Arama sonuçları: *

1. ProLight

Turkcell Faturalı hat otomatik paket

merhabalar, Turkcell kullanıyorum 36 TL lik faturam bu ay 276 tl geldi internetim bitince Fırsat paket almis 7 8 tane Bu otomatik paket satın almayı nasıl kapatabilirim Faturalı hat Örneğin Internet bittiği an paket satın alıyor
  2. ProLight

3000-3500 laptop öneri

o fiyata laptop bulamazsin brlki 8. nesil i7 gtx 1050 bulursun 2 yillik laptop. GENÇLER ADAM LAPTOP ISTIYOR ALOO O FIYATA GIT MASAUSTU DEMEYIN HEYY AGALAR
  3. ProLight

15.000TL MONİTÖR DAHİL SİSTEM

abi 2100tl ye kasa alinmaz nasil bir fantezidir bu :D
  4. ProLight

İşlemci yavaş çalışıyor

tamam da oyunlarda bu oluyor
  5. ProLight

İşlemci yavaş çalışıyor

pc im 2.2ghz i7 2600 ancak 2.2 ghz calismasi gerekirken 1.6 ghz de calisiyor oyunlarda kasmiyordu simdi kasiyor nasil duzeltiriz
  6. ProLight

Öneri DDR4 ANAKARTA DDR 3 RAM TAKABILIRMIYIZ

Tesekkur ederim yanitlariniz icin.
  7. ProLight

Öneri DDR4 ANAKARTA DDR 3 RAM TAKABILIRMIYIZ

Merhaba pc alıcam ancak ddr4 anakarta ddr3 takicam sıkıntı olurmu
  8. ProLight

OUTLOOK EXPRESS WİNDOWS XP DE ÇALIŞIYOR

nerden indirebilirim link verirmisin
  9. ProLight

OUTLOOK EXPRESS WİNDOWS XP DE ÇALIŞIYOR

İşim icabı outlook express yükledim ancak sistemime uygun olmadığını belirtiyor yani windows xp de çalışan bir programmış ben nasıl windows 10 sistemde kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. ProLight

Öneri Masaüstü mü Laptop mu

seyehat tabii ki ediyorum ama masaüstünün laptopa göre aman aman fark varsa gezmesem de olur
  11. ProLight

Öneri Masaüstü mü Laptop mu

Merhabalar öncelikle, Evet kabul ediyorum biraz klişe ama gerçekten yardımınıza ihtiyacım Laptop Masaüstüne göre zayıf laptop mu daha işimi görür masaüstü mü bu arada (oyun) amaçlı bir sorum daha var çok elektrik yakarmı
Top Bottom