Arama sonuçları: *

1. K

Ekran Kartı, İşlemci, Kasa Sıcaklığı

Thermaltake v200 TG, Sanırım kasamın fanları yavaş çalışıyor gigabyte ın yazılımı üzerinden ayarlamam lazım, ama gigabyte ın yazılımı sorunlu destekle iletişim kurucam, ve evet ekran kartı zaten Rog strix kendini kanıtlamış hangi kart full yükse 50 derecelerde çalışabilir açık kasada...
  2. K

Ekran Kartı, İşlemci, Kasa Sıcaklığı

Arkadaşlar merhaba, benim Asus rog strix 2060super kartım var, kendisi oyunlarda fanlarını çok yavaş hızlandırıyor ve çok hızlı çalıştırmıyor haliyle ısınıyor witcher 3 te kendi haline bıraktığımda 81 dereceleri gördü ( bu kasa kapağı kapalıyken ). Fanları %100 yaptığımda kasa kapağı kapalı iken...
  3. K

Ekran Kartı Garanti

Arkadaşlar merhabalar, İtopya dan hazır sistem almıştım ekran kartı sıkıntılı fabrika üretiminden sorunu var Gigabyte Rtx2060super 87 derecelere çıkıyor oyunlarda ve çok acayip fan sesleri çıkarıyor. Sorum şu ben sistemi itopyaya götürü ekran kartının sorunlu bulunursa tamiri yerine para iadesi...
  4. K

Gigabyte Rtx 2060super windforce oc 8gb ekran kartı sıcaklık, fan sıkıntısı.

işlemci ekran kartı garanti belgesi çıkmadı ama faturalılar, yakın zamanda mağazaya göstermeye gidicem pc yi bekleyebilirsen asıl yüzleri o zaman belli olur götürdüğümde iyilermi kötüler mi
  5. K

1 egzoz fan 3 tanede kasanın önünde fan var kasanın üstü açık toz filtresi var, ön taraftan altından hava alıyor, kapağı açtığımda ise sadece 3 derece felan düşüyor, arkadaşımda msi 2060super var 65 dereceyi geçmiyor. ayrıca sıcaklık bu kadar kasadan dolayı artamaz diye düşünüyorum ve fandan...
  6. K

Arkadaşlar merhaba Gigabyte Rtx 2060super windforce oc kartına sahibim kart 87 dereceleri görüyor bu yüzdende clock hızı düşürüyor, ayrıca arada fanlar çarpmamasına rağmen çarpma gibi sesler geliyor, fabrikadan üretim sıkıntılımıdır bu kart ? 20 günlük felan itopya dan aldım mağazada açılmış...
Geri