Arama sonuçları: *

1. xearhtain

Raijintek Ampere 850 w. Platinium Aldım

Hocam selamlar 850 lik modeli alacağım, anakartım x870e edge ti mpg olacak Bu anakartta alt kısımda da pcie 8 pin istiyor 2 tane de ekran kartına takacağım. Elimde 1 tane fazladan pcie 12v kablosu kalması gerekiyor doğru mudur? Kutu içeriğinden 4 adet çıktığı yazıyor. Fakat psu üzerinde modüler...
  2. xearhtain

Direnç kayıtlı cihazda TWRP + Magisk Hk.

Arkadaşlar herkese selam, Direnç Kayıtlı Redmi N13Pro+ 16 512 modelini aldım. Şuan sorunsuz kullanıyorum ve aldığım satıcı içine en güncel Hyperos (HyperOS - 1.0.1.0 UNOMIXM) yüklemiş. İmei sorgusu yaptığımda saçma sapan farklı bir cihaz çıkıyor olması gerektiği gibi. Sorum şu: Cihazda stock...
  3. xearhtain

Çizim Tableti Tavsiyesi

Biraz baktım da bu modeli çok öneriyorlar, fikrin var mı aşağıda ilettiğim model hakkında? XP-Pen Deco 01 V2
  4. xearhtain

Çizim Tableti Tavsiyesi

Merhaba, Canlı derslerde kullanmak üzere bir çizim tableti arıyorum. Bütçem 5000 ₺ bandında. A4 boyutlarında çizim alanı olsa yeterli. Windows ile sorun çıkartmadan çalışacak ve kalem hassasiyeti iyi olan, ileride kalem vs bozulduğunda sorunsuz yeni kalem alabileceğim model önerilerinizi...
  5. xearhtain

RX 6900XT VS RTX 3090

6900XT kullanıcısıyım kafana takılan soru varsa yardımcı olmaya çalışırım. Tavsiye ederim.
  6. xearhtain

Kılıçlı oyun önerisi

Evreni sarar mı bilmiyorum ama oynamadıysan kesinlikle NieR serisini oynamalısın.
  7. xearhtain

f/P akıllı saatler önerileri

GTR 2 Kullanıyorum, tavsiye ederim.
  8. xearhtain

AOC 24G2U kullananlar memnun mu?

Memnunun, bir sorun yaşamadım.
  9. xearhtain

3500X 3060 besleyebilir mi?

Yer yer darboğaz yaşayabilirsin. Monitörü yeni alacaksan 1440p almakta fayda var.
  10. xearhtain

Ekran kartının yanma seviyesi

Hiçbir sorun olmaz dostum. Endişelenme. Sanırım laptop üzerinden oynuyorsun, hava kanalları açık olsun yeterli.
  11. xearhtain

Ekran kartının yanma seviyesi

Problem olmaz.
  12. xearhtain

sistemimi geliştirmeye güç kaynağım yetermi

Yeterli gelir. PSU tam modelini paylaşırsanız ve bütçeniz de varsa onu da sertifikalı bir tane olanıyla değiştirmek yararlı olabilir.
  13. xearhtain

epic games oyunu indirirken kapanırsa nolur

İndirmeyi durdurup epic launcher'ı öyle kapatın yoksa baştan başlamayabiliyor.
  14. xearhtain

50 mbps paketimden 40 43 arası alıyorum

Dediğim gibi bu tarz testlerde en doğru sonucu speedtest.net veriyor. fast.com veya bu tarz siteler yanlış ölçüm yapıyor.
  15. xearhtain

Hiç yapmadan söyleyeyim bu site doğru ölçüm yapamıyor dostum. En güzel test sonucunu IDM'den bir dosya indirerek görürsün, bkz:
  16. xearhtain

Mucizelik bir durum yok. Fibernet kullanıyorum.
  17. xearhtain

Değerlerin normal. Ben de bu testi biraz önce yaptım: Speedtest
  18. xearhtain

Sharkoon shp650 80+ psu

Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. 2 defa elektrik kesintisi yaşadım bu süre zarfında, bir sorun yaşamadım. PSU gayet iyi.
  19. xearhtain

Yardım Ekran kartının termal macununu değiştirmek garanti dışı bırakır mı?

Garantisi varsa hiç uğraşma, garantiye ver gitsin.
  20. xearhtain

Wd Green 120 GB SSD Nasıl ?

Senin ne beklediğine bağlı bir soru bu. F/P konusunda gayet tercih edilebilir bir ssd. Ama ömür ve Hız - IOPS değerlerinde Samsung'un gerisinde kalıyor.
Geri