Arama sonuçları: *

1. Nopoleon

60K bütçe ile bu pc mantıklı mı

Hocam daha az sorun için nvidia daha iyi bir seçenek 60k ya çıkılıyorsa 5070ti almayı deneyebilirsiniz
  2. Nopoleon

17 Yaş yatırım yapma

dediği gibi midas yada herhangi bir bankadan alınabilir. Bist30 dan fazla açılmamanı tavsiye ederim ama çok bildiğimden değil tabi
  3. Nopoleon

17 Yaş yatırım yapma

sen şahsın adına reşit olmadan herhangi bir yatırım girişiminde bulunamazsın vadeli hesap- mevduat gibi gibi. Ailenden senin için hisse senedi almasını isteyebilirsin
  4. Nopoleon

17 Yaş yatırım yapma

iş bankası c segment hisse senedi, bist30 da ki istediğin şirketlerede yatırım yapabilirsin. Cripto riskli olabilir
  5. Nopoleon

17 Yaş yatırım yapma

iş c al
  6. Nopoleon

1500TL %70 yada %100 Mekanik/Manyetik klavye önerisi

tamamdır teşekkür ederim
  7. Nopoleon

eyvallah kral bunada bakacağım
  8. Nopoleon

teşekkür ederim, https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-brown-switch bu klavye hakkında bir fikrin varmı
  9. MSI B560M PRO-E
    Satılmış

Satılık MSI B560M PRO-E

Sorunsuzdur ve kutusu bulunur, diğer ilanlarım ile beraber alımda indirim yaparım
    2,300.00 TRY
  10. Kingston Fury 1x16GB 3200 Mhz Ram
    Satılmış

Satılık Kingston Fury 1x16GB 3200 Mhz Ram

Sorunsuzdur, kutusu vardır, diğer ilanlarım ile beraber alımda indirim yaparım.
    1,300.00 TRY
  11. i5 11400f + Stock Fan + (+400Tl ile Snowman T6 Ultra soğutucu)
    Closed

Satılık Intel i5 11400f + Stock Fan + (+400Tl ile Snowman T6 Ultra soğutucu)

Sorunsuzdur, kutusu yoktur, stok fan ile 3000 tl dileyene snowman t6 ultra ile 3400tl ye veririm İlgilenenleri DM ye beklerim
    3,000.00 TRY
  12. Nopoleon

Herkese Merhabalar Bütçe kaynaklı 1500TL ye %70 yada %100 Mekanik/Manyetik switch klavye arıyorum bilgisi dahilinde olup yardımcı olacak herkese teşekkür ediyorum kolay gelsin
  13. Nopoleon

Yardım 17k bütçe Telefon Önerisi A56 5G vs S21 FE ?

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a56-5g-128-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-gri-p-HBCV000088BXB7?magaza=kilavuzlariletisim&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=...
  14. Nopoleon

Oyuncu Koltuğu Önerileri

Herkese merhabalar; Günümün çok büyük bir bölümünü bilgisayar başında geçiriyorum bu sebeple ergonomik, rahat ve kullanışlı bir oyuncu koltuğu arıyorum ancak bir oyuncu koltuğuna ne kadar bütçe ayırmalıyım ve hangi marka modele bakmalıyım bilmediğimden yardımınızı istiyorum. Şimdiden...
  15. Nopoleon

Yardım 17k bütçe Telefon Önerisi A56 5G vs S21 FE ?

custom rom kullanmayı düşünmüyorsan samsung tek mantıklı seçenek gibi
  16. Nopoleon

The Legend of Zelda: Ocarina of Time Nasıl Oynayabilirim

Herkese merhabalar iyi akşamlar, Oyun havuzumun genişmelesi adına farklı oyunlar oynamak istiyorum ve bu oyunlardan bir tanesi başlıkta gördüğünüz [H3 id='The+Legend+of+Zelda+Ocarina+of+Time']The Legend of Zelda: Ocarina of Time[/H3] bu oyunu bilgisayarda oynayabileceğim bir yolu var mı ve...
  17. Nopoleon

Windows Realtek Audio Driverını yükleyince mikrofon kalitesi DÜŞÜYOR

Herkese merhabalar arkadaşlar HyperX cloud II mikrofonlu kulaklık kullanıyorum, monster Tulpar T7 V20.8 bir notebookum var yeni bir format attım ve windows 11 iri kurdum ancak mikrofonum hiç bir driver yüklü değilken gayet temiz ve sade bir ses verirken tüm güncelleştirmeleri yapınca ve...
  18. Nopoleon

Kartım %100 Yükteyken 80W ile Çalışıyor

kartın yazılımında her şey normal gibi görünüyor, occt ile alakalıymış ancak bu durum da hala fortnite ta neden kapandığını bulamıyorum
  19. Nopoleon

Kartım %100 Yükteyken 80W ile Çalışıyor

Herkese Merhabalar iyi yıllar dilerim, Ekran kartım Sapphire RX5700 XT nitro modeli ve base TDP değeri 265 ancak ektede belirttiğim üzere %100 yük altında maksimum 80W TDP görünüyor, driverdan yada 3.parti herhangi bir yazılımdan underwolt yapmadım sebebi nedir bildiklerinizi paylaşırsanız...
Geri