Arama sonuçları: *

1. Cevobaro

Ekranım bozuldu yardıma ihtiyacım var

Arkadaşlar sorunu çözdüm: Bilgisayar kendi kendine 60 hz olmuş (monitörüm 240 hz) ayarlardan 240 hz ye çektim ama hala koyu renklerde aynı sıkıntı devam ediyordu daha sonra bilgisayarı ve hdmi kablosunu evimde bulunan 60 hz televizyona taktım. Televizyonda herhangi bir sıkıntı yoktu o yüzden...
  2. Cevobaro

Hdmi kablosunu mu değiştireyim?
  3. Cevobaro

Merhaba Ekranım bozuldu yardıma ihtiyacım var. Neden böyle oldu bilmiyorum videoda çektim yardıma ihtiyacım var https://drive.google.com/file/d/1iJkvy_mAIGd7r8rOTnLXZbzi4kCjz8DJ/view?usp=drivesdk
  4. Cevobaro

Kaliteli bir webcam arıyorum

İçerik üreticisiyim ve kaliteli bir webcam arıyorum. Bir kere alıp bir daha kafam ağrısın istemiyorum tavsiyeniz var mı? Tripod öneriniz de olursa sevinirim
  5. Cevobaro

Saç konusunda yardımınıza ihtiyacım var

cildiyeye gitsem bana saç bakımım için kullanmam gerekenleri söyler mi
  6. Cevobaro

Saç konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar saçlarına önem verenler varsa rica etsem yardımcı olabilir mi. Artık saçlarıma önem vermek istiyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok hangi şampuanı kullanmam lazım, saçlarmının daha canlı gözükmesi için ne yapmam lazım. saçlarımın sabit durması için ne yapmam lazım...
  7. Cevobaro

Display port kablo önerisi

Link atabilir misin bilmiyorum ben
  8. Cevobaro

Display port kablo önerisi

270 hz ips asus monitörüm var bunun için display port kablo lazım öneriniz var mı?
  9. Cevobaro

Kafayı yicem kilo almam lazım

yukarıda attığım ürün gibi mi?
  10. Cevobaro

Arkadaşlar şöyle bir ürün buldum yorumlarına falan baktım youtube falan olsun hep işe yarıyor diyorlar. Abim doktor ona sordum bu ürünlerin kilo aldırması garip dedi. Tarım bakanlığı falan onaylamış (ilaç olmadıkları için sağlık bakanlığı onayı yok)...
  11. Cevobaro

dirt bulk ve gainer ne?
  12. Cevobaro

kansızlığı her gün pekmez içerek çözdüm ben. 1711535725 Bir tane salona gittim orada ki abi senin önce kilo alman lazım spor yaparsan kasların erir dedi
  13. Cevobaro

o yediklerinin yarısını bile yesem kusarım ben :D
  14. Cevobaro

adana ne alaka :D
  15. Cevobaro

Peki bu dediğiniz şeyleri devlet hastenesinde yaptırabilir miyiz
  16. Cevobaro

Genetik bir şey olabilir mi? Baba tarafında ki tüm erkekler zayıf. Abimler de öyle babam da öyle hepimiz zayıfız.
  17. Cevobaro

Hastalık veya bir bozukluk yok. Yaşım 18
  18. Cevobaro

Arkadaşlar kafayı yiyecem artık gerçekten. Kilo falan alamıyorum iştah oranım aşırı düşük seviyede yemekleri çok yavaş ve az yiyorum ve sofrada hep ilk doyan ben oluyorum kendimi ne kadar zorlasam da kusacak gibi oluyorum ve daha fazla yemek yiyemiyorum öğün sayımı arttırmak istedim 2 hafta...
  19. Cevobaro

Bu stanley orijinal mi?

https://www.hepsiburada.com/garden-stanley-304-termos-su-isiticisi-ev-termos-bardak-buyuk-kapasiteli-304-paslanmaz-celik-acik-seyahat-su-isiticisi-yurt-disindan-p-HBCV00005IOMJ8?magaza=World%20Supermarket Arkadaşlar üstünde stanley logosu yok ve Garden Stanley yazıyor. Sizce bu ürün orijinal mi?
  20. Cevobaro

Sıcaklığı ayarlanabilir Kattle önerisi

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 20 seneyi aşkın kullandığımız bir kattle bozuldu ve oldukça memnunduk sıcaklığı falan ayarlanabiliyordu. Sizin kullanmış olduğunuz veya önerebileceğiniz sıcaklığı ayarlanabilen kattle öneriniz var mı?
Geri