Arama sonuçları: *

• Users: Nyro
  • Order by date
  1. Nyro

Laptop çantası önerisi

hocam peki sizin tavsiyeniz nedir bütçeyi biraz arttırmayı düşünsek
  2. Nyro

Laptop çantası önerisi

Arkadaşlar merhaba, bir laptop çantası almayı düşünüyordum. Aradığım özellikler: Su geçirmez olması. Korumalı olması. Sağlam bir ürün olması. Okuduğum yorumlarda Monster'ın çantası için yırtılma ve dikişlerinin açılma sorunlarını olduğunu belirtenleri gördüm. Aklımda şu 2 ürün var. HP - HP...
  3. Nyro

Türk telekom harici İSS önerisi

Merhaba, selam. Türk Telekom ile olan sözleşmemiz sonunda bitti. Taahhüt bitti yani kurtulduk :D Yeni bir ISS bakıyorum. Aklımda TurkNet var ama Wi-Fi'da yavaş olduğunu vs. duydum. Diğerlerinin çoğu Türk Telekom altyapısı kullanıyor (Millenicom vs.). Siz hangisini önerirsiniz?
  4. Nyro

1500 tl ile ne yapılabilir

arkadaşlar selam 1500 1800 tl ile neler yapılabilir yatırımlık ürün var mıdır öneriniz al sat yapmayı düşünüyorum 1659114055 anyone?
  5. Nyro

250 tl mouse önerisi

selam arkadaşlar 250 tl ye kadar oyuncu mouse bakıyorum önerileriniz nelerdir?
  6. Nyro

250 tl altı mouse önerisi

merhaba arkadaşlar uzun ömürlü mümkünse rgb li (abartıya gerek yok) sağlam bir mouse lazım razer viper mini önereceksiniz biliyorum ama lod sorunu var vs. diye bir sürü şey gördüm almışken düzgün almak istiyorum lod sorunu vs. olmasın yani
  7. Nyro

Steam yaz indirimleri 30 TL altı oyun önerileri

Arkadaşlar selam Steam yaz indirimlerinde 30 TL altı oyunlara bakıyordum. Metal Gear Solid 5 düşünüyorum Hitman 2 baktım ama Hitman 1 (2016) ile aynıymış sanırım arada çok az fark var değmez diyorlar.
  8. Nyro

Razer deathadder v2 mini vs viper mini vs rival 3

arkadaşlar 2 gündür araştırıyorum aşırı arada kaldım 3 mouse arasında steel series in kablosunun plastik olması viper mini de lod sorunu var falan diyorlar deatadder v2 mini henüz araştırıyorum soyulmayacak sağlam rgb li iyi bir mouse lazım uzun ömürlü sensörleri vs. iyi olan yardımcı...
  9. Nyro

SteelSeries Rival 3 vs Logitech G203

aynen uygulamaya özel olan tek seferlik baya arada kaldım ya viper mini daha iyi diyenler var ama lod sorunu da var diyen var rival 3 kablosu plastik o biraz sıkıntı gibi geliyor
  10. Nyro

şuanda amazonda 265 tl 50 tl de prime mobil uygulama indirim kodu var işte 215 e geliyor
  11. Nyro

Razer viper mini mi steel series rival 3 mü önerirsiniz
  12. Nyro

Arkadaşlar merhaba. İki mouse arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Prime indirimi ile Rival 3 210 TL'ye geliyor. Arada 80 90 TL fark ile Logitech G203 var Hangisini önerirsiniz?
  13. Nyro

RGB Mousepad Önerisi

arkadaşlar selam rgb bir mousepad almayı düşünüyorum sizce hangisini alayım https://www.hepsiburada.com/katsuta-mp-19-80x30cm-rgb-isikli-mousepad-gaming-oyuncu-mouse-pad-p-HBCV00000MLXD4 https://www.trendyol.com/antech/rgb-duz-siyah-80-30-cm-gaming-oyuncu-mousepad-p-33274365
  14. Nyro

oyuncu koltuğu önerisi

Kumaş al
  15. Nyro

2000 TL altı akıllı saat önerisi

Merhaba arkadaşlar 2000 TL altı akıllı saat önerebilir misiniz Yoksa direkt Huawei band 6 mı alsam diye düşünüyorum Ama saat önerilerinizi de yazın lütfen.
  16. Nyro

Samsung Galaxy Watch Active 2 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Active 2 alınır mı? Akıcı arayüz iyi bir deneyim istiyorum. Sesli görüşme mesajlaşma vs. onlar var zaten. Şarj çok önemli değil, 1-2 gün gitse yeter. Günü çıkarsın yeter yani. Oppo Watch baktım ancak herkes şarj konusunda vasat olduğunu, günü bile çıkaramadığını söylemiş...
  17. Nyro

Zio Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

https://ziogaming.com/gaming/ 1625055812 özelleştirip alabiliyorsunuz + olarak ben gaming seçip kumaş keten seçeceğim sırt ve oturma kısmı kumaş (siyah) geri kalan (gaming olan) yerler deri oluyor
  18. Nyro

yorumlara falan baktım çoğu kişi memnun malzeme kalitesi de iyi müşteri destek hattı da hemen dönüyor zio alacağım sanırım
  19. Nyro

Merhaba arkadaşlar. Bir oyuncu koltuğu almayı düşünüyordum. Bir sürü farklı marka arasından Zio'ya karar verdim. Hem kumaş hem de tasarımını falan beğendim. Müşteri desteği de çok iyi. xDrive deri olduğu için vazgeçtim. Hawk da oturma yeri çok ince geldi. Rahat bir şey almak istiyorum, almışken...
  20. Nyro

xdrive 15 li alınır mı

kullanlarla konuşuyorum discord olsun forumlar olsun hawk dan vazgeçtim diyebilirim her ne kadar kumaş olsa da oturma yeri çok ince ve ben daha rahat bir şeyler istiyorum 1500 tl ona verene kadar zio almaya karar verdim venom gaming kumak keten düşünüyorum kullananlar da memnun full kumaş...
Top Bottom