Peri ledim var ve fişe takınca 1 anlık yanıp sönüyor toprak bağlantısı yok ondan mıdır yoksa adaptörün gücü mü yetmiyordur
1605893862
Varsa başka ne olabilir
türknet internetim yeni bağlandı süperonlinedan geçiş yaptım 35 mbit almam gerekirken 1-2-3 mbit alıyorum aradım modemde mi sorun var sizde mi dedim model sordu hg658 v2 modemim modemde sorun görünmüyor 1 saat içinde düzelmezse destek kaydı oluşturun dediler 20-25dk oldu internet aynı nasıl...
Başta internetten
hard disk sentiel programını indirdim hard diskimin sağlık durumu 0 görünüyor ssd de falan sorun yok bende eski bir hdd vardı onu taktım kasaya
1599496329
Tamam hemen bakıcam
Tamam saolun ekran kartımda bir sorun yok işlemci testini de tam anlamadım ama sürücülerimi anakartın içinden çıkan cd ve nvidianın sitesinden yapmıştım ?
Driverların hepsini yüklemiştim başta sorun yoktu yeni çıkmaya başladı gamegaraj aquarius 5an ı 1600, 1660S oc, prime b540m k anakart, 16gb ram özelleştirmeleriyle almıştım şimdi işlemci testini tekrar yapıcam
Bikaç ay önce sistem topladım ve son zamanlarda en kötü oyunda bile kasma yaşıyorum bir ssd 2 hdd takılı hddlerden birinin sağlıl durumu 0 performansa etki eder çıkarıcam ama ssd deki oyunlarda da kasma yaşıyorum o da mı ondan kaynaklıdır sistemde farklı bir sorun mu vardır