Arama sonuçları: *

1. karabüklü78

Çözüldü✓ OEM Paket Dostlar Yardımcı Olurmusunuz

Tamamdır hocam çok teşekkürler
  2. karabüklü78

Tamamdır hocam çok teşekkürler son sorum olcak sizce bu sistemi peşin almakmı ikinci el almakmı ? 1790986580 Ve hocam görsel için değilde iyi soğutsun diye değiştiriyim demiştim o 700 tl fark ile olanı ekledim dediğiniz gibi
  3. karabüklü78

Ve hocam aynı ramı bir tane daha eklediğimde 10.5 a geliyor tekli alsam en ucuz 14 bin tl civarına sistemide 32 gb ram yapmış oldum en son haliyle ne düşünüyorsun yaklaşık 100bin tl ye gereksiz mi nokta atışmı 1790982188 Hocam birde düşünüyorumda taksit yok peşin fiyatına bunlarda madem diyorum...
  4. karabüklü78

Hocam ilk defa foruma bir şey yazdım ve böyle ilgili cevap aldığım için çok teşekkür ederim ekran kartını 5070 almayı düşünüyorum amd bulaşmak istemiyorumda O dediğiniz işlemci değişimini yaptığımda yapay zekayada sordum baya iyi oldu bu sistemi bu şekilde almayı düşünüyorum ayrıyetten bu hava...
  5. karabüklü78

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-rin-gigabyte-radeon-rx9060xt-gaming-oc-16gb-ryzen-7-7800x3d-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-58947?srsltid=AU7gw4WJtXJ1azEZTixsKhoJJFhiT7CQ4V57U1WotVAUvngTUGe7sWRy Eğer amd ekran kartı amd olursada en iyi bunu buldum ama tavsiye etmiyorlar
  6. karabüklü78

merhaba arkadaşlar pek anlamıyorum araştırma yapıyorum 5070 ekran kartlı 85 bin civarında tüm oyunları 2k full grafiklerde oynuycağım bir kasa alıcağım kardeşim şunu al diyin alcam o derece yardımcı olursanız sevinirim yaptığım araştırmaya görede en iyi fp bu sistemi buldum...
Geri