Arama sonuçları: *

1. E

Da-Sistem2 Pes 2020 Aşırı Isınması

Tamamdır teşekkür ediyorum deneyeceğim.
  2. E

Videodaki işlemden bahsediyorsun dimi. Herhangi bir performans düşmesine sebep olurmu ilerleyen zamanlarda 144hz monitöre geçebilirim o zamanda 60 fps sabit mi kalsın
  3. E

AMD üzerinden sabitlemeyi bulamadım. Ama Rivatuner uygulaması üzerindne sabitledim şuan genelde 78 derece civarınday dı fps den dolayı öylenmiş amd üzerinden nasıl sabitleyebilirim bir bilgin var mı 1594064353 Teşekkürler yardımcı olduğun için. FPS 60'a sabitleyince çözüldü sorun. PUBG gibi bir...
  4. E

Dediğin olayı yapmadım ne olduğunuda bilmiyorum :)
  5. E

Oyun içinde 200-300 civari daha fazla da oluyor. Oyun ayarlarında 60fps sabitliyorum ama sabitlenmiyor bir şeyi yanlış mı yapıyorum.
  6. E

Merhabalar, 2 hafta önce da-sistem2 satın almıştım. Csgo, pubg, valorant gibi oyunları 65-80 derece işlemci ısınması ile oynuyordum. Ancak pes 2020 95 dereceye çakılıyor ve orada kalıyor bu nasıl olabilir. Verdiği performansı resim olarakta ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum
  7. E

DA-SİSTEM2 Monitör Bağlantısı Hakkında

Merhaba Herkese, Aşağıdaki resimde olduğu gibi monitöre hdmi kablosu ile bağladım sistemi ancak monitör çok puslu gibi koyduğum resimde de anlayanlar çıkacaktır zaten. Bunun bir çözümü var mıdır? Teşekkürler
  8. E

Herhangi bir ekran kartında windows yüklemeden bios güncellenebilir mi?

Öylemi 2 kere windows yüklemek gerekecek o zaman :(
  9. E

Aynen bilen birisi var ise çok iyi olur yardımcı olabilecek
  10. E

Peki bir kaynak var mı yardımcı olabilir misin 1592578161 Peki bir kaynak var mı yardımcı olabilir misin 1592579185 Peki bir kaynak var mı yardımcı olabilir misin
  11. E

12. E

İyi Bir Bilgisayarın 60hz Monitör İle Çalıştırılması

Cevabın için teşekkürler. 1592332342 Cevabın için teşekkürler. 1592332382 Cevabın için teşekkürler. En kısa sürede 144hz bir monitör alacağım. 1592332403 Cevabın için teşekkürler.
  13. E

İyi Bir Bilgisayarın 60hz Monitör İle Çalıştırılması

Merhabalar, DA-SİSTEM 2 Bilgisayarını satın aldım. Ancak elimde bulunan monitör 60hz. İnternette bazı sitelerde güçlü ekran kartı ile 60hz monitör kullanır isen yırtılmalar olur gibisinden yazılar buldum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce oyunlarda akıcı şekilde oynayabilir miyim...
  14. E

DA-SİSTEM2 Bilgisayarının 60hz Monitör İle Çalıştırılması

Cevabın için teşekkürler.
  15. E

DA-SİSTEM2 Bilgisayarının 60hz Monitör İle Çalıştırılması

Merhabalar, DA-SİSTEM 2 Bilgisayarını satın aldım. Ancak elimde bulunan monitör 60hz. İnternette bazı sitelerde güçlü ekran kartı ile 60hz monitör kullanır isen yırtılmalar olur gibisinden yazılar buldum. Herhangi bir sorun yaşar mıyım sizce oyunlarda akıcı şekilde oynayabilir miyim...
Top Bottom