Arama sonuçları: *

1. M

Monitör Seçmemde Yardım Eder Misiniz,,,,,,,,,,

Katılıyorum. Ama en son monitörü hepsiburadadan iade etmiştim gelip aldılar, iade de kabul edilebilir bir sürede oldu ama satıcı hepsiburada idi. Amazonda en son bir şey iade ettiğimde burada ilgili kargo firması sanırım kapanmıştı veya başka bir şey bir kırtasiyeye oradan bir kargocuya gidip...
  2. M

bunu ciddi düşünüyorum, sadece bu satıcılarda sıkıntı yaşar mıyım emin değilim, gerçi eğer sağlam gelir ve sıkıntı olmazsa bir daha onlarla işim olmaz sanırım.
  3. M

anladım. Ne bileyim, daha çok SDR ve web kullanımında ve videolarda doğru düzgün renkler istiyorum, şu anki msi'yi ucuza almıştım ama şu an benim için emsal gibi oldu. Ama daha önce tclnin 2k miniledini almıştım, sanki hep yanlış renklere bakıyormuşum gibi hissettirmişti, iade etmiştim.
  4. M

Gta 6'nın Resmi Pegı Derecelendirmesi Sızdı (Cinsellik Hat Safhada)

+18 sahneler eğer mekanik olarak tam kontrol sahibi olabileceğimiz bir şeyse....... PC'ye ne zaman çıkıyordu?
  5. M

aynı şey diye düşünmüştüm ama aynı değil mi?
  6. M

Asker Telefonları Artık Üretilmiyor Mu? (Kamerasız, Sd Kart + Jaklı)

kendim için evde eski bir telefon vardı diye düşünüyordum ama hop sanırım onları kullanıma kapattılardı nedense geçen sene değil mi hat takılmadığı için
  7. M

Merhaba, Uzun süredir yeni bir monitör arayışındayım, idarelik olsun diye MSI PRO MP225 almıştım ama sonrasında renkleri falan çok hoşuma gitmişti, sonraki monitör denediklerim de tatmin etmedi. Ancak hem boyut hem bazen yine de iyi bir monitör ihtiyacı hissettiriyor. 2K 27 inç. Asus'un şu...
Geri