Arama sonuçları: *

• Users: Seiya
  • Order by date
  1. S

9070xtli sistemde ekran gidip geliyor

Yaptım düzelmedi
  2. S

Kablo zaten ekran kartına takılı ve bios en güncel sürümde. Monitörüm g65b onun içindeki dp kablosunu kullanıyorum. hdmi kablo da denedim durum aynı
  3. S

Öncelikle merhaba, Gaming gecesinde bir sistemi özelleştirip satın almıştım elime ulaşalı 2 gün oldu fakat geldiğinden beri ekran gidip geliyor. Dp kablosu yerine hdmi denedim gene sonuç aynıydı. Aynı monitörü laptopta denediğimde sorun yoktu. O yüzden sistemde sorun olduğunu düşünüyorum. Ekran...
  4. S

60-65 bin TL için sistem önerisi

Yanıt için teşekkürler. Attığın sistemi düşünebilirim fakat tek tek toplayınca diğer parçalar bi tık daha iyi oluyor gibi. 7500f işlemci darboğaz yapıyordu normalde ama 2k için yapar mı bilemiyorum. Almışken 1 kez almayı düşünüyorum upgrade yapmayacağım o yüzden işimi gördüğü ve uzun süre...
  5. S

60-65 bin TL için sistem önerisi

Merhaba 60-65 bin TL bandında 2K için bir sistem toplamayı düşünüyorum. Elimde Thermalright Phantom Spirit var. Tavsiye bir sistem toplarsanız sevinirim. Hazır daha uygunsa hazır sistemler de olabilir. Aklımda bazı parçalar var düşündüklerimi aşağıya ekliyorum. Bazılarına ise karar veremedim...
  6. S

45k civarı bütçeye bilgisayar toplama

Teşekkürler. Phantom spirit ile enermax ets t50 arasında bir fark var mı veya peerless assasin 120 ile. Phantom spirit daha iyiyse onu alıyorum. Anakart olarak hangi modeli tercih edebilirim b650 serisi olarak mesela asus prime kartı için M-K ile M-R gibi isim farklılıkları var ne önerirsin...
  7. S

45k civarı bütçeye bilgisayar toplama

Yaklaşık 43-45k bandında bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bazı parçaları aşağı yukarı kesinleşti fakat bazılarını henüz netleştiremedim tek seferde değil de parça parça almayı düşünüyorum fırsat yakaladıkça vs o yüzden aşağı yukarı bi fikir olması açısından sormak istedim yardımcı olabilir...
  8. S

Oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba öncelikle uzun zamandır gamepower kizaru kullanıyorum ve bir süredir kablosunda sorun var kendi kendine gidip geliyor o yüzden kulaklık arayışı içerisindeyim aklımda birkaç kulaklık var tabii bunlar dışında daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa onları da önerebilirsiniz. Daha öncelerde...
  9. S

Max 350 TL oyuncu kulaklığı önerisi

Bazı yerlerde cs de silah sesiyle alakalı sorunları var diyeni gördüm var mı öyle bir durum
  10. S

Teşekkürler bakıcam onlara peki kafa bantlı bildiğiniz var mı hem neden warlord tavsiye edilmiyor çoğu kişi beğenmiş elimde kalsın istemiyorum corsaira baktım drop plus daha çok hoşuma gitti
  11. S

Teşekkürler bakıcam onlara peki kafa bantlı bildiğiniz var mı
  12. S

Arkadaşlar mikrofonu iyi olan ses kasmalı oyunlarda işime yarayacak hem de müzik dinlerken kötü olmayacak rahat kulaklık arıyorum.Konu açmadan önce gamepower medusa ve warlord arasında kaldım ve warlorda karar vermiştim ama bazı yerlerde dip ses olduğunu sesi dışarıdan duyulduğunu hatta bazı...
Geri