Arama sonuçları: *

1. K

Android studio vs vscode

Arkadaşlar merhaba ben kotlin ile mobil uygulama geliştirmek istiyorum ama android studio çok yavaş ve hantal geliyor bana araştırdığımda ise vs code eklenti ile kotlin kullanabilicegini gördüm sizce dezavantajları nedir öğrenirken hocalar hep a.studio kullaniyo öğrenmede olsun olabilicek...
  2. K

ASUS TUF GAMİNG gpu kullanımı sorunu

Arkadaşlar Asus tuf gaming laptopum var armory uygulamasında gpu kullanımı yüzde 0 gözüküyor güç tasarrufu modunda oyuna girince de kasıyor bu yüzden nasıl ekran kartı kullanımıni acabilirim azende normal oyun dışı Google'da gezinirken filan guc tasarrufu modu oyun açınca gpu kullanımı...
  3. K

Pc için alınması gereken gamepad

Arkadaşlar benim 140 lira bütçem var ikinci el 90 liraya logitech f310 modeli buldum 2 yıllık bide 120-130 liraya xbox 360 kolu buldum şu imitasyon olanlardan muhtemelen hangisini almalıyım
  4. K

Xbox Game Pass Otomatik Ödeme Mevzusu

Arkadaşlar ben xbox game pass aldım 1 aylık 5 tl ininaldan ama yineleyerek ödemeyi bir türlü kapatamadım(Cevaplarda nasıl yenileceğimi söylemeyin)ben bunu ödemezsem 1.ay bittikten sonra ayda 44,5 lira alabilirlermi ininal karttan aldım ve içinde para yok nasıl olur borçlanma olayı falan...
  5. K

Oyun Hatası Aldım Açılmıyor...

Arkadaşlar ben geçen günlerde xbox game pass ultimate edition aldım 1 aylığına pc ye Gear 5 indiriyodum %40-45 filan olmuş oynanabilir yazıyodu bende bi gireyim falan dedim ama sonra””Failed to open descriptor file../../../Gear Game/Gear game.uproject””hatası aldım oyunu açamıyorum sıkıntı ne...
  6. K

Nasıl Sistem

Hangi SSD’yi önerirsiniz ne gibi kronik sıkıntısı var
  7. K

Nasıl Sistem

Kardeşim zaten kasa+psu’yla 700 küsür lira hem kaliteli alıp alabildiğimin en ucuzunu aldım anakartada o kadar önem vermiyorum
  8. K

Nasıl Sistem

Arkadaşlar ben parça parça sistem toplamak istiyorum nasıl sizce uyum açısından sıkıntı yaratırmı -ryzen 5 1600 -gigabyte b450 h DDR 4 3600 mhz -gigabyte gtx 1660 super -adata 480 gb ssd -corsair vengeance 8 gb 3000 mhz ram -Corsair carbide spec 05 550w+80
  9. K

Galiba Bilgilerim Ele geçirildi bakarmısınız bi yardımcı olun.

Mantıklı ama pc’sinde fotoğraf dosyaları varsa ele geçirmişte olabilir
  10. K

Hangi siteden girdin malum yere
  11. K

Seni mastürbasyon yaparken yakaladım eğer 900 dolar vermezsen fotoğraflarını videolarını yayınlarım gibisinden yazmış kardeşim bunlar dolandırıcı olabilirler yada yakın arkadaşın sana ***** geçiyo olabilir eğer böyle bir durum yoksa yetkili birine danışmanı öneririm
  12. K

Sisteme Uygun Kasa Ve psu

Arkadaşlar sistem alıcam şimdi yanlış kasa alıpta aldığım parçaların kasaya sığmaması gibi bi durumla karşılaşmak istemiyorum yada yanlış alıp sistemi patlatmak istemiyorum sistem: -msi gtx 1660 Super gaming 6 gb -Rzyen 5 1600 -Gigabyte b450m s2h oc am4 -Adata su630 480 gb SSD -Kingston HyperX...
Geri