Arama sonuçları: *

1. K

Samsung Buds 3FE 2999 TL Mediamarkt!

bu mu yoksa buds 3 mü daha iyi?
  2. K

Kahve Diyarı Türk Kahvesi 1 TL

yazmazsan sıkıntı olmaz
  3. K

4000-5000 TL müzik için kulaklık önerisi

kulaküstü arıyorum , kablosuz olması önceliğim ancak ses kalitesi aşırı farkedecekse kablolu da alabilirim,
  4. K

4000-5000 TL müzik için kulaklık önerisi

4-5k bandında kulaklık arıyorum , ilk amacım müzik dinlemek olacak. dinlediğim belli bir tür yok o yüzden hepsi için üzmeyecek önerilerinizi bekliyorum.
  5. K

Yapıkredi World puan nerde geçerli

ordalarda da geçmiyor hocam denedim
  6. K

yükleyebileceğim herhangi bir yer var mı acaba bildiğiniz? süresi doluyor puanların ve alışverişte kullanamıyorum
  7. K

hyperx cloud 3 almaya çalışıyorum
  8. K

yok hocam orda da puanla öde şeklinde bir sekme çıkmıyor. hiçbir yerde geçmeyen puan vermişler resmen.
  9. K

denedim ancak banka kartıyla olmuyormuş
  10. K

kaydettim hocam lakin çıkmıyor
  11. K

trendyol amazon hepsiburada n11 gibi hiçbir sitede çıkmıyor hocam. hepsiburada hariç diğerlerinde kaldırılmış sanırım ancak hepsiburadada olmasına rağmen onda da buton çıkmıyor
  12. K

banka kartımla öderken "puanla öde" butonu çıkmıyor ne app ne de site üzerinden , iyzicoya vs yükleyebilir miyim bu puanları ?
  13. K

hocam bu bahsettiğiniz banka kartı ile oluyor mu yoksa sadece kredi kartı mı?
  14. K

Öncelikle herkese iyi forumlar. Amazon , Trendyol , Hepsiburada gibi sitelerden banka kartıma tanımlı Yapıkredi wolrd puanlarımla ödeme yapmaya çalışıyorum ancak herhangi bir "puanla öde" vb. buton çıkmıyor. bu puanları hangi e-ticaret sitelerinde kullanabilirim acaba?
  15. K

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Shein KZ IEM kulaklıklar 1-3 dolar

type c girişinden dolayı kz pisces düşünüyorum , kulaklık hakkında fikri olan var mı? vergiler dahil 639,34TL ye geliyor. 1756388919 type c girişinden dolayı kz pisces düşünüyorum , kulaklık hakkında fikri olan var mı? vergiler dahil 639,34TL ye geliyor.
  16. K

60000 tl laptop önerisi lazım

hocam bütçem 80k ya çıkmıyor
  17. K

60000 tl laptop önerisi lazım

bütçe:60k , bilgisayar mühendisliği okumaya başlayacağım bu sene, 60000 tl civarı bir cihaz arıyorum. aklımda şu cihazlar var , hangisi daha iyidir veya başka öneriniz var mıdır ? herkese iyi forumlar...
  18. K

Laptop önerisi gerekiyor

Acer predator helios neo 16 , 13700hx/4060
  19. K

Laptop önerisi gerekiyor

THH'den değişim kararı çıkan ürünüme fiyat farkı ile şu üç ürün önerildi. Acer Nitro 16 R7 8845HS 4060 ( fiyat farkı yok, kafa kafaya) https://app.hb.biz/EscKypgLHa8y HP Victus 16 14700HX 4060(120W) (3000TL fark) https://app.hb.biz/5Ibmoy8p5yIV Acer Nitro 16 R7 8845HS 4070 (13.500TL fark)...
  20. K

Fabrika arızalı bilgisayar için THH'den değişim kararı geldi

Geçen ay bilgisayarımdaki üretim hatası nedeniyle satıcıyı THH'ye vermiştim. Karar istediğim şekilde değişim olarak çıktı, ertesi gün satıcı tarafından arandım ve anlaşmalı kargo numarası vererek bilgisayarı üreticiye göndermemi ardından servis raporu ile değişim olacağını söyledi. Bu konularda...
Geri