Arama sonuçları: *

1. GrandLionTR

MSI X470 Gaming Plus sistemde "VGA LED" yanıyor

Umarım ekran kartında yoktur sorun ama teşekkürler…
  2. GrandLionTR

Cevabınız için teşekkürler, maalesef ki yazdığın tüm çözümleri denedim. Ekran kartını çıkardım, söktüm, temizledim, tekrar farklı slotlarda olmak üzre denedim. Bios sıfırlamayı tüm farklı yollardan yaptım. Bios son sürümü yüklüydü zaten fakat şu an bios ekranına giremediğim için update...
  3. GrandLionTR

Selam arkadaşlar, dün gece sorunsuz şekilde kapattığım bilgisayarımı şu an açamıyorum. Bilgisayar açılırken anakart üstündeki VGA LED'i kırmızı yanıyor. Ekran gelmiyor. Donanımlarım; MSI X470 Gaming Plus. MSI 1080 Armor 8 GB OC. Birçok çözüm denedim ancak sizlerin de bilgisine başvurmak...
  4. GrandLionTR

Videodaki toz filtresinin linki?

Sayın @Abdullah Hacıgül Maalesef konu çözüme kavuşmadı...
  5. GrandLionTR

Ben o şekilde N11'de çok arattım parça parçalar çıkıyor ya da çerçeveliler falan o yüzden sordum. Bendeki kasa da önü kapalı olduğundan 2 senedir ön kapaksız kullanıyorum. Filtre bulup kasayı videodaki gibi yapabilirim.
  6. GrandLionTR

Bana direk Abdullah bey'in yardımcı olması gerekiyor sanıyorum :)
  7. GrandLionTR

Yazdım ancak halen geri dönüş alamadım... :(
  8. GrandLionTR

Upload hızları

İndirme hızı ile yükleme hızı bağlantılı değil maalesef. Örneğin Turkcell Superonline 100 MBPS’lik paketine de 25’lik paketine de 5 MBPS yükleme hızı veriyor. Yükleme hızı arttırmak için ise sizi aylık vb. ek paket almaya yönlendiriyor. Pandemi süreci desteği için de şu anda minumum 50 indirme...
  9. GrandLionTR

4000 TL her şey Dahil Toplama Pc

2. El ürünler garantisi devam ediyorsa sıkıntı olmayacaktır ancak ürünleri alırken stres testlerine sokmanızı öneririm. Bazı ürünlerin bozuk çıkmaması için dikkat etmelisiniz.
  10. GrandLionTR

mouse pad önerisi

Bütçeni biraz esnetebilirsen kullandığım mouse pad’i önerebilirim. Steelseries Qck + Neredeyse tüm yayıncılar bunu kullanıyor. Çok geniş olması da düşük dpi değerlerinde fps oyunlarını daha başaralı oynamanıza yardımcı olacaktır. Ben 6 aydır kullanıyorum en ufak bir leke iz bırakmıyor. Kolayca...
  11. GrandLionTR

Araştırman için teşekkür ederim ancak bana videodakinin aynısından lazım. Hangi platform üzerinden yazmalıyım?
  12. GrandLionTR

Merhaba, bu videoda n11'den alınan toz filtresinin linkini atabilecek var mı? Ben araştırdım ancak sonuca ulaşamadım.
Geri