Arama sonuçları: *

1. S

Yazılım için bilgisayar önerisi

Genel olarak i5 12 veya 13. Nesil Rtx 3050 6gb ekran kartı 16gb ramli laptoplara baktım bunlar işimi görür mü daha iyisini mi almalıyım yoksa fazlasıyla yetermi acaba 1756336770 Kankam genel olarak amd tercih etmiyorum intel ve nvidia olsun istiyorum
  2. S

Yazılım için bilgisayar önerisi

Yazılım mühendisliği için bi laptop almam gerekiyor 25k civarı bir bütçem var ekstra valorant vesaire de oynatabilecek saglam bişe lazım bütçeyi zorluyabilirim biraz önerileriniz nelerdir
  3. S

Hangi mouse almalıyım

Yeni mouse almayı düşünüyorum bu iki mouse u buldum bunlardan hangisini almalıyım aralarında 300 TL fark var sadece yardım ederseniz sevinirim Vgn f1 pro wirelles Vxe r1 pro wirelles
  4. S

Vgn f1 pro vs vxe r1 pro

Yeni mouse almayı düşünüyorum bu iki mouse u buldum bunlardan hangisini almalıyım aralarında 300 tl fark var sadece yardım ederseniz sevinirim
  5. S

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Logitech G PRO X Superlight 2 3.899TL🔥🔥

Memnun musun knk sıkıntısı varmı hiç
  6. S

Satılık logitech g pro superlight 2

Elimde sıfır açılmamış büssürü kutu logitech g pro superlight 2 bulunmaktadır Fiyat: 4600 tl olmaktadır Not; pazarlık payı vardır ilgilenen yazsın ınsta dm veya letgo üzerinden satışı yapalım Güvenilir olması için letgo veya sahibindenden yapılcaktır satışlar Ürünler siyah renkdir Şu anda...
  7. S

Satılık sıfır logitech g pro superlight 2

Yok ama kapalı kutu sıkıntı cıkarsa ben iade alırım
  8. S

Satılık sıfır logitech g pro superlight 2

Elimde sıfır açılmamış büssürü kutu logitech g pro superlight 2 bulunmaktadır Fiyat: 4600 tl olmaktadır Not; pazarlık payı vardır ilgilenen yazsın ınsta dm veya letgo üzerinden satışı yapalım Güvenilir olması için letgo veya sahibindenden yapılcaktır satışlar Ürünler siyah renkdir Şu anda...
  9. S

Hangi mouse almalıyım

Merhaba yeni bir mouse almak kablosuz mouse almak istiyorum 2 tane çeşit buldum Razer Deathdader V3 pro kendi indirimlerimle bana 3000 tl ye denk geliyo sizce bunu mu almalıyım yoksa üstüne 1000tl koyup yakın bir arkadasım sıfır Logitech g pro superlight 2 satıyo onu mu almalıyım veya baska...
  10. S

dragonfly f1 alınır mı

proyla arasında çok fark var mıdır
  11. S

dragonfly f1 alınır mı

g203 kullanıyorum degiştircem arastırdım dermoshark falan baktım kablolu da olu bu fiyat bandında bu alınır mı sizce.Wraith sitesi guvenli midir https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse?variant=42613557821633 1685279368 fps oyunu oynuyorum
  12. S

darmoshark m3 mini alınır mı

türkiyeden alınacak önerileriniz varmı
  13. S

darmoshark m3 mini alınır mı

darmoshark m3 mini alınır mı .suanda g203 kullanıyorum 1000 tl civarı bütçem var kablolu da olur baska oneriniz varsa atabilir misiniz
  14. S

Razer deathadder mini v2 vs steelseries rival 3

Mouse umu değiştirmeyi düşünüyorum. Şuanda g203 kullanıyorum cok buyuk mouselar kullanamıyorum g203 tam oturuyo elime güzel ama değişiklik olsun istiyorumm sizce bu ikisinden hangisini almaliyim fps oyunlari oynuyorumm bütçe önemli değil hangisi daha iyiyse onu alicam
  15. S

İPS panel vs TN panel / Monitör önerisi

Ama viewsonic urunleri de cok iyi onlarada bak derim
  16. S

24g1 gibi bise vardi o da iyi
  17. S

Pc kapaniyor sebebi nedir yardım

Düzeltebildinmi
  18. S

Aoc 24g2u şakasız al bunu
  19. S

O nedir
  20. S

Arkadaslar şimdi benim pc gtx 1660 super r5 2600x stok fan Pc durduk yerde kapaniyi yarim saat oynuyorum kapanip aciliyo valoranttayim tak oyundan atiyo geri giriyorum 1 kere mavi ekran verdi bunun sebebi nedir ekran karti güncelledim bide hala devam ediyor ısınmadan mi alakali bisey yoksa...
Geri