Arama sonuçları: *

1. songokutr

AMD vs Nvidia ekran kartı?

AMD adamdır.
  2. songokutr

TROY kartlar Türki ve İslam devletlerinde kullanılabiliyor mu bari..?

Troy kartla steamdan sanal kart açıp bir şeyler alıyordum. Artık onuda alamıyorum banka engelliyor. Platformlar engellemese troy'un kendisi engelliyor. 😂
  3. songokutr

Rehber 9070XT Marka/Model Tier List - GÜNCEL REHBER 2026!

Bu video'yu izlerseniz teknoloji hatası ve çözümü olmadıgını görürsünüz. En azından geçici çözüm olabilir uzun vadede kartların ömrü ne olur bilmiyoruz.
  4. songokutr

Rehber 9070XT Marka/Model Tier List - GÜNCEL REHBER 2026!

Güzel konu emek var ama tier list en üstte olmaması gereken hatalı üretim kartlar var. [H3...
  5. songokutr

RTX 5070 Ti ÜRETİMDEN KALDIRILIYOR

Nvidia oyunlar için geforce now satmayı planlıyor. Nvidia'nın elinde olsa AMD'yi batırır. Geforcenow satarak dünyayı kölesi gibi kendine baglar. Ekran kartı fiyatına senelik sana geforcenow satar. Tam hin bir şirket. Boykot yapılması gerekiyor ama insanlar sorgulamıyor. :D sleeping...
  6. songokutr

Bu piyasada Altın alınır mı?

Akıllı altın ve gumus yatırımcısı bu sert duşuşleri alım fırsatı olarak goruyor. YTD keşke dusse diyorda daha fazla alsak dıyorlar xD. YTD
  7. songokutr

zenginler ne yaparsa yapsın sen panik yapmayacak ve sabırlı olacaksan sıkıntı yok. Bitcoin 60k dolardan birden 15k dolara dustugunde kahvede dayının bırı cok guzel demıstı. bekle 2-3 sene yıne çıkar. cidden 3 seneye kalmadan 90k ya cıktı. YTD
  8. songokutr

YTD valla altın gumus alırsan en az 1-3 sene arası beklemen gerekir. Ona göre bilde al. Bitcoin bir ara 70-80k dolardan 15k dolara dusmustu. şimdi yine 95.000 dolar olmuş. 15k dustugunde satın alıp 3 sene sabreden suan 95 k dolarını cebe ındırmıstıır. YTD
  9. songokutr

YTD Gumus al bıraz dıcektım öylee böyle artmamıs o ne öyle ya. Altın cok artınca galiba millet gumuse saldırmış. Altın şu dunyanın karışıklıgında hıc dusecek gıbı gorunmuyor. Aslında altının sahsi dusuncem suan 7500 falan olması lazımdı en az. Yani bence baskılıyorlar. Baskıladıkları halde 6350...
  10. songokutr

Razer Ornata V3 X Low Profile Membrane mi yoksa Logitech G123 oyuncu klavyesi mi

Logitech g123 yerine bunu alırdım. https://www.itopya.com/corsair-k55-rgb-pro-membrane-turkce-rgb-gaming-klavye_u13433 Ben corsair k55 pro rgb kullanıyorum. Memnunum. Tuş basımı biraz sert. Hyperx Alloy core membran ve Steelseries Apex 3 var. Corsair kullanmasam bunlardan birini alırdım.
  11. songokutr

Yardım Epin.com.tr rezilliği

İsim vermicem kartta nedense sıkıntı vardı steam key aldım bir siteden. Sonra nedense bana fazladan key geldi. O keyleri girip hırsızlık yapabilirdim. Keyleri girmedim. sonra saniyesinde sildiler o fazlalık keyi bende görmemişim gibi yaptım konu kapandı. :D Oldum olası epin key vs şeyler almayı...
  12. songokutr

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

Hepsini okumadım ama el ısıtan fare sorunu ilk defa görüyorum. :D Üretimde dikkat önemli.
  13. songokutr

2000TL Klavye Önerisi

[H3 id='steelseries+Apex+3+TKL+Trke+Gaming+Klavye+Tenkeyless+8+Blge+RGB+Aydnlatma+Trke+QWERTY++++membran+klavye']steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye Tenkeyless, 8 Bölge RGB Aydınlatma Türkçe QWERTY membran klavye [/H3]
  14. songokutr

Kick Yayınları İçin Ekip ve Yayın Arkadaşları Arıyoruz!!!

Üzerinden prim yapacagım enayiler aranıyor desen daha samimi olurdu.
  15. songokutr

Turkcell Superonline mı Kablonet mi?

Teşekkür ederiz. Superonline alıp geçicez gibi görünüyor.
  16. songokutr

Turkcell Superonline mı Kablonet mi?

Fiyat ve hız aynı. Fark yok denecek kadar az. Peki hangisini tercih edelim?
  17. songokutr

Mönitörün ekranı Çatladı !!!

Curved monitörler daha hassas.
  18. songokutr

PG27UCDM monitörümde kalan izler çıkmıyor

😂 😂Ortada hiç bir sorun yok.Düzgünce sil geçer geçmezse bile farkedilmez o monitör açıkken. sadece kapalıyken farkedilir.
  19. songokutr

Hawk Gaming HK258BW alınır mı?

Bende membran seviyorum corsair k55 pro rgb kullanıyorum. yedek bir tane daha başka marka alacagım. hyperx alloy core rgb ve steelseries apex 3 dikkatimi çekti. Bu tarz hawk benzeri çok ürün var açıkcası hiç gözüm tutmuyor. fiyatları uygun ona lafım yok.
Geri