Arama sonuçları: *

• Users: Ensar
  • Order by date
  1. Ensar

🔥İndirim Pegasus 1000₺’den başlayan fiyatla yurtdışı bileti

Hocam, konuyla alakasız ama bu ikinci görseldeki hesap, “Hemen vize almanızı sağlıyoruz” diye reklam yapan kişi değil mi? 😁
  2. Ensar

18 yaş altı kart önerisi

Nays var.
  3. Ensar

Kredi kartı borç hesaplama

Limiti düşürmek kredi notunuzu olumsuz etkiler. Ayrıca yarın öbür gün ihtiyacınız olduğunda tekrar aynı limiti vermeyebilirler. Kredi kartınızın limiti 25.000 TL’nin altındaysa dönem borcunun %20’si, limitiniz 50.000 TL’nin üzerindeyse dönem borcunun %40’ı kartın asgari ödeme tutarıdır. Bunun...
  4. Ensar

Şirket kurmak istiyorum

Şirket açmakta bir şey yok, bir muhasebeci bulursun, o halleder. Ama ne iş yapacaksın? İş tecrüben nedir? Hangi sektörde, ne satacaksın? Bir hizmet mi, ürün mü? Yani neyin ticaretini yapacaksın? Sermayen var mı?
  5. Ensar

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.950, TL- Oldu ONS - 4250 -🔥🔥🔥

İyi ki borç olarak altın aldım, aldığım zamandan bu yana iki katına çıktı. 🤬 Kredi çekseydim bu kadar fazla ödemezdim.
  6. Ensar

Tırnak batması için yardım

Hocam, tırnak ve parmak şeklin batmaya meyilli gibi duruyor, benim de öyle. Önü dar ayakkabılar giymemeye ve tırnağını çok kesmemeye dikkat et. Eğer tekrar batma olursa, ara ara tırnak makaslarının törpü kısmıyla tırnağı hafifçe yukarı kaldırabilir ve araya pamuk sıkıştırabilirsin. Evet...
  7. Ensar

İtopya iade rezilliği

Hocam, öyleyse yatırmışlardır. Banka ile iletişime geçtiniz mi? Enpara mı kullanıyordunuz? Enpara'nın IBAN'ları değişti ya, ondan olabilir.
  8. Ensar

❌İndirim Bitti! Ücretsiz! Vodafone günlük 7 GB

Hediye verse ne olacak, çekmiyor ki...
  9. Ensar

İtopya iade rezilliği

@itopya.com müşterinizin parasını niye vermiyorsunuz, ayıp değil mi?
  10. Ensar

RTX 5060 TI 16GB VE i5 14400F SİSTEM 41BİN TL

Inno3D kullandım memnundum. Zotac’ı da çok duydum ama kullanmadım, diğerini bilmiyorum.
  11. Ensar

RTX 5060 TI 16GB VE i5 14400F SİSTEM 41BİN TL

Dün R5 7500F'li olan 37 bin TL'ydi. https://forum.donanimarsivi.com/konu/ryzen-5-7500f-rtx-5060-ti-16-gb-sistem-37-054-tl.1163357/
  12. Ensar

❌İndirim Bitti! Dawreek Çelik Mandren Kömürsüz Şarjlı Vidalama 646 TL

Evet, öyle yorumlar yapılmış. Bu marka sıkıntılı sanırım. Geçenki indirimde de farklı bir modelinde yorumlarda 24V olarak satıldığı ancak 12V gönderildiği yazılmıştı. Bu fiyata fırçasız motorlu olması zaten şaşırtmıştı. 😁
  13. Ensar

Bende Assur somun sıkma var, alalı yaklaşık 10 ay oldu. Öyle çok aktif kullanmıyorum, ufak işlerde kullanıyorum. Tabii ki yanında gelen bits uçları çok kötü ama genel olarak memnunum. Böyle cihazlar Çin malı ve üç aşağı beş yukarı aynı kalitede oluyor, genelde sadece etiketleri değişiyor. Ancak...
  14. Ensar

Konuyu açmadan önce denedim kullanılıyordu ama şu an dediğiniz gibi kullanılamıyor.
  15. Ensar

Dawreek 10 mm Çelik Mandren Kömürsüz Şarjlı Vidalama kupon200 koduyla 646 TL https://m.n11.com/urun/dawreek-10-mm-celik-mandren-vidalama-mk3p-59126925?magaza=dawreek
  16. Ensar

❌İndirim Bitti! Dawreek şarjlı matkap 599 TL

Kömürsüz bu model daha iyi. kupon200 koduyla 646 TL https://m.n11.com/urun/dawreek-10-mm-celik-mandren-vidalama-mk3p-59126925?magaza=dawreek
  17. Ensar

❌İndirim Bitti! Dawreek şarjlı matkap 599 TL

Fiyatı ucuz ama yorumlarda 12 volt olduğu yazılmış. Ufak tefek masa birleştirme vb. gibi ev işleri için kullanılabilir ancak ben olsam 24 volt diye satılan ve 12 volt gönderilen bir ürünü almam, ticaret ahlakından bir haber satıcılar para kazanmamalı.
Geri