Arama sonuçları: *

• Users: Ensar
  • Order by date
  1. Ensar

🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺

Teşekkürler.
  2. Ensar

🔥İndirim GETİRYEMEK 100TL KUPON

Teşekkürler.
  3. Ensar

15.000 TL Bilgisayar Önerisi

Belirtmeyi unutmuşum, monitör, klavye, mouse ve kulaklığım var. Daha önce 6650 XT'li bir sistemim vardı; paraya ihtiyacım olunca kasayı 13 bine sattım. Şimdi ufak bir dükkanım var, orada kullanmak için bilgisayar gerekiyor. İkinci elde alabilirim ama piyasaya hakim değilim.
  4. Ensar

15.000 TL Bilgisayar Önerisi

İş yeri için 15 bine laptop veya masaüstü alacağım, ikinci el de olabilir. Alttaki laptopu buldum ama 8 bine bunu almak yerine, bütçemi 15 bin liralara çıkartıp ufak tefek oyunları da oynayabileceğim bir şey bulabilir miyim? HP 2N2N7EA...
  5. Ensar

🔥İndirim VATAN MAĞAZADA GEÇERLİ 7500F RTX 4060 Tİ FİYAT 25999

Kasa ve PSU bedavaya geliyor. Acaba ileriki günlerde daha ileri gelir mi?
  6. Ensar

❌İndirim Bitti! Dardanel Ton Balığı 3×140 gr × 2 Paket - 300 TL

Evet, şimdi tekrar baktım maalesef kampanya bitmiş.
  7. Ensar

❌İndirim Bitti! Dardanel Ton Balığı 3×140 gr × 2 Paket - 300 TL

https://app.hb.biz/BdQZGI5PIdR9
  8. Ensar

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

Normalde İstanbul'da yaşıyorum ama şu an memleketim Rize'deyim. 😀
  9. Ensar

🔥İndirim Acıkanlara! Kfc alt limitsiz yeni üyelere özel 100 tl kod 'Merhaba100'

Güzel kampanya ama benim için tek sıkıntı, en yakın KFC'nin 220 km uzakta olması. 😬
  10. Ensar

❌İndirim Bitti! Keçi Sütlü Bebek Bisküvisi 400 gr 9,99 TL

Tükenmiş. 🙁
  11. Ensar

❌İndirim Bitti! Türktelekom yeni kampanya

Bimcell kullanan biri, Turkcell faturasız hatta numara taşıyıp sonra bu kampanyadan faydalanabilir mi? Paket seçmeden numara taşınabiliyor mu? Online'da taşımaya çalışınca mecburi paket seçtiriyor.
  12. Ensar

10.000 mAh Powerbank Önerisi

Markayı ilk defa görüyorum. Kaliteli midir bilemedim.
  13. Ensar

10.000 mAh Powerbank Önerisi

Cepte taşınabilecek, uzun ömürlü ve hızlı şarjı destekleyen (20W üstü olursa iyi olur) 10.000 mAh powerbank önerisi var mı?
  14. Ensar

Getir Yemek alt limitsiz 100 TL indirim🔥🔥

Konu için teşekkürler. Kodu kullanınca sepet minimum tutarın altına düşüyor ve minimum tutarın altında sipariş verilemiyor. Getir şimdi durduk yerde para harcatacak. 😁
  15. Ensar

Apec PS5 İnceleme - A101'e Gelen Scooter

Newlight'ın sıfır fiyatı 65-75 bin lira. PS5 A101'de 40 bin liraya bulunabiliyor.
  16. Ensar

Apec PS5 İnceleme - A101'e Gelen Scooter

Herkese iyi forumlar. Bu konuda Apec PS5 scooter'ı inceleyeceğiz. Bu scooter, piyasada 125 cc hacminde sıfır bulabileceğiniz en uygun fiyatlı scooter'lardan biri. Motorda bazı problemler oldu ama çok büyük bir sorun olmadı. A101, bayilere göre biraz daha uyguna satıyor ama belgeleri çok geç...
  17. Ensar

BAŞLIYORUZ! | 🇹🇷 Türkiye 1-2 Hollanda 🇳🇱 | Çeyrek Final'de elendik.

Teşekkürler Milli Takım. Sağlık olsun. 🇹🇷
  18. Ensar

🔥İndirim APEC 125 cc Benzinli Motosiklet Gümüş Gri 2024 39,990TL

Elimden geldiğince detaylı bir yazı hazırlıyorum. Belki konusunu da açarım, buraya da yazarım. https://forum.donanimarsivi.com/konu/apec-ps5-inceleme-a101e-gelen-scooter.954745/
Top Bottom