Arama sonuçları: *

1. E

PC üzerinden GamePad ile Forza Horizon 4 oynama

Merhaba internet üzerinden logitech f 310 Game padini alacağım Forza Horizon 4 oynamak için Bazı arkadaşlar xbox360 kol almam gerektiğini söylediler Ben bu kol ile sorunsuz oynayabilecek miyim ? (PC üzerinden) Arkadaşın verdiği ucuz kol üzerinden denedim fakat okumadı youtube'den bu videodaki...
  2. E

250tlye gamepad önerisi?

Şimdi ben Pusat aldığımda PCye bağlayıp direk Forza horizon 4 oynayabilecek miyim steam üzerinden?
  3. E

250tlye gamepad önerisi?

Logitech F310 ile kıyaslarsak hangisi daha iyidir?
  4. E

250tlye gamepad önerisi?

Merhaba ben Forza Horizon oynamak için gamepad alıcam bütçem 250tl hangi kolu önerirsiniz?
  5. E

Bu Videoya Göre Sizce Rankım Nedir?

artık yeni sistem geldi 21 level kassan bile para verenlerle oynayamıyosun
  6. E

Birdahaki Seneye LGSye gireceğim Taktik Verir Misiniz?

kanka ben sallamıştım zamanında zaten ortalama ile giricektik o sistem yeni çıkmıştı ortalamam da 80 idi anadoluya gittim
  7. E

mm salın beyler faceit oynayın
  8. E

170-180 TL Mouse Tavsiyesi

teknolojik ürünler birazda şans işi bence sağlık olsun
  9. E

nova 2-3 hile demem faceit 2lvl
  10. E

170-180 TL Mouse Tavsiyesi

bende de g102 var hiçbir sıkıntısı yok çok iyi dönüyor garantiye falan mı versen? g300s de iyi onu da kullanmıştım ama sol tıkta sorun çıkıyormuş yeni kasasında
  11. E

Kasa fanım çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar benim toplam 6 adet kasa fanım var. bir an fanların hepsi dönmedi fakat ışıkları yanıyodu mediamarkta götürdüm kasa fanları yanmış dedi. yeni fan taktılar garantiden geldi fanlar sonra eve geldim pcyi kurdum yine aynı sorun rgb ışıklar yanıyor fakat fanların hiçbirisi dönmüyor...
  12. E

Arkadaslar bu sistemden almayi düşünüyorum. Ama İtopya güvenilir midir?

Müşteri hizmetleri kötü diyolar hic ilgilenmiyorlarmış 1601202555 Ben de ilk defa oyuncu bilgisayarı alıcağım için endişeliyim
  13. E

Arkadaslar bu sistemden almayi düşünüyorum. Ama İtopya güvenilir midir?

https://www.itopya.com/vok-gamehero-msi-gtx-1650-super-ventus-xs-oc-4gb-intel-i3-9100f-8gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/
  14. E

Bu sistem güzel mi arkadaşlar 4000tl çapında sistem alacağım

ssd markasiz bide ekran karti tek fanlı çok ısınır.
  15. E

Bu sistem güzel mi arkadaşlar 4000tl çapında sistem alacağım

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9100f-msi-gtx1650-d6-ventus-xs-oc-h310m-pro-vdh-plus-kingston-480gb-8g.html
  16. E

Ryzen 3 3100 ve xfx rx570rs

sistemi daha almadım linkini yolluyorum SİLVER modelini alıcam https://www.incehesap.com/eclipse-zero-silver-amd-1200-rx570-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari-fiyati-46590/
  17. E

yani yayin yapabilecek miyim beyler?
  18. E

Arkadaslar bu islemci ve ekran kartı ile twitch yayını açabilir miyim? Download:35mbps Upload: 5 ve 6 arası
  19. E

aliexpress kargo takip

istanbuldan kocaeliye gelicek dimi ben kocaelide oturuyorum da
Top Bottom