Arama sonuçları: *

1. R

Sistem Parça Tavsiyesi

Şuan parça araştırıyorum sürekli aslında ama amazon üstünden tam emin olamadım seçeneklerde sadece ekran kartı için 52 bine gigabyte windforce iyi gibi
  2. R

Sistem Parça Tavsiyesi

Haklısınız hocam sizin kadar anlamıyorum tabii ki ama taksitli almak istediğimi düşününce attığım link daha mantıklı gibi
  3. R

Sistem Parça Tavsiyesi

Kule tipi değil sıvı soğutma var ramler corsair marka ve ekran kartı olarak asus tercihimdir link attığım sistem çok mantıklı geldi tek tek almaya kalktığımda parçaların 135 e yakın çıkıyor
  4. R

Sistem Parça Tavsiyesi

https://www.koctas.com.tr/gaminggentr-gaming-5070-ryzen-7-7800x3d-tray-asus-dual-geforce-rtx-5070-oc-12gb-32-gb-ram-1-tb-ssd-oem-paket/p/5003419567?shop=10325&utm_source=ig&utm_medium=CPC&utm_campaign=922696+//+Ko%C3%A7ta%C5%9F+/+Web+Performance+/+DPA+/+Temmuz+2025+-+Facebook+/+Remarketing+(Web)+...
  5. R

Sistem Parça Tavsiyesi

Link var mı hocam
  6. R

Sistem Parça Tavsiyesi

7800x3d demiştim hocam ama
  7. R

Sistem Parça Tavsiyesi

100-120 arası hocam
  8. R

Sistem Parça Tavsiyesi

Anakart için olabildiğince f/p bir ürün arıyorum diğer parçalara fazla bütçe ayırmak için
  9. R

Sistem Parça Tavsiyesi

Oem hazır sistemlerin fiyatı ve kullanılan ürünler kafama yatmayınca parça parça toplamaya karar verdim fakat anakart,soğutucu ve kasa gibi parçalarda kararsız kaldım öneriye açığım. Düşündüğüm işlemci ve ekran kartı 7800x3d ve 5070 fps ağırlıklı oyun oynayacağım amd ekran kartı düşünmüyorum.
Geri