixir aynı ama diğerleri artmış eros stronger with you falan
  14. haktanugur3

🔥İndirim Forza Horizon 5 Steam'de 11.47$ (Forza 4'ü olanlar için geçerli)

beklenir forza 5 di gamepassten oynarsın.
  15. haktanugur3

Xiaomi 14T pro telefon Kırıldı

Bence şu an sorun yoksa gittiği kadar kullanın. Orada fazla fiyat çeker büyük ihtimal.
  16. haktanugur3

Yardım NORTH BAYOU F80 YANLIŞ ÜRÜN GELDİ?

Aldığın fiyata ve ürünün kalitesine göre edebilirsin
  17. haktanugur3

Xiaomi 14T pro telefon Kırıldı

bence fazla fiyat istemişler genel kasda da yamulma var biraz ama her şey çalışıyorsa. Sadece sorun kasada ve arka taraftadır
  18. haktanugur3

🔥İndirim 🔥🔥HIQ BLACK FRİDAY İNDİRİMİ🔥🔥

Şu an protein bazı fiyat açısından hiq daha uyguna geliyor. Oceon hiqya göre bir artısı yok bence alınır. Birde hiq %80 oceon %73 protein falan oluyor ona göre
  19. haktanugur3

❌İndirim Bitti! Razer Goliathus X Genshin İmpact 699 TL (Mouse pad)

Bence küçükmüş genshin fnaı değilseniz verilmez
  20. haktanugur3

🔥İndirim Apple iPhone 11 64 Gb (Amazon Depo) 21.599 TL

ip11in s25 ultaryı geçmesi bekleniyor
Geri