Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Rampage zenith pro alınır mı?

Önerir misin bunu? Rampage çok sevmiyorum ama beğenenler var bu klavyede özellikle
  2. Xpertronic

İnceleme videosunda ki aynı klavye mi onu merak etmiştim
  3. Xpertronic

https://www.itopya.com/rampage-zenith-pro-tkl-siyah-gateron-swich-q-mekanik-rgb-gaming-klavye_u30582 Bu klavye 8000hz olan mı manyetik yazıyordu videoda izlediğim de ama bunda mekanik diyor Abdullahın inceleme videosunda ki aynı klavye mi ve alınır mı?
  4. Xpertronic

Klavye önerisi lazımm

kanka bunu ilk kez gördüm neden bu peki söylebilir misin
  5. Xpertronic

Klavye önerisi lazımm

acil gerekiyor vatan yada mediamarktan almam lazım bekleme şansım yok 3-4 k arası klavye önerir misiniz ses tekerleği ve eksta ubs girişi olursa sevinirim.
  6. Xpertronic

600 bin bütçeye araba önerisi

fort fiesta 1.4 tdci titanium veya honda civic 1.6 vtec es bakıyorum ama bu fiyata alabileceğim başka bi marka önerecek var mı bu iki arabayı önerir misiniz ?
  7. Xpertronic

9800x3d ve 9070 xt sistem tavsiye

Arkadaşlar bu iki bileşenli sistem almayı düşünüyorum hazır olarak nereden alabilirim ve diğer parçaları için öneri yapar mısınız
  8. Xpertronic

4 Kişi Rust Onayacağız, Tavsiyeleriniz Nelerdir?

zaten 4 kişi arkadaş olarak oynamak için en iyi seçimi yapmışsınız ilk önerim hiç bilginiz yoksa video ve yayınlar izleyerek neyin nasıl yapıldığını öğrenmeniz olacaktır zaten çok kısa sürede öğrenebileceğiniz bir oyun değil sürekli video yayın izleyerek kendinizi geliştirin asla başta official...
  9. Xpertronic

40-45 bin arası laptop sistem önerisi

Bu bütçede ne alabilirim mecbur laptop olmalı gemide kullanılacak masaüstü şansı yok
  10. Xpertronic

Eksiği var mı alınır mı dostlar?

https://www.itopya.com/cosmos-rdna-amd-ryzen-7-7800x3d-gigabyte-radeon-rx-9070-16gb-32gb-ddr5-1tb-m2-ssd-amd-rade_h28635 2k hem yayın hem oyun için düşünüyorum farklı öneri varsa alabilirim
  11. Xpertronic

Öneri STOK BEKLEYENLER RX9070 XT NITRO+

2k da oynarsak sıkıntı olur mu fps oyunları oynuyorum genelde ve yayın açmak istesek
  12. Xpertronic

Öneri STOK BEKLEYENLER RX9070 XT NITRO+

2k mı 4k kart mı sizce bu ? bu kartla sistem dizmeyi düşünüyorum
  13. Xpertronic

Son Zamanlarda neden hazır sistem çıkaran youtuber yok ?

bana mı öyle geliyor son zamanlarda kimse sistem çıkarmadı değil mi sistem alacağım ama bir türlü hazır sistem çıkaran youtuber göremedim
  14. Xpertronic

Alınır mı değişmesi gereken bir parçası var mı ?

Eksik yada değişmesi gereken parçası var mı o önemli benim için
  15. Xpertronic

7800X3D 4070 Süper bileşenli sistem önerisi

bu özelliklerde var mı dostlar hazır sistem alınabilecek fiyatta önerisi olan
  16. Xpertronic

1000 Liraya kadar m2 ssd tavsiyesi

b450 anakart var fp bi m2 önerir misiniz
  17. Xpertronic

2K Yayın için sistem önerisi

sistem tavsiyesi istedim sadece dostum
Geri