Arama sonuçları: *

• Users: AIPX
  • Order by date
  1. AIPX

CS:GO nasıl bırakılır ?

oyunu sil
  2. AIPX

Da 3 sistem kasa seçimi

az önce biri konu açtı powerboost psu sahibi psu patlamış haberin olsun
  3. AIPX

Yardım CSGO en ideal ayarlar

https://prosettings.net/counterstrike/coldzera/
  4. AIPX

Öneri Amazon Prime RTX 2080S 900 TL İndirim

@kandes22 dostum benim attığım evo v2 imiş. @ArdaM teşekküler kankam <3 1600358448 dostlar konunun başına indirim tag'i nasıl koyabilirim? (fazladan konu açmak istemediğim için buraya yazdım)
  5. AIPX

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-dual-rtx2080s-o8g-evo-v2-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,582611444.html 1600356861 niye böyle oldu ya aynı kartı hem 6030 gösteriyor hem 5.7k gösteriyor?
  6. AIPX

ben indirimi görünce atayım dedim diğer sitelere bakmadım
  7. AIPX

Arkadaşlar geçen gelen 8 TL prime fiyatıyla bende prime aldım şu an PRIME üyelerine özel amazonda RTX 2080S ekran kartında yaklaşık 900 tl'lik indirim mevcut haberiniz olsun @Abdullah Hacıgül 1600356522 tam olarak 960 tl'lik indirim mevcut
  8. AIPX

DA-2 hakkında

yakın zamanda da-2 almayı düşünüyorum ama forumda baya sorun çıkmış hangi sorunlarla karşılaşabilirim işlemci soğutucusu da alacağım herhangi bi ısınma mevcut mu sistemde?
  9. AIPX

Yardım Telefonum kendi kendine yeniden başlatıyor

Telefonum samsung s7 edge sürekli kendi kendini yeniden başlatıyor s7 yazısı geliyor sonra kendini yeniden başlatıyor sıfırlamaya çalıştım yaptım yine aynı sorun var
  10. AIPX

İtopya-Teknoking sistem

@crazyreign peki itopyaya gidip amd ekran kartı yerine nvidia alabiliyor muyuz?
  11. AIPX

Ssd marka önerisi?

Kesinlikle samsung. Kullandıkları yongalar çok dayanıklı ve çok sağlam zaten 5 yıl garantisi var (:
  12. AIPX

CS:GO SKİN'İ NAKİTE NASIL ÇEVİRLİR?

Steamden yatırdığın parayı çekemezsin veya bi karta aktaramazsın varolan parayı da çekemezsin ByNoGame üzerinden çekebilirsin
  13. AIPX

Çözüldü✓ Ekranın sol üst köşesinde kırmızı bir çizgi var. Bunu nasıl kaldırabilirim.

Kardeşim bi fotoğraf at öyle yazalım bişeyler
  14. AIPX

7500 TL PC önerisi

Ekran kartı seçeneklerinde nvidia olursa çok güzel olur
  15. AIPX

TeknoQueen Özelleştirdim Nasıl?

Teşekkür ederim (:
  16. AIPX

TeknoQueen Özelleştirdim Nasıl?

Sistemi kendimce özelleştirdim ama kasa hakkında bi fikrim yok ve genel olarak sistem iyi mi?
  17. AIPX

Yardım Gigabyte RTX 2060S OC 8GB

1660s tercih etmem lazım o zaman /:
  18. AIPX

https://www.technopat.net/sosyal/konu/gigabyte-rtx-2060-sicaklik-sorunu.933028/post-5829444 bu mümkün olabilir mi?
  19. AIPX

Öneri 900 tl civarı kulaküstü kulaklık tavsiyesi

bu arada takıma corsair sponsor olmadan önce de hyperx cloud 2 kullanıyordu kendisi
  20. AIPX

3 fanlı modelde olacağını sanmam forumlarda da 2 fanlı modelde sıkıntı olduğunu söylemişlerdi
Top Bottom