Arama sonuçları: *

1. Selim Ü

hem kamera hem de teknik öz. tel

arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum da, yaklaşık 4000 küsür bütçem var. poco x3 pro 256gb mı daha iy yoksa redmi note 10 pro mu. poco nun teknik özellikleri mükemmel ancak kamersı biraz kötü gibi redmi note 10 pro da ise kamerasi iyi fakat donanımı pocoya göre çöp. bşka hangi telefonlara...
  2. Selim Ü

tv alacagım tavsiye istiyorum

6000 lira kadar bütçem var güzel bir tv önerin bea samsung olursa da iyi olur
  3. Selim Ü

pp önerisi alabilir miyim

çaldım
  4. Selim Ü

yap
  5. Selim Ü

animasyon veya komik troll bir şey olursa iyi olur 1609530864 ya da şimdiki güzel mi 1609530953 ya da şimdiki güzel mi
  6. Selim Ü

12.000TL SİSTEM Topladım Nasıl?

çıldırmış olmalısın
  7. Selim Ü

yardım edin saat ile ilgili

saat almakta çok kararsızım ne alabilirim fiyat max170 bileklikte olur
  8. Selim Ü

youtube HATA veriyor

herhangi bir video açmaya çalışıyorum youtube da. Sİyah ekran oluyo yani videoyu yükleme çalışıyor. nasıl düzeltebilirim
  9. Selim Ü

biyoloji 11 fen lisesi kitap

senden çalmışım :D 1601150598 hatay
  10. Selim Ü

biyoloji 11 fen lisesi kitap

palme 11 fen lisesi biyoloji kitabı mı yoksa fundamentals biyoloji ayt 11 12 kitabımı alayım daha iyilerimi biliyorsanız yazın ve 11. sınıf fen lisesi başka begendiğiniz kitaplar varsa yazabilirsiniz
  11. Selim Ü

kulak içi kulaklık önerisi

aga bunu trendyoldan aldım 60 liraya sag tarafından cızırtı geliyordu. iade ettim
  12. Selim Ü

tabii ramazan ayında bitirmişti mm 1599343432 iki tane xiaomi piston fresh alsam mı yoksa senin dedigin kulaklık mı
  13. Selim Ü

20 100 arası
  14. Selim Ü

çok pahalı olmazsa iyi olur. dandik de olmasın. normal olarak kullanacagım. şimdiden teşekkür ederim.. SEVGİLERİMLE SUCRE....
  15. Selim Ü

W500 M SAAT

PEKİ :D Ama yeni farkettim sadece terli oldugumda ses geliyor
  16. Selim Ü

W500 M SAAT

YENİ SAAT ALDIM DECATHLON DAN SAATİ TAKTIĞIM ZAMAN KORDONUNDAN SES GELİYOR NEDEN GELDİĞİNİ BİLEN VARSA YAZSIN ACABA SAAT YENİ OLDUĞU İÇİN Mİ SES GELİYOR SES : VICK VICK :d
  17. Selim Ü

saat önerisi

bütçem 150 tl güzel saat önerisi varsa yazın gümüş renkli veya spor için olursa iyi olur
  18. Selim Ü

5000TL'ye Kadar Monitör Dahil Bilgisayar Öneriniz Var Mı?

monitör dahil 5000 tl yi geçmeyecek şekilde bir pc önerir misiniz cs go pubg outlast pes oynamak istedigim oyunlardan bazıları
Geri