Arama sonuçları: *

• Users: Styx
  • Order by date
  1. Styx

İnce Hesap dan Tray işlemci aldım şüpheliyim

O ufak tefek izler Tray işlemcilerde oluyor, çok sıkıntı değil. Ben de İtopya'dan 7500F almıştım, çok hafif macun iziyle parmak izi gibi lekeler vardı, değişime gönderdim ama adam işlemciye tükürüp tişörtüyle silse geri gönderse anlamazsın yani. Testlerini yap büyük ihtimalle sorun çıkmaz.
  2. Styx

MSI MAG PANO 110R PZ ATX Soğutma Performansı

O parayı vereceksem kesinlikle bunu alırdım, aklıma ilk gelenlerden birisi bu oldu ama stok bitmiş ne zaman yenilenir belli olmaz. Fiyatı 5k civarıydı sanırım. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-o11-dynamic-mini-v2-flow-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1231457454.html
  3. Styx

Özel ekran çözünürlük ayarlama

1766803031 Bunu aktif ettikten sonra 2k, 4k çözünürlük gözükmeye başlar oyunlarda ve masaüstünde.
  4. Styx

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucum doğru montajlı mı?

Hocam konuyla alakasız bir şeyi merak ettim, ben de PA 120 Digital kullanıyorum. İlk başta ramlerin üzerini kapatmasın diye bir fanı blokların ortasına, diğerini de egzoz tarafına koydunuz sandım önceki sayfada ama ramlerin olduğu yerde de fan varmış. Ortaya takmak yerine bir ram bir de egzoz...
  5. Styx

CPU Yüksek Sıcaklık (CPB)

75-80 derece işlemciye zararı olacak sıcaklıklar değil ki hocam. O sıcaklıklara çıkıp 60 dereceye geri düşüyorsa fan eğrisinden olabilir, 80 dereceye ulaşınca fanlar hızlanıp tekrar 60 dereceye kadar soğutuyordur belki.
  6. Styx

2000TL BÜTÇE GAMEPAD ÖNERİSİ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F3CZJGSF?tag=akakceprime-21&psc=1
  7. Styx

Yardım 7800x3D’ye yükseltilmeli mi?

CS, Valorant, Rust oynamıyorsanız gerek yok, en çok farkı onlarda görürsünüz. Zaten çözünürlük 2K, X3D işlemciler yüksek çözünürlükte fark yaratmıyor, testlerin hepsinde 1080p'de farkını koyup yüksek çözünürlüklerde 7500F ve benzeri işlemcilerle benzer performans veriyor.
  8. Styx

Yardım Atk dragonfly A9 plus alınır mı?

Olur olur.
  9. Styx

RTX 3060'ım varken 7800x3d almak

CS2 - Valorant oynuyorsan çağ atlarsın, onun dışında da her oyunda artış olur. 12400f AMD tarafında 5600 rakibi.
  10. Styx

Benim bilek çizgisinden orta parmak ucuna kadar 18-19 cm, palm tutuşta tam oluyor.
  11. Styx

Scyrox V8 olabilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B0F43STR18?tag=akakceprime-21&psc=1
  12. Styx

Hem küçük el hem claw tutuşa gitmez muhtemelen.
  13. Styx

Öneri Counter strike 2 için monitör önerisi

Haritaya göre değişiyor hocam bende, Ancient falan rezalet ama Mirage ve D2 genelde +250 veriyor. Ekran kartı kullanımı 90 üzeri sürekli, daha iyi bir model olsa az daha fps artar diye düşünüyorum.
  14. Styx

Lenovo 25-10 hocam, bahsi geçen 320Hz model.
  15. Styx

Ekran kartı hariç sistemimiz aynı, benim kart sizinkinden 2 kat falan kötü muhtemelen. Sadece CS2 ve Rocket League oynarken 320Hz kullanabiliyorum.
  16. Styx

144'e geçseniz bile çok fark yaşarsınız hocam. 60-75 Hz baya kasıyor gibi hissettiriyor. Dediğim gibi 240-320 arasında çok dişe dokunur bir fark olduğunu düşünmüyorum CS'de elo kasmıyorsanız. 200-240 fazlasıyla akıcı hissettirir, 10k para vermeye gerek yok bence. Sistem yeterliyse 2K 200-240Hz...
  17. Styx

Ben 144Hz'den Lenovo'ya geçtim, yıllardır CS oynarım ama beklentimi karşılamadı bu Hz yükseltme işi. Bence 200-240Hz yeterli olur gibi. Vuruşlarıma etkisi oldu, oyun daha hızlı ama aynı zamanda 144Hz kıyasla daha kontrollü hissettim. Yine de gözümle o beklediğim akıcı görüntüyü göremedim.
  18. Styx

Beyler yeni sistemmi almakmantıklı yoksa parçaları değiştirmekmi?

İhtiyaç durumu yoksa idare ediyorsa bence ellemeyin sistem iyi şu an. DDR5 Geçmek şu an çok masraflı bir iş.
  19. Styx

Beyaz monitör kolu arıyorum

Şunun fiyatı 1100-1200 civarıydı, acelen yoksa yine fiyatının düşmesini bekleyebilirsin. https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-f80-beyaz-17-30-inc-tek-kollu-amortisorlu-fiyati,1130010969.html
  20. Styx

Kablolama nasıl olmuş?

Bence anakartın yanına 2 fan eklense görüntü olarak daha tamamlayıcı olabilir, isteğe bağlı alt tarafa da figür-araba tarzı süslemeler yapılabilir.
Geri