Arama sonuçları: *

1. songokutr

Çözüldü✓ 9070xt gölge sorunu, hangi sürüm indirilmeli?

Eeee niye sadece amd driveri hatalı diye algı yapıyosun. 16 pin yani yeni pin girişi yüzünden yanıyor. Nvdia'nın bütün kartlarında bu girişten var. Yani algı yapmakta haklıyım. AMD'nin her kartında yeni pinden yok. eski pin girişine sahip kart daha fazla. 5000 serisi nvidia driveri da sorunlu.
  2. songokutr

Nvidia kartlar yanmadı mı? yeni pin girişine sahip 9070 xt ve 5070ti lar bile yanmış.
  3. songokutr

AMD laf atıyorsunuzda amd en azından sorun oluyor driver felam. Nvidia direkt yanıyor
  4. songokutr

Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Çok seçenek yok hepsi birbirinin benzeri. G65b fark yaratıyor içlerinde o yüzden al geç demek istemiştim. Digerleri IPS 'de ıps başka bir şey yok ki. Miniled monitör istiyorum ben ama yok
  5. songokutr

Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Son gülen iyi güler demişler. AMD kazanacak
  6. songokutr

Aslında şimdilerde miniled monitörler piyasada olmalıydı ama yok. Ne alınacak ki ben olsam g65 b alırdım. piyasada ecran yok. :)
  7. songokutr

Bak olay bu kadar basit g65b samsung alacaksın. ufak tefek sorun hepsinde var görmezden gel. daha dogrusu umursama ugraştıgına deymez. üretimde hepsinde sorun var
  8. songokutr

Nvidia sürücüleri daha kötü ve giderek daha kötü olacak. AMD her geçen gün nvidiayi geçecek. Ben amd tarafındayım artık
  9. songokutr

Nvidia sürücüleri daha kötü. Artık devir AMD devri.
  10. songokutr

Eski pin girişli amd kartları tercih edin. 8 pinli yani. 16 pinli kartları tercih etmiyorum. tamamen güven meselesi ve kendi kişisel düşüncemi paylaştım.
  11. songokutr

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Dostum arkadaş alışmış yüksek fiyattan satın almaya. Basit örnek verdim. Halkı kazıklayanlar; 50-60 dolarlık ürün ülkemizde 135 dolara satılıyor. 25 dolarlık ürün 55 dolara satıyor. Bunun savunlacak yanı yok. Vergi mergi hepsi hikaye. Yemezler kandıramazlar. Aynı kalite ürün ama farklı marka...
  12. songokutr

Steam'den Yeni Mena Fiyatları:70$ Oyun İçin Önerilen Tutar:16.75$

Bu fiyatlara hangi yapımcı uyacak görecegiz. Mesela Square Enix JRPG çıkarıyor. 60 dolarlık global fiyat ülkemiz için 50 dolar :). Büyük oyun yapımcıları yapsa yapsa böyle indirim yapıyordu. Yeni düzenlemede insafa gelirler mi görecegiz.
  13. songokutr

Ps5 ve Pro'ya 150$ Zam Geldi!

Pc fiyatlarına da gelir bu gidişle.
  14. songokutr

Senin bu fahiş fiyat bile diyemeyecegim, fahiş fiyatında fahişi fiyattan satılan bir ürünü, 'İndirim' adı altında paylaşman en büyük kirliliktir. Dış ülke fiyatının 2 katından fazla Bak mesela Xbox controller 50-65 dolar arası. 65 dolar'dan alsan 2900 tl yapıyor. 50 dolardan alsan 2200+...
  15. songokutr

Gizala çok pahalı satıyor alınmaz. 8bitdo kendi sitesinden bakıyorum gamepad 30 dolardan indirimle 25 dolara inmiş. Ülkemizde 2500 tl. Ne yapıcaz şimdi bu durumu? :D 1774611983 8bitdo kendi sitesinden alsan yarı fiyatından daha ucuza alırsın. Birde indirim ayagına paylaşmış.
  16. songokutr

Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

9070 xt alırdım. Nvidia çok bozdu. DLSS 5 vs vs hayırdır sen?
  17. songokutr

Öneri Gram Altın 6600₺'ye Düştü!

Daha da düşsün dipten toplar Altın alanlar. Altın gümüş alanlar için bunlar sevindirici haber.
  18. songokutr

Yardım 5080 ile yaşadığım sorunlar

evet. :ROFLMAO:
  19. songokutr

Yardım 5080 ile yaşadığım sorunlar

Nvidia pişmanlıktır
Geri