Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Firavunstore Güvenilir mi?

bu siteyi kullanan var mı güvenilir mi diğer sitelere göre arada uçurum fark var dolandırıcı gibi duruyor ama https://www.firavunstore.com/league-of-legends-10875-rp-sansi okey şansı yazmışlar :D bu siteler neden ayakta hala ?
  2. Xpertronic

Öneri Hyper X Cloud 3 S Wireless mı Razer Blackshark V3 Pro Mu

corsair hs80 wireless kullanıyordum kırıldığı için cloud 3 s aldım ama ses seviyesi beni çok tatmin etmedi iade ettim oyunlarda sesi kısık alıyordum bir çok ayar yaptım bi türlü ısınamadım iade ettim razer blackshark v3 aldım çok daha memnun oldum kişiye göre değişir ama ben razerden daha çok...
  3. Xpertronic

🔥İndirim Koçtaş 45 Watt Kule Tipi Zaman Ayarlı Vantilatör 1459 TL

olabildiğince az olsun ama var yani bütçem sorun yok 2 3 5 ama olabildiğince az paraya güzel bi performans verecek bir şey olsa iyi olur
  4. Xpertronic

hangisi daha iyi soğutma sağlıyor fark etmez bana 1781096043 normal ayaklı daha iyi olur bilgisayarda otururken bunlar küçük kalır galiba veya yükseltme ayarı varsa olabilir buda
  5. Xpertronic

Kral anlıyorsan bu işlerden bana güzel bi vantilatör önerir misin
  6. Xpertronic

007 First Light | Oyunu Kırıldı

aslında çok güzel oyun ortamı vs en sevdiğim yer bu adaya gidiyorsun ya orası mükemmeldi ama o kadar sıkıcı oldu ki belli vakitten sonra artık bitsin de çıkayım dedim sürekli aynı olayları tekrar yaşadığım için mi bilmiyorum ama sonralara doğru aşırı derece sıktı onun harici güzeldi ama dediğin...
  7. Xpertronic

Blackshark V3 Alındıktan Sonra Ne Yapılmalı

sipariş verdim arkadaşlar hangi programı indirmem lazım güncelleme için kullanan arkadaşlar var mı ?
  8. Xpertronic

Yardım Ehliyet E-Sınav Sonrası Direksiyon Sınavına Girmeyi Erteleyebilirmiyim?

kursa sorman lazım bence öyle bir seçenek varsa onlar tarafından yönlendirilme yapılman gerek diye biliyorum
  9. Xpertronic

300-350 Arası Araç Önerisi

ne kadar çıkmam lazım ve hangi model km dikkat etmem lazım
  10. Xpertronic

300-350 Arası Araç Önerisi

fiyat aralığım bu genç işi alınabilecek araç ne var bu fiyatlarda arabalardan hiç anlamıyorum o yüzden yardım istiyorum bilgili arkadaşlardan punto baktım hoşuma gidiyor ama bu fiyatlarda hangi modeli hangi km alınır alınca uzun bir süre binerim satma niyetinde değilim uzun bir süre
  11. Xpertronic

Fan Yönü Nasıl Olmalı

arkadaşlar bende bu fan var https://www.incehesap.com/gamepower-glacia-120-infinity-argb-3lu-fan-seti-hub-kit-fiyati-71955/ beyaz ok yönündeki havayı alıp içeri mi veriyor yoksa havayı dışarı mı atıyor yani havayı içeri alması için beyaz taraf mı dışa doğru takılacak yoksa siyah mı anlatabildim...
  12. Xpertronic

Vantilatör Tavsiyesi İstiyorum

Bu işten iyi anlayan arkadaş var mı şöyle kaliteli soğuk üfüren bir vantilatör almak istiyorum bütçe 3 5 arası
  13. Xpertronic

Paylaşımlı Hesap Hakkında

alıp oynamak bir sorun teşkil etmez o zaman ya ben normalde alıyordum ama çok fazla para gidiyor ve sadece oynayıp bitince bırakıyorum bi daha bakmıyorum yüzüne bile :D artık çok fazla gelmeye başladı 1779907028 denuvo ne kanka bi tane buldum denovosuz yazıyor
  14. Xpertronic

Paylaşımlı Hesap Hakkında

arkadaşlar 007 first light alcam ama mesela itemsatış gibi sitelerde 100 tl bu tarz hesapları almak kendi bilgisayarım için risk yaratır mı nasıl oluyor sadece oynayıp çıkacağım tüm parayı vermek istemiyorum bu tarz oyun alanlar var mı ?
  15. Xpertronic

Scyrox V6 Hz Hakkında

rustta sıkıntı oluyordu mantıklı o zaman bu dediğin çünkü yeni bi güncelleme geldi ondan sonra böyle oldu diyebilirim
  16. Xpertronic

Scyrox V6 Hz Hakkında

güncelleme vs her şeyi yaptım aslında ama sıcaklıklar vs normal
  17. Xpertronic

Scyrox V6 Hz Hakkında

deneyeyim eve geçince
  18. Xpertronic

Scyrox V6 Hz Hakkında

arkadaşlar 4k hz de kullanıyordum önceden hiç sorun yoktu şuan mesela 4k hz alınca sağ sol yapınca kasıyor hissiyatı var 1 yada 2 k hz çekince böyle bir sorun yok bu neyden kaynaklı mouse mu bozuk ?
  19. Xpertronic

Rustta Az Fps ve Feci Drop Yiyorum

ram bence yetersiz 32 gb olması lazım rust için ama nasıl bir donma kasma yaşıyorsun örnek veriyorum offical yüksek pop sunucuda kaç fps alıyorsun ? sıcaklık değerlerin ne oyunun içindeyken
  20. Xpertronic

HyperX Cloud 3 S Ses az ve boğuk

ben çok denedim eq ayarı vs ilk haline göre çok düzeldi ama çok ufak o boğuk ses ve oyunlarda ses kısıklığı bilmiyorum kalıcımıdır ama düzelmedi iade ettim o yüzden
Geri