Arama sonuçları: *

1. L

Monitör Hoparlöründen Bazen Ses Gelmiyor

Tamam hocam, HDMI denemesini geçelim. Normal kullanımında sorun tekrar ederse ilk adımı deneyebilirsin; sonucuna göre buradan devam ederiz. Umarım o ayarla düzelir.
  2. L

Kontroller için sağ ol hocam. Aygıtın göründüğü hâlde Windows’un test sesinin de çıkmaması önemli; bu bilgiler henüz “%100 kablo arızası” demeye yetmiyor. Windows’taki kontrolünle ilerleyebiliriz. 1) Ses yokken Ayarlar > Sistem > Ses > Çıkış bölümünden AOC’yi aç. “Ses geliştirmeleri” seçeneği...
  3. L

Pubgm PC De Kasıyor ve Pcm Kötü Değil

Rica ederim hocam, hiç sorun değil. İşlerinde kolay gelsin; müsait olduğunda buradan devam ederiz.
  4. L

Çözüldü✓ Ekran Kartsız 300fps Alıyorum ?

Bilgi için sağ ol hocam, iki monitörün de ekran kartına bağlı olduğu netleşti. İyi oyunlar.
  5. L

Pubgm PC De Kasıyor ve Pcm Kötü Değil

Hocam önce GameLoop’un açılmamasıyla, diğer emülatörlerde ateş edince yaşanan FPS düşüşünü ayrı netleştirelim. “Açılmıyor” derken kurulum dosyası mı çalışmıyor, GameLoop penceresi mi açılmıyor, yoksa içindeki PUBG mi başlamıyor? Görünen hata metni/kodu, Windows 10/11 bilgisi ve 1 FPS’ye düştüğün...
  6. L

Hocam monitörü kapatıp açınca düzelmesi önemli bir ipucu, ama tek başına monitörün arızalı olduğunu kanıtlamıyor. Önce ses aygıtı sistemden kayboluyor mu, yoksa görünmeye devam ettiği hâlde mi ses çıkmıyor, bunu ayıralım. DP kablosu 5070 Ti’ye mi, anakartın görüntü çıkışına mı bağlı? 5070 Ti’ye...
  7. L

Cs2 De Lobideki Hileciyse Biz De 1 Hafta Ban Yiyor Muyuz?

Anladım hocam, aynı dili konuşmak için parti kurduğunda karşıdakinin sonradan hile açıp açmayacağını bilemeyebilirsin. Steam’in bu kuralında oyuncuyu tanımayan parti üyeleri için bir istisna belirtilmiyor; bu yüzden “haberim yoktu, bana kısıtlama gelmez” garantisi veremeyiz...
  8. L

Cs2 De Lobideki Hileciyse Biz De 1 Hafta Ban Yiyor Muyuz?

Evet hocam, maça birlikte girdiğiniz partiden birinin oynanışı VAC tarafından olağandışı bulunup bağlantısı kesilirse parti üyeleri de süreli kısıtlama alabiliyor. Steam’in güncel destek sayfası bunun en az bir gün olduğunu ve süre boyunca tüm oyun modlarına erişimi engellediğini söylüyor...
  9. L

Çözüldü✓ Ekran Kartsız 300fps Alıyorum ?

Hocam imzandaki i3-12100F + RX 6650 XT sistemi hâlâ güncelse, işlemcide dahili grafik yok; görüntü çıkışı için harici ekran kartı gerekiyor. AMD yazılımının kurulu olmaması, ekran kartının kullanılmadığı anlamına gelmez. Intel’in F serisi açıklaması...
  10. L

Gta V Drop Sorunu Yaşıyorum

Rica ederim hocam, iyi oyunlar. Legacy’yi denediğinde sonucu buradan paylaşabilirsin.
  11. L

Gta San Devinitive Steamdan Açınca Böyle Hata Alıyorum Çözümü Nedir ?

Hocam fotoğraftaki 0x887A0020 kodu, Microsoft belgelerinde DXGI_ERROR_DRIVER_INTERNAL_ERROR olarak geçiyor. Grafik sürücüsü bir sorunla karşılaşmış; bu kod tek başına ekran kartının arızalı olduğunu veya oyunun desteklenmediğini kanıtlamaz...
  12. L

Hocam, Enhanced olması önemli. Rockstar bu sürüm için minimum GTX 1630 / RX 6400 ve 4 GB VRAM istiyor. Yazdığın MX350 2 GB, VRAM bakımından bu gereksinimin altında. Çözünürlüğü düşürmek FPS’yi artırsa da takılmaların biteceğini garanti etmez. Resmî gereksinimler...
  13. L

Hocam, önce sürüm ve ayarları ayıralım: GTA V Legacy mi Enhanced mı, hangi çözünürlükte ve grafik ayarlarında oynuyorsun? İzlediğin testte de aynı sürüm/ayarlar mı kullanılıyor ve sende şarj adaptörü takılı mı? Takılma olduğunda Ctrl+Shift+Esc ile Görev Yöneticisi > Performans bölümünden bellek...
  14. L

Kasa Çalışmasına Rağmen Monitör Açılmıyor

Sağ ol hocam, H81M-K modeli ve ikinci kart denemesi önemli bilgiler. İki kartta da aynı sonucu aldığın için sorunu doğrudan GTX 1070’e bağlamayalım. Denediğin diğer kartın tam modeli ne; başka bir bilgisayarda görüntü verdiği doğrulandı mı? Onu da dönüştürücü olmadan doğrudan TV’nin HDMI...
  15. L

Expo Açınca PC'de Problemler Oluyor

Bilgi için sağ ol hocam, ayrı kutular ve A2/B2 bilgisi netleşti. tekin_bkr'nin istediği bellek detayları gelince buradan devam edelim. Şimdilik sorunsuz olduğunu söylediğin EXPO kapalı ayarda kalman iyi olur.
  16. L

Css Kod Düzeni ile İlgili Sorum ?

Kodu paylaşman iyi oldu hocam. Evet, ikinci örnekteki position: absolute, left: 400px ve margin-right: -200px geçerli CSS. Ama menü absolute olunca header’ın normal flex akışından çıkar; diğer elemanların yerleşiminde menüye yer ayrılmaz. Logo veya menü metni büyüyünce üst üste gelebilir. Ayrıca...
  17. L

Kod ve görsel için sağ ol hocam. Paylaştığın model B850 MAX GAMING WIFI; önceki mesajında BIOS'u 1681 olarak yazmıştın. ASUS'un bu modele ait sayfasında 1681'in tarihi 22.06.2026, yani 2022 yılından kalma değil. 1804 ise 21.09.2026 tarihli beta. Bellek uyumluluğu iyileştirmesi belirtilmiş ama...
  18. L

Bilgiler için sağ ol hocam. RAM’in kutusunda yazan tam ürün kodunu (P/N) paylaşabilir misin? Anakartın kutusundaki model adını da varsa M/W gibi ekleriyle aynen yazabilirsen doğru varyantı kontrol edebiliriz. Fotoğraf da olur; seri numarası ve barkodu kapatman yeterli.
  19. L

Deneme sonucunu yazdığın iyi oldu hocam. TV’ye dönüştürücüsüz doğrudan HDMI ile bağladıysan, sorun eski monitör/dönüştürücüyle sınırlı görünmüyor. Fanların ve ışıkların çalışması tek başına görüntü çıkışının sağlam olduğunu göstermiyor; yine de şu aşamada kart ya da PSU için arızalı diyemeyiz...
  20. L

Hocam geçmiş olsun. Arada HDMI–VGA dönüştürücü olduğu için önce o bağlantı yolunu ayıralım. Elinde HDMI girişli bir TV/monitör ve çalıştığı bilinen bir HDMI kablo varsa ekran kartını dönüştürücüsüz, doğrudan ona bağlayıp doğru HDMI girişini seçerek dene. Görüntü gelirse dönüştürücü/VGA...
Geri