Arama sonuçları: *

1. G

Çözüldü✓ Gaming Gecesini Beklemelimiyim

Teşekkür ederim o zaman 5060 alıcam bide gaming gecesinde stok çok hızlı eriyomus doğrumu
  2. G

Kanka rtx alıcam benim attığım sistem bunun ti lisi zaten galiba halı hazırda bundan iyi sistem yok cuma gününü beklicem ayrıca attığım sistemde kararsız kalmanın nedeni anakartta SSD slotunun tek olması ssdmi sonradan arttırmak istiyorum 500 GB yetmez bende farkındayım ama SSD arttırmak...
  3. G

Peki onun ssdsi ve anakartı iyimiydi ayrıca başka önerebileceğin sistem varmı?
  4. G

Arkadaşlar 60000 civarına attığım sistemi almak istiyorum ama gaming gecesinde baya indirim olduğunu söylüyorlar o yüzden cumayı bekliyordum gerçekten 10000 e yakın indirim oluyormu ve bu sistem iyi mi?
  5. G

60000 TL Masaüstü PC Önerisi

Ben o attığım ti li sistemi alıcam galiba çünkü ramide iyi sadece eksi yani 500 GB olması onuda ileri dönemde yükseltirim
  6. G

Maalesef tam 60 bin
  7. G

Kara cuma ne oluyor ne zaman oluyor
  8. G

Bu iki sistem arasında kaldım bu fiyatların üstüne çıkamam sizce hangisi daha iyi birinin rtx 5060 ti ve cl30 ram avantajı var ama sinerjiyi bilmiyorum ve kötü yorumları var ayrıca kasanın 1. Fotoğraftaki şekilde olmasını istiyorum sizce hangisi daha mantıklı yada bu fiyata daha iyi sistem varsa...
Geri