Arama sonuçları: *

1. K

Led ışık fişe takınca 1 anlık yanıp sonra sönüyor

Peri ledim var ve fişe takınca 1 anlık yanıp sönüyor toprak bağlantısı yok ondan mıdır yoksa adaptörün gücü mü yetmiyordur 1605893862 Varsa başka ne olabilir
  2. K

Steamde kullanabileceğim vr gözlük

Steamde kullanılabilen en ucuz sanal gerçeklik gözlüğü nedir bilgisi olan var mı
  3. K

J8 ile 5ghz wi fi neden bağlanamıyorum

Tp link vr400 ac1200 modemim var 5ghz destekliyor ama j8 telefonla bağlanamıyorum 6-7 senelik tablet bağlanıyor 2 yıllık telefon bağlanamıyor 5ghz ye
  4. K

Fiyar performans modem önerisi

Merhaba 300-400 e 10-15 metre uzaklıktan(arada duvar var)güçlü sinyal veren bi modem var mı bu fiyat bandında en iyi modem sizce nedir?
  5. K

türknete yeni geçiş yaptım ancak hızım çok düşük

türknet internetim yeni bağlandı süperonlinedan geçiş yaptım 35 mbit almam gerekirken 1-2-3 mbit alıyorum aradım modemde mi sorun var sizde mi dedim model sordu hg658 v2 modemim modemde sorun görünmüyor 1 saat içinde düzelmezse destek kaydı oluşturun dediler 20-25dk oldu internet aynı nasıl...
  6. K

Hard diskimin sağlık durumu düşük

yaptım güncelleme ama hala düşük fps
  7. K

Başta internetten hard disk sentiel programını indirdim hard diskimin sağlık durumu 0 görünüyor ssd de falan sorun yok bende eski bir hdd vardı onu taktım kasaya 1599496329 Tamam hemen bakıcam
  8. K

sadece gelen driver cdsindekileri kurdum
  9. K

Tamam saolun
  10. K

Tamam saolun ekran kartımda bir sorun yok işlemci testini de tam anlamadım ama sürücülerimi anakartın içinden çıkan cd ve nvidianın sitesinden yapmıştım ?
  11. K

Driverların hepsini yüklemiştim başta sorun yoktu yeni çıkmaya başladı gamegaraj aquarius 5an ı 1600, 1660S oc, prime b540m k anakart, 16gb ram özelleştirmeleriyle almıştım şimdi işlemci testini tekrar yapıcam
  12. K

Bikaç ay önce sistem topladım ve son zamanlarda en kötü oyunda bile kasma yaşıyorum bir ssd 2 hdd takılı hddlerden birinin sağlıl durumu 0 performansa etki eder çıkarıcam ama ssd deki oyunlarda da kasma yaşıyorum o da mı ondan kaynaklıdır sistemde farklı bir sorun mu vardır
  13. K

Mac pro kurtarma diski bölümünde flash belleği görmüyor

Elimde 2008 mac pro var windows üzerinden mac yüklü format usb si hazırladım ama girdiğim zaman kurtarma diski bölümünde görmüyor
  14. K

Gamegaraj sipariş iptali

Ne zaman dönerler
  15. K

Gamegaraj sipariş iptali

Gece çalışmıyorlar arayacaktım
  16. K

Gamegaraj sipariş iptali

Hayır yok :(
  17. K

Gamegaraj sipariş iptali

Gamegarajdan sipariş verdim hemen iptal etmem gerek nasıl yapıcam acil yardım lütfen
  18. K

Hp 250 g7 laptop harici ekran kartı takılır mı değişir mi?

Merhaba hp 250 g7 laptop 8gb ram 256 mb ekran kartı var ekran kartını ramden paylaşmadan ekstra bir ekran kartı takarak yükseltebilir miyim 2gb falan bir ekran kartı taktırmak istiyorum ?
  19. K

papara kart kullananlar yardımcı olabilirmi

Alırsın ama her ay 5 işlem 500 ttlye kadar ücretsiz yazıyor sözleşmede
  20. K

aquarius 5an montaj

Bişey sökmüyosun sadece ekran kartı demonte geliyo ve sistem freedos geliyo benim arkadaş aldı dün geldi
Top Bottom