Arama sonuçları: *

1. quietbebek

6000-7000 TL Bandında Gaming Headset Önerisi

oyun ve genel kullanım benimkisi dip ses falanda yok
  2. quietbebek

6000-7000 TL Bandında Gaming Headset Önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-nova-5-beyaz-kablosuz-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,786498803.html
  3. quietbebek

🔥İndirim GAMELİNE CARİSMA 7X ARGB FANLI AKVARYUM KASA 3040TL (NAYSLA 2890TL)

kasa type-c yok fanlar kasayla gelen fanlar 1 tanesi arızalı gelmişti firmaya söyledim direk gönderdiler 1 tane
  4. quietbebek

r5 7500f - Msi B840-P Wifi - 32gb 2x16 xpg lancer - msi rtx 5070 -MSI MAG A850GL White Gen5 850 W psu - 1 tb Kioxia Exceria PRO ssd - Arctic Freezer 36 ARGB Duo Beyaz işlemci soğutucu [H3 id=''][/H3] 1762965352 siyah anakart kötü durmuyor beyaz olsa olurdu ama bence her şey bembeyaz olsa boğardı...
  5. quietbebek

ben tam uçuşa geçerken aldım yoksa dediğin gibi 1762895720 kasa fanları güzel diye arkadaşım stok soğutucu fanları da değiştirdi onlarla mesela
  6. quietbebek

4 Pin pwm molex kablosu

Anakarta takmak istiyorum bir ucu anakarta diğer uc hub için molexe
  7. quietbebek

4 Pin pwm molex kablosu

Bunlar erkek uç ama bana dişi lazım
  8. quietbebek

4 Pin pwm molex kablosu

Merhaba, Kasamdaki fanlarla ortak kontrol etmem için 4 pin pwm dişi olandan molex'e dönüştürücü kablo lazım var mı bildiğiniz satıcı ?
  9. quietbebek

Hangisini Almalıyım ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DPKTYFH9/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 www.amazon.com.tr/dp/B0BSLJCK6F?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Sizce hangisini almalıyım max bütçe 7600 indirime girer mi sizce beklenir mi ?
  10. quietbebek

Beyaz Cam Kasa Önerisi

https://www.n11.com/urun/gameline-artist-7x-argb-kumandali-fan-usb-30-e-atx-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz-104652045 Bu nasıl sizce?
  11. quietbebek

Beyaz Cam Kasa Önerisi

anakart atx alacağım sanarım ama ekran kartı 2 fanlı 5070
  12. quietbebek

Beyaz Cam Kasa Önerisi

Merhaba, üst kısmı ve önü cam olan orta boyutlarda kasa arıyorum max bütçe 5000 E-ATX olmasın onlar fazla büyük varsa önerilerniz memnun olurum.
  13. quietbebek

Paket Kaybı Sorunu Yardım

Merhaba VC220-G3u marka modem kullanıyorum valorant veya lol oynarken özellikle hissediliyor paket kaybı yaşıyorum sorun neyden kaynaklı olabilir aşağıda değerleri bıraktım yardımcı olursanız sevinirim.
  14. quietbebek

Elektrik staj yer önerisi

indeed gibi sitelere de bakabilirsin
  15. quietbebek

Ekran gelmiyor(siyah ekran)

Bilgisayar kapatmıştım tekrar açtıktan sonra ekran gelmiyor bios'a falan girebiliyorum resetledim ancak sonuç alamadım Mouse imleci böyle dönüyor ekran gelmiyor.
  16. quietbebek

Router vs CAT Kablosu

Zaten router her türlü alacağım ikisini de denerim kablo girişli router var mı önerebileceğiniz kaliteli max 2k
  17. quietbebek

Router vs CAT Kablosu

Merhaba modem odamdan uzakta bu yüzden 15 metre kablo ile bsğlantı mı daha iyi olur yoksa bi router alıp router'a kablo takıp bağlantı kurmak mı
  18. quietbebek

LÜTFEN asus tuf m3 gen1 mouse için skates

Wraith dot skates bakabilirsin
  19. quietbebek

Çözüldü✓ Hangi sıvı soğutmayı almalıyım

Sadece oradan seçebiliyorsun diğer şeylerden kısmak yerine şimdilik soğutucu almayıp sonradan alabilirsin de
Geri