Arama sonuçları: *

1. Berk OVALI

GTA 5 Oynamak istiyorum sistemime açıklamada bakar mısınız ? :)

Yıl oldu 2021 hala oyunu açmaz diyenler var. Oyunu açmaz diye bir kavram yok. Örneğin ekran kartı Directx'inin oyuna göre düşük olması durumu oluşursa daha oyun ikonuna tıkladığınızda hata alır ve oynayamazsınız. Ya da yazılımsal herhangi farklı bir durum oluşur o halde yine giremezsiniz...
  2. Berk OVALI

Yarın verilecek olan ücretsiz oyun

Forumda düzenleme gerektiğinin büyük bir örneği. Herkesin içerik oluşturabilmesi güzel bir şey, ama içerik paylaşılmadan önce moderatörler tarafından mutlaka incelenmeli. Sürekli aynı konular, yanlış bilgi verenler, açılmak için açılan yaşı küçük arkadaşların açtığı konular forumda ciddi...
  3. Berk OVALI

Geçici Ücretsiz Epic games yavaş ciğerimi söktün! 17 Aralık'ta verilecek oyunlar!

R6'yı ücretsiz yaparak hilelerin önünü açmış olursunuz. Bırakın temiz kalsın. CS:GO' ya benzemesin oyun. Niye bu kadar ücretsiz istenildiğini de anlayamadım. 23TL'ye satılıyor oyun indirim dönemlerinde ki uzun süre bu fiyatta sattı. O kadar da bedavacı olmamak lazım.
  4. Berk OVALI

Takım arkadaşı arıyoruz!

https://steamcommunity.com/profiles/76561198213607361 Ben de paylaşayım. Akşamları uygun olduğumda girmeye çalışıyorum.
  5. Berk OVALI

CS:GO da bi takım kurmamız yok mu ?

Sistem zorluyor demiyelim de o da yanlış olur. Güncel ortalama bir sistemde sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Hile konusu var lakin iyi bir oyuncuysanız zevk alabildiğinizi söyleyebilirim.
  6. Berk OVALI

BATTLEFIELD 3 ü nereden satın alabilirim?

Attığınız link DLC. Yani Standart Edition'ı Premium'a çeviriyor. Satıcı net bir açıklama yapmamış ama.
  7. Berk OVALI

Steam isimlerinizi de paylaşırsanız ekleyebiliriz.
  8. Berk OVALI

Benim de aklımda böyle bir şey. Ama sağlam oyuncuları bulmamız lazım. Rank'ten ziyade düşük Rank'te ama sağlam oynayıp birlikte yükselebilecegimiz.
Top Bottom