Arama sonuçları: *

1. F

Steam üzerindeki Wallpaper Engine uygulaması

Kardeşim sağol Allah razı olsun bir şey daha sorocağım senin sistem özelliklerinde ssd bölümünde adata su630 480 gb ssd ye lanet olası demişsin neden acaba bir sıkıntısı mı var?
  2. F

PUBG MOBİLE EMÜLATÖR KASIYOR :(

Kardeşim sistemin yetersiz değil gayet güzel bir sistem Steam Pubg yi bile oynatabilecek bir sistem yani Pubg Mobile da zaten kasmaz ama o kasma bende de oldu ben sonra sıkıldığım için sildim ama kasma emülatörle ilgili olabilir veya başka birşeyle ama sisteminin özellikleri ile bir ilgisi yok...
  3. F

Steam üzerindeki Wallpaper Engine uygulaması

Selamın Aleyküm Steam üzerinden Wallpaper Engine isimli bir uygulama aldım ve denedim çok kaliteli bir uygulama ama bir şey soracağım bu hareketli duvar kağıtları pc mi yorar mı, pc nin ömrünü tüketir mi, oyunlarda oyunu kastırır mı yani fps düşüşü yaşarmıyım veya pc yi ısındırır mı? Sistem...
  4. F

27 İnç Monitör Önerir Misiniz?

max 3500 1591629373 eyvallah kardeşim ama bu 4ms
  5. F

27 İnç Monitör Önerir Misiniz?

SELAMIN ALEYKÜM ARKADAŞLAR 27 İNCH VE 240 HZ VE CURVED 1MS VEYA DAHA AZ TEPKİ SÜRESİ OLAN MONİTÖR BİLEN VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN SATIŞTA OLAN VARMI BU ÖZELLİKLERDE 3 TANE BULDUM AMA BUNLAR STOKTA FALAN YOK LÜTFEN YARDIM EDİN...
  6. F

25 İNCH YETERMİ

SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar pc toplamayı düşünüyorum rtx 2070 li 25 inch 240 hz kavizsiz monitör mü almalıyım yoksa 27 inch 165 hz kavisli bir monitör mü?(NOT:Genellikle Csgo oynayacağım bulabilirseniz 240 hz 27 inch kavisli monitör yazar mısınız ama stoklarda olanlardan ve bunların hepsi için...
Top Bottom