Arama sonuçları: *

1. M

7-8K arasında telefon önerisi

Selamlar arkadaşlar telefonum bozuldu bütçe 7-8bin TL acaba hangi telefonu önerirsiniz bu fiyata? Şimdiden teşekkürler
  2. M

Çözüldü✓ Çok acil hangi mouse arkadaşlar yardım

Sizce neden asustan iyi olan özellikleri nelerdir?
  3. M

Çözüldü✓ Çok acil hangi mouse arkadaşlar yardım

500tl altı aklımda asus tuf gaming m3 veya lenovo legion m300s var sizce hangisini almalıyım arkadaşlar?
  4. M

500 tl bütçem var mouse önerisi?

Selam arkadaşlar benim aklımda lenovo legion m300s var bütçeme uygun olarak. Siz ne önerirsiniz var mıdır bu mouseden daha iyisi bu fiyat bandında?
  5. M

discord video sesi gitme sorunu

discord da arkada izlediğim videonun sesi direkt olarak karşıya gidiyor, kulaklıktan mikrofonu kapatıyorum benim sesim gitmiyor ama videonun sesi hala gidiyor nasıl çözerim?
  6. M

max 600tlye kulaklık

ilk defa görüyorum bu markayı güzele benziyor?
  7. M

max 600tlye kulaklık

Herkese selam bütçem maks 600 tl bu bütçede en iyi önerebileceğiniz kulaklık nedir?
  8. M

8k lık telefon önerisi

teşekkürler bakacağım
  9. M

8k lık telefon önerisi

öncelikle oyun bağımlısı değilim oyun telefonu aramıyorum. İlk olarak Kamerası hem fotoğraf hem video için tatmin edici olursa güzel olur ikinci olarakta önemli olarak ekranıda iyi olması lazım gerisine çok bakmıyorum
  10. M

8k lık telefon önerisi

8500 gibi bir fiyata çıkabilirim aklımda realme gt master edition da var eğer bilgin varsa sence nasıl bir telefon?
  11. M

8k lık telefon önerisi

sanırsam bu telefon note 11 pro olması lazım. Kamera olarak 1080p ve 30fps bir çekime sahipti o yüzden fazla yanaşmadım
  12. M

8k lık telefon önerisi

oyun için değilde kasma donma vs. olmasın diye dedim
  13. M

8k lık telefon önerisi

Dostum oyun oynamıyorum işlemcisi ekranı kamerası gibi özellikleri iyi olan bir telefon olması iyi olur
  14. M

8k lık telefon önerisi

arkadaşlar bir telefona ihtiyacım var ve maksimum bütçem 8 bin tl. Bu bütçe de en uygun telefon öneriniz ne olur?
  15. M

Discord ve pc'de ses gitmiyor

hocam inanın 100 kere değiştirdim ama olmuyor telefon kulaklığı takıyorum yine gitmiyor hatta R6 oyununda bile gitmedi yani sadece discordda yaptığım ayar tüm pc ye işlemiş
  16. M

Discord ve pc'de ses gitmiyor

Arkadaşlar ben her zaman olduğu gibi discorduma girerken ara ara çıkan '' Nvidia yeni bir ses aygıtı bulundu geçmek ister misiniz'' yazısına evete bastım ve ondan sonra sesim hiçbir şekilde karşı tarafa gitmiyor. Başka kulaklık takıyorum yine gitmiyor, heryerde kulaklık seçili ama yok hala daha...
  17. M

Instagram couldn't refresh feed hatası

Arkadaşlar instagram da couldn't refresh feed hatası alıyorum, hiçbir yer yüklenmiyor hep beyaz ekran ve yükleme hatası veriyor. Youtubeden çözümlere baktım ama bir işe yaramadı. Var mıdır sebebini, çözümünü bilen?
  18. M

Amazon TR - Microsoft güvenilir mi? İthalatçı garantili olur mu?

Satıcı Microsoft ve Amazon trden satılıyorsa herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum güvenilirdir
  19. M

bios güncelleme hatası

deneyeceğim saolun yardımınız için
  20. M

bios güncelleme hatası

teşekkürler hocam şuan hangi sürüme yükseltmemi önerirsiniz sanallaştırma özelliği olsun yeter yükseltme amacım o
Geri