Arama sonuçları: *

• Users: Onurs
  • Order by date
  1. O

WD blue 1 TB görünmüyor.

Teşekkürler sabah denerim inşallah olur.
  2. O

WD blue 1 TB görünmüyor.

İkisini de denedim malesef olmuyor.
  3. O

WD blue 1 TB görünmüyor.

Yeni topladığım sistemde WD blue 1 TB HDD im aygıt yöneticisinde ve bilgisayarımda gözükmüyor. Başka PC ye taktığımda aygıt yöneticisinde görebiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
  4. O

Öneri Ekran kartı kıyaslama öneri msı

Uzun zamandır bekliyorum hergün alıp almamakla karar değiştiriyorum indirime girse düşünmem direk alırımda piyasa belli düştüğü yok 1592409231 Soğutma açısından ve bilindik olduğu için msı düşünüyordum önerilerinizi dikkate alıp biraz inceleme yapıyım
  5. O

Hepsiburadada sadece galax 1660 super var ondan dolayı onu attım
  6. O

https://www.hepsiburada.com/msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-6gb-192bit-gddr6-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-1660-super-gaming-x-p-HBV00000OHX72?magaza=nidaelektronik Bu var ama fiyatı çok yüksek ve taksit şeçeneklerinden dolayı hepsiburadadan almayı düşünüyorum
  7. O

İleriye dönük olsun hemde sorun yaşamamak için msı almayı düşüyorum
  8. O

Merhaba arkadaşlar 3 ekran kartı arasında kaldım yardımcı olurmusunuz. https://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1660-gaming-x-6gb-192bit-gddr5-dx-12-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000IK6DR?magaza=Hepsiburada...
  9. O

Sapphire pulse amd radeon rx 580 fiyat farkı

Önerilerin için teşşekürler biraz daha beklemek zorundayım malesef.
  10. O

Önerin için teşşekür ederim. Taksit seçeneklerinden dolayı hepsiburadadan almayı düşünüyorum indirime girdiğinde rx 580 1650-1700 tl ye düşüyor 1660s indirime girerse düşünebilirim.
  11. O

Piyasanın şuanki durumundan dolayı bu fiyat aralığında 1660s yokki fiyat performans açısından bana göre rx 580 yeterli gibime geliyor
  12. O

Attığım linkdeki yorumları kastetmiştim.
  13. O

Yorum yapanlar memnunlar ve öneriyorlar
  14. O

Dizeceğim sistem ileriye dönük olsun diye rx 580 almayı düşünüyorum çok ağır oyunlar oynamıyorum gb farkından dolayı bunu almayı tercih ediyorum ama önerilerinize açığım.
  15. O

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  16. O

Resimlerdeki ekran kartlarının ikisininde özellikleri aynı ama fiyatları farklı https://www.hepsiburada.com/sapphire-pulse-amdradeon-rx-580-8g-oc-256-bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11265-05-20g-p-HBV000004VT1D?magaza=Weblegelsin 1900 tl...
Top Bottom