Arama sonuçları: *

1. markooss

OLED Monitörler ve Oyun Deneyimi

QD-Oled ile Woled arasında kaldım ama sanırım woled tercih edeceğim. Çünkü biraz araştırma yaptım woled ışıkta parlıyormuş ama ben odada genellikle ışık kullanmadığım için sorun olmaz diye düşünüyorum. Birde QD-Oled’lerde ışıkta siyahlar mor oluyormuş diye bir yazı okumuştum doğru mudur...
  2. markooss

OLED Monitörler ve Oyun Deneyimi

Herkese selam iyi forumlar arkadaşlar oled monitör almayı düşünüyorum https://ty.gl/ghcufejiy47qf genellikle hikayeli oyunlar ve mmorpg oyunlar oynuyorum ve film dizi izliyorum woled düşünüyorum ışık kullanmıyorum yani woled parlar gibi durumuna girmemenizi rica ediyorum korktugum olay evet 3...
  3. markooss

Yardım 3.000-3.500 TL Kablosuz Klavye Tavsiyesi

Razer BlackWidow V4X kablosuz olarak bulamadım fakat hem razer olması hemde snap-tap özelliği olmasından dolayı bir göz atılabilir almadan önce biraz daha detaylı bir araştırma yapabilirsin.
  4. markooss

RTX 4070 AMD Ryzen 5 7500f Sistemimi Kaça Satabilirim?

satılmaz değil tabii ki ama biraz daha geç satılabilir 60 altına düşmeyin derim.
  5. markooss

Hangi Sistemi Almalıyım?

İki sistem arasında fiyat farkı çok yüksek değilse ki aynı demişsiniz 7800X3D + RX 9060 XT 16 GB olan sistemi tercih etmek daha mantıklı. İşlemci tarafında 7800X3D ciddi şekilde daha güçlü ve 9060 XT'nin 16 GB VRAM avantajı var. Ayrıca 1 TB SSD ve 750W PSU da daha kullanışlı. Ancak RAM'i...
  6. markooss

RTX 4070 AMD Ryzen 5 7500f Sistemimi Kaça Satabilirim?

Eğer parçaların durumu dediğiniz gibiyse, ikinci el piyasasında seti 58-60 bin TL civarında satışa koyabilirsiniz. Pazarlık payıyla birlikte 55-58 bin TL aralığında satışı da hızlı gerçekleşebilir diye düşünüyorum.
Geri