Arama sonuçları: *

1. Z

Phanteks P600S kasa fan değişimi konusunda yardım

Arkadaşlar merhaba, Phanteks'in P600s model kasasını aldım. Bu kasanın fanlarını çıkarıp yerlerine 4 adet Phanteks DRGB fan takacağım. Linkteki fanlardan almayı düşünüyorum ancak DRGB fan kontrolcüsü vb gibisinden bir şey internette bulamadım. Kasanın içinde bir fan Hub var ancak RGB kontrolüye...
  2. Z

3090 Si̇stem Kasa Deği̇şti̇rmem Gereki̇r Mi̇? Kasaya Parçalar Siğar Mi? Lütfen Yardim

Çok teşekkür ederim. Bahsettiğiniz işlem zor bir işlem değil sanırım değil mi? Herhangi bir depolama sıkıntısı çıkarır mı bana acaba?
  3. Z

3090 Si̇stem Kasa Deği̇şti̇rmem Gereki̇r Mi̇? Kasaya Parçalar Siğar Mi? Lütfen Yardim

Merhabalar arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum ancak kasayı değiştirmem gerekir mi gerekmez mi bir türlü karar veremedim. Kasanın hava akışından görüntüsünden vb memnunum ancak yeni alacağım parçalar sığar mı emin olamıyorum. Palit Gamerock Rtx 3090 Ryzen 9 5900x Anakart (asus tuf...
  4. Z

Bu sistem bir sıkıntı yaratır mı?

5900x ile 5800x3d arasında kalıyorum
  5. Z

Bu sistem bir sıkıntı yaratır mı?

Merhabalar arkadaşlar, biraz saçma bir hareket yapıp diğer alacağım parçaları düşünmeden direk rtx 3090 ekran kartı aldım. Yanına 5700x veya 5800x işlemci ve asus tuf b550 m plus anakart düşünüyorum. Darboğaz hakkında felan çok bir bilgim yok. Şu anki monitörüm 1080p, en az 2k olmalı felan...
  6. Z

Anakart yanmış olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, ben bugün kendime yeni bir ram aldım 8 gb ram yetersiz geldiği için, anakartın slotuna rami yerleştirdim ancak tam oturtamadım sanırım. Daha sonra bilgisayarı başlattığımda anakarta takılı olan hiçbir şeyin çalışmadığını gördüm. (Maus, klavye, monitör) anakartın ışığı yanıyor...
  7. Z

Yurt Dışından Ekran Kartı Getirme

Merhabalar arkadaşlar, 1 ay sonra kadar Almanyadan Türkiyeye dönüş yapacağım, yanımda ekran kartı da getirmek istiyorum, merak ettiğim konu ise acaba kaç tane getirebilirim en fazla, daha önce tecrübesi olanlar veya konu hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi ? Çok teşekkürler şimdiden
  8. Z

Hard disk erişim engellendi hatası

Emin misiniz? ona göre uğraşmayı bırakacağım 1 haftadır başımın etini yiyor çünkü @FreakyXd 1596364348 erişim izni almayı denedim ama belli bir aşamada izin vermiyor ilerlememe. biraz daha deneyeceğim teşekkür ederim
  9. Z

Hard disk erişim engellendi hatası

Merhaba arkadaşlar benim 2 aydır kullandığım WD marka 1 tb bir hard diskim var. 1 Hafta öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum ancak "Bu disk üzerindeki geri dönüşüm kutusu bozuk" boşaltmak ister misiniz? gibisinden bir hata almaya başladım. Daha sonra ise içindeki klasörlere erişim sağlayamamaya...
  10. Z

Diskleri birleştirme

Merhaba arkadaşlar. 512 gb m2 diskimi kurulum yaparken ikiye bölmüştüm C ve d olarak. D diski boş ve ben tekrar tek disk olarak kullanmak istiyorum bunu yapmam mümkün mü ? d diskini silmeyi denedim sildim de ancak c ye tekrar sağ tıkladığımda diski genişlet gibi bir seçenek görünmüyor
  11. Z

Çözüldü✓ Ethernet bağlanmıyor

Sorunu çözdüm arkadaşlar çok teşekkür ederim yine de, bağlantıda bir hata yapmışım
  12. Z

Çözüldü✓ Ethernet bağlanmıyor

Merhaba arkadaşlar, bilgisayar topladım bugün windowsu kurdum. Anakartımda wifi özelliği olmadığı için ethernet kablosunu taktım ancak tanımlanamayan ağ, internet erişimi yok yazıyor. Modemde ve ethernet kablosunda sıkıntı yok interneti diğer cihazlar kullanabiliyor
  13. Z

Anakartta 1 fan girişinin olması

pwm olmadığı zaman hızlarını kontrol edemiyorum değil mi ? pwm olursa benim için çok iyi olur
  14. Z

Anakartta 1 fan girişinin olması

merhaba arkadaşlar, Daha önce bu konuyu açtım ancak konuya tam olarak hakim olmadığımdan dolayı biraz detaylı bilgi gerektiğinden tekrar yardımınza başvuruyorum. B450 m2 pro max model anakartım var. Dark guardian pro kasamın üzerinde 4 adet fan ancak anakartımın üzerinde sadece 1 fan girişi...
  15. Z

b450 m2 pro max bios güncellemesi

merhaba arkadaşlar, başlıktaki anakartı sipariş ettim incehesap sitesinden, bios güncel olarak mı gelir sizce yoksa kendim güncellemem mi gerekecek? çok teşekkürler şimdiden
  16. Z

Fsp Hydro K 700 700W PSU

Merhaba arkadaşlar Fsp Hydro K 700 700W 80+ Bronze modeli psu yu almayı düşünüyorum dark guardian pro kasa ile birlikte. Herhangi bir sorunu var mıdır psunun ? Ses problemi felan varsa söyleyebilir misiniz acaba. Highpower ile de arasında kaldım o ikisi arasında da önereceğiniz hangisi olur?
  17. Z

Fan çoklayıcı gerekli mi ?

Merhaba arkadaşlar, konu hakkında bilgi sahibi değilim internette de net bir cevap bulamadım. Yeni bir kasa alacağım ve kasanın üzerinde 4 adet fan var. Anakartın üzerinde sadece 1 adet fan girişi olduğu söyleniyor benim bu durumda fan çoklayıcı kablo mu almam gerekli ? Genelde bilgisayar...
  18. Z

Kasa önerisi

Merhabalar herkese, rx 5700 xt ekran kartı ve 3700x işlemcili bir sistemim var. Ekran kartının önerdiği minimum psu değeri 600w. Bana psu dahil veya ayrı bir kasa önerir misiniz. Ayrı olursa psu da önerirseniz sevinirim. Bütçem en fazla 1000 tl şimdiden çok teşekkürler
  19. Z

3700X işlemci overclock

OC siz kullanımında herhangi bir sıkıntı olmaz o zaman değil mi ?
  20. Z

3700X işlemci overclock

750 zorlanabilir
Top Bottom