Arama sonuçları: *

1. Aligiray

Windows 10 dan 8.1 e nasıl geçerim?

ürün anahtarı vs ister mi acaba
  2. Aligiray

Windows 10 dan 8.1 e nasıl geçerim?

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar şu an bilgisayarımda windows 10 yüklü fakat 8.1 e geçmek istiyorum microsoft desteği kestiği için sitesinden yükleyemiyorum bazı sitelerden yüklemeye çalıştım ama 100-200 kb/s ile indiriyor nerden yükleyebilirim önerilerinizi bekliyorum.
  3. Aligiray

WIN 1O KURULUMUNDA SSD GÖZÜKMÜYOR

Merhaba freedos msi bilgisayarıma win 10 yüklüyorum fakat sürücü seçme aşamasında ssd gözükmüyor nasıl bir yol izlemeliyim?
  4. Aligiray

Laptop için 2. RAM hakkında yardım

Attığınız linkteki RAM markalarıyla mevcut bilgisayarımdaki RAM markası uyuşmuyor.
  5. Aligiray

asus tuf a15 2022 model
  6. Aligiray

baktım zaten, sorumu anlayamadınız sanırsam
  7. Aligiray

Arkadaşlar aynı değerlere sahip farklı bir marka ram almam sorun teşkil eder mi yoksa markanın da aynı mı olması gerek?
  8. Aligiray

msi thin v asus tuf hangisini önerirsiniz

asusu mu oneriyorsun yani
  9. Aligiray

msi thin v asus tuf hangisini önerirsiniz

Arkadaslar su an asus tuf a15 kullanıyorum 3060 140W ekran kartina sahip(asus), itopya da 4050 ekran katlı fakat kaç W olduğunu bilmiyorum msi thin indirimde(msi) sizce geçiş yapmalı mıyım?
  10. Aligiray

SÜRESİZ QR KOD OLUŞTURMA

Arkadaşlar merhaba kartvizit için qr kod yapmak istiyorum fakat bazı kodların geçerlilik süresi var bu yuzden süresiz bi qr koda ihtiyacım var nasıl süresiz qr kod oluşturabilirim?
  11. Aligiray

14 mü 14 plus mı almaliyim?

tesekkur ederim sag olun
  12. Aligiray

14 ile arasinda ki 6-7 bin farka deger mi peki
  13. Aligiray

14 ile arasinda yaklasik 15-20 bin tl fark fark
  14. Aligiray

ogrenciye otv indirimini ne zaman yapacak biliyor musunuz?
  15. Aligiray

onlara butcemin yetecegini sanmiyorum ancak mini cikarsa ki artik apple mini uretmiyor.
  16. Aligiray

tek farki zaten batarya omru ve ekran boyutu sadece ben 6.7 ince aldistigim icin plus almak istiyorum fakat 7 bin lira fark odemeli miyim ondan emin olamadim
  17. Aligiray

arkadaslar merhaba telefon almayi dusunuyorum 14 ve plus arasinda kaldim arada 7 bin tl fark var 7 bin liraya deger mi degmez mi sizin yorumlariniz nedir?
  18. Aligiray

KREDİ CEKEBİLİR MİYİM?

Su an universite ogrencisiyim ve calismiyorum herhangi bir bankadan kredi alabilir miyim?
  19. Aligiray

masaüstünde seçilen bölgeler renk değiştiriyor

dediklerinizi uyguladım su an guncel surum 23.5.2 olarak gorunuyor bir sure gozlemledikten sonra size geri donus yapacagım
  20. Aligiray

masaüstünde seçilen bölgeler renk değiştiriyor

ben herhangi bir yerde amd driveri kurdugumu soylemedim guncelleme geldigini ve guncelleme gerceklestirdigimi belirttim
Top Bottom