Arama sonuçları: *

• Users: john
  • Order by date
  1. john

Öneri Gigabyte GeForce RTX 3070 8GB OC için Thermal pad önerisi

kral şuanlık sadece macun yeniledim temizliğini yaptım hot spot 83 max :), vramler ne durumda bilemem ama masraf yapmaya gerek yok diye düşünüyorum şuanlık.
  2. john

@xFxem sizce cidden işe yarar mı peki bu dediğiniz putty, eski padi söküp bunu sıkmaya değer mi yani cidden. çünkü gigabyte ın orjinal ve 3-4 yıllık padlerine hiç güvenmiyorum şuanda. 1760994059 bu ürün var eğer cidden orjinal pad yerine daha çok işe yarayacaksa alınabilir mi ...
  3. john

Merhaba, ekran kartını 2. el aldım fakat güzel bir bakıma ihtiyacı var. thermal macun olarak mx6 süreceğim fakat padlerinide değişmek istiyorum. duyduğum kadarıyla bu modelde 2mm pad varmış ama kesin değil. Aklımda bu 2 ürün var hangisini tavsiye edersiniz. ve 2mm yerine 2.5-3 mm takarsak bi...
  4. john

Tlpaketyukleme.com güvenilir mi ?

Farkındayım fakat kullanan felan vardır diye sorayım dedim.
  5. john

Tlpaketyukleme.com güvenilir mi ?

Merhabalar, bu site sizce güvenilir mi ? turkcelden daha ucuz fiyat veriyor. ve hiç güven vermiyor...
  6. john

Motosiklete R25 İle Başlanır mı?

Sürücü kursunda öğrenerek r25 sürmeye başladım 12000 km yaptım artık baya sürebiliyorum ama bunun ilk 1.500 km si biraz sıkıntı özellikle trafik ve sürüş becerin yoksa. ama şahsen önermem en kötü mt25 alıp koruma takozuyla kullanabilirsin. çünkü motor yattı mı sürttü mü canın çok yanar.
  7. john

Sıvı metal temizlemek

izopropil alkol + pamuk
  8. john

Yardım Turuncu motosiklet takip cihazı kullanan var mı ?

Reis bende smarttag 2 kullanıyorum fakat iş bunla bitmiyor ya illaki bi alarm sistemide olması şart turuncu takip çok hoşuma gitti kesin almayı düşünüyorum fakat çoksa gördüğüm bi geri bildirim var. Akü bitirme sorunu bu sorunu cidden uzun süre kullanıpta yaşayan var mı onun hakkında soru...
  9. john

Yardım Turuncu motosiklet takip cihazı kullanan var mı ?

Arkadaşlar birkaç sorum olucak kullanan varsa cevap verebilirse sevinirim.
  10. john

Derbiyi izlemek isteyenler için Akbank TodTv taraftar paketi veriyor.

exxende yayınlancak mı maç ?
  11. john

Öneri Seat Leon 1.0 eTSI Style istanbul içi kullanımda yakıt tüketimi nedir ?

Babamla bi konuşacağız, teşekkürler tekrardan.
  12. john

bu arabayı canlı olarak gördüm ama 4 kişilik 1 aile için cidden küçük ve elektirikli araç bence alınmaz yani bi tesla olmadığı sürece.
  13. john

Bilgilendirme için teşekkür ederim. bi düşüneceğiz.
  14. john

Üçüncü depoda biraz daha ehlileşti gibi. Ortalama hız: 22 Ortalama tüketim: 7,3 (klima sürekli açık) Aracım 7000 km ye geldi, yakıt yüzde on kadar düştü. Ortalama hız: 21 km/h Ortalama tüketim: 7,6 lt/100km Tüketimimi güncelliyorum, km 24000 oldu, ortalama hız 15 km/h, ortalama tüketim 9,6...
  15. john

1.6 180 hp benzin 9-11 arası değişmekte. ama ortalama 10 felan diyeyim. 1739113971 dedikleriniz çok doğru fakat dizel istememekte, hibrit de mtv olayı, lpg dende korkuyoruz açıkcası.
  16. john

Merhabalar, Şuanda pejo 3008 1.6 puretech var, arabanın yakıtından ve cüssesinden yana şikayetciyiz. bunu satıp Leon 1.0 eTSI Style almayı düşünüyoruz 15.000 km civarında. 1.300-350 lira arası. Bizim bu aracı düşünmemizdeki sebeb 1.0 motor ve güzel bir görünüşünün olması donanım olarakta...
  17. john

🔥İndirim Monster Pusat k3 pro 1.499 TL (klavye)

kulaklarınız çınlasın istiyorsanız birebir.
  18. john

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

dediğiniz doğru fakat türktelekom zam yapcağı zaman bu 1gp in fiyatıda 820 liradan fazla olur bence çünkü tt altyapısını kullanıyor çoğu firma ve hiçbirinde taahüt yok sadece erken ödeme var.
  19. john

türktelekomu fiyat bilgisi için aradım adamlar altyapının şuanlık 100 mbps verdiğini söylüyor diyorum 1gp alıyorum ben yok diyor sadece 100 mbps verebiliriz yeni paketle, uygulamada 1gp gözüküyor dedim 820 tl onu alsam olmaz mı diyorum, talebiniz gerçekleştirlemedi diye mesaj gelir diyor...
  20. john

şimdide beni test ediyolar :d ama yok ya gp gelmeyeceğinden binaya 100 mbps de ilerde 550-600 lira olabileceğinden değmez bence
Geri