Arama sonuçları: *

1. A

Anker r50i r50i nc çok fark var mı

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle kulakiçi kulaklık bakıyorum 1000-1500 aralığında en aklıma yatan bu iki model oldu r50i 1200 civarına var nc modelide 1500 civarı sorum bu aradaki farkı vermeye değer mi çok fark var mı son olarak normal modelin nc modele göre şarjının daha iyi gittiğini...
  2. A

Pc parçalar zamanla toplanırsa bir zararı olur mu

O açıdan bakınca doğru hocam çok riskli dediğiniz gibi deneme şansım yok
  3. A

Hocam 2.el toplamayı düşünüyorum bu dediğin 2.el içinde geçerli mi
  4. A

pc uzun süre kullanılmazsa

Hocam belirtmeyi unutmuşum 2.el toplamayı düşünüyorum bu dediğin 2.el içinde geçerli mi
  5. A

Arkadaşlar merhaba bir PC toplamak istiyorum ama elimde toplu para yok bu yüzden şöyle bir sorum var örnek veriyorum 2bin biriktirebildim işlemci aldım 2 ay sonra 2daha biriktirdim anakart aldım 3ay sonra 6 daha biriktirdim ekran kartı aldım…. Böyle toplamamın parçalara vs bir zararı olur mu...
  6. A

Eski üniversite dersleri yeni üniversiteyi etkiler mi

Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim hocam birkaç yerden baktım ama galiba tercihi yapabiliyormuşsun tercih yaptıktan sonra sonuçlardan sonra sildirirsiniz diyorlardı hayır derken olumsuz bir etkisi yok anlamında mı
  7. A

Öncelikle yanıtınız işin teşekkür ederim hocam muaf olmak gibi bir derdim yok herhangi bir şekilde olumsuz etkilemesin yeterli onu soruyorum yani normal 1.sınıf gibi başlıyorum değil mi herhangi bir etkisi olmuyor olumsuz bir şekilde
  8. A

Arkadaşlar merhaba bir üniye kayıt olmuştum ama pek bana göre değil gibi geldi yeniden hazırlanıyorum bu 2.yıl geçen yıl kırıktı olmadı bu yıl düşünüyorum sorum şimdi gitmediğim için ff dersler bunun kayıt olursam yeni üniye bir zararı olur mu herhangi bir şekilde birde kayıtlıyken tercih...
  9. A

Üniversite ders seçildiğinde obpye etkisi olur mu

Hocam öyle net bir istediğim bölüm yok 290kdan 390kya attı 86 obp
  10. A

çok sağolun hocam devamsızlığın ders kaydının falan bir etkisi olur mu obpye diye bir endişelenmiştim sağolun içim rahatladı
  11. A

Çok teşekkür ederim hocam yani tek etken geçen yıl tercih yapmamış olman okula gitmen gitmemen devamsızlık vs hiçbir etkisi yok
  12. A

2024 te yerleştim 2025 de girdim ama tercih yapmadım yinede 2026 da kırılır mı
  13. A

Arkadaşlar merhaba 2024 te ünite yerleştim ama bölümün bana göre olmadığına karar verdim ders kaydı yenileyip gitmedim Yks 2025 için sınava girdim ama kırık obp çok geri attığı için tercih yapmadım 2026 yks için çalışacağım ve bir yıl daha ders kaydı yapip gitmeyeceğim muhtemelen sorum bu ders...
  14. A

Yandex 3 aylık tod kampanyası nasıl yapılır

Tamam hocam teşekkür ederim
  15. A

Hocam çok teşekkür ederim son olarak kampanyaya yandex tod yazıp mı katıldınız yoksa qr mı okuttunuz şu yüzden sordum sıfırladıktan sonra Google’dan girmek sorun olur mu acaba diye birde satmayı düşünür müsünüz 1 tane
  16. A

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim kayıt olmadan önce temizleyip öyle mi kayıt olayım öyle birşeyler okumuştum
  17. A

🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Hocam desteğe mesaj attığımda geçmiş istediler herşeyi atmama rağmen eğer koşulları yerine getirdiyseniz 14 gün içinde gelir diyorlar kodu göndermediler 2 cihazdan denedim ikisinden gelmedi anlamadım daha öncede katılmamıştım
  18. A

Hocam merhaba tam olarak nasıl yaptınız bende yaptım gelmedi eksik bir şey mi yaptım acaba
  19. A

Arkadaşlar merhaba yandex 3 aylık tod kampanyası tam olarak nasıl yapılmalı linke girdim varsayılan tarayıcı yaptım bonus kazandınız kısmı geldi telefonu girdim 6 gün arama yaptım ama olmadı mobil veri ile yapılmalı diye okudum bazı yerlerde öyle yaptım o da olmadı yandex hesabı falan mı...
  20. A

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama yandexte hesap açmak vesaire gerekiyor mu önce çerezleri silip linke tıklayıp telefonu girip 3 gün kullanmak yeterli mi 1 hafta oldu hala gelmedi
Geri