Arama sonuçları: *

1. V

ALDIĞIM ÜRÜN BOZUK ÇIKTI

telefon numarası var sadece elimde yani bir şey yapabilir miyim
  2. V

ALDIĞIM ÜRÜN BOZUK ÇIKTI

125 tl verdim ikisine bana satarken çalışıyor dedi denemeden aldım 1605972375 biryere varır mı böyle
  3. V

ALDIĞIM ÜRÜN BOZUK ÇIKTI

mahkemeye nasıl başvurabilirim. ayıplı mal'dan işlem görür mü
  4. V

ALDIĞIM ÜRÜN BOZUK ÇIKTI

2.el aldığım ürün bozuk çıktı letgodan almıstım anakart ve islemci denemeden adam tekrar almıyor. onu almak zorunda mı
  5. V

Yardım MEKANİK KLAVYE ALICAM KARARSIZ KALDIM

ne gibi bir sorunu var
  6. V

Yardım MEKANİK KLAVYE ALICAM KARARSIZ KALDIM

2 ÜRÜN ARASINDA KARARSIZ KALDIM FİYAT FARKI DA PEK YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ÜRÜNLER; https://www.itopya.com/gamebooster-g5-defender-rainbow-blue-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye/ 250tl...
  7. V

Öneri MEKANİK KLAVYE TAVSİYESİ

warlock var enter biraz tekliyor onun dışında taş gibi ondan almayı düşünüyorum 230 a game power warlock fiyatıda uygun bilek desteği vs
  8. V

:D kullandım önceden sorun olmadı öneri varmı reis
  9. V

250 TL LİK BÜTÇEM VAR FP OLARAK EN İYİ HANGİSİ VAR MEKANİK KLAVYE OLARAK (BLUE)
  10. V

mekanik klavye tavsiyesi

200-280tl arası mekanik klavye 280 max
  11. V

Çözüldü✓ 2.el ürün sattım sorun çıktı

evet dolduruşa geldim biraz 1605896022 verirken çalıştığını söyledim alırken test etmedi 1605896047 çalışmadığı zaman geri alır mısın diye fln da sormadı bende açmadım konusunu
  12. V

Çözüldü✓ 2.el ürün sattım sorun çıktı

2.el anakart ve işlemci sattım satarken sorunsuz çalışıyordu 120tl ye satıldı eski tip birşeydi para ihtiyacım olduğu için sattım alan arkadaş çalışmadığını söyledi(denemeden aldı). onu geri almak zorunda mıyım bende engelledim onu wpdan
  13. V

telefon kulaklığını masaüstünde kullanma

bununla hem sesi alıp hemde konusabileceğim değil mi dostum bende tam attığın linke bakıyordum ztn
  14. V

telefon kulaklığını masaüstünde kullanma

elimde iphone telefon kulaklığı var bu kulaklıktan ses alabiliyorum kulaklık olarak masaüstü bilgisayarımın önünde ki jak girişine takarak ama ben discord da fln da konusmak istiyorum arkadaslarımla bunu hem mikrofon hem kulaklık dönüştürücek bi aparat varmı ?
  15. V

kulak içi kulaklık KZ ED12

masaüstü için gerekirmi acaba
  16. V

dostum ben bu kulaklığı aldığım zaman jak dönüştürücü almak zorunda mıyım hem mikrofon hem kulaklık için ?
  17. V

monitörümde de kulaklık girişi (jak) var ondan nasıl alırım acaba bi fikriniz varmı 1605818758 basit bir programla çözdüm teşekkürler. yanıtlar için
  18. V

senin yazdıklarında esinlendi kafamda zaten dostum kargo ücretiyle 105 tl oluyor dediğin yerden alacağım zaten teşekkür ederim :) 1605817376 dostum bir sorum daha olacak bu alacağım üründe jak girişi var ama benim kasamda ön jak girişi değil de arkasında ki çalısıyor önündekini nasıl aktif...
  19. V

KZ ED12 alacağım model bu arkadaşlar sipariş edeceğim yarın. kullananlar tavsiye eder mi 105 TL'lik bir fiyatı var. mantıklı mı sizce ?
  20. V

BU HDD BANA BİR SÜRE YETERLİ OLUR MU?

dostum bende 7200rpm kullanıyordum sistemimi alırken. normal çalışıyordu(7200rpm) 2 ay sonra 120gb alıp sadece windows ve pubg lite gibi oyunları kurduğumda sistemin asıl gücünü hissettim hdd'yi 7200 yapsan daha iyi olur. ileride alırsın ssdyi önemli ama masaüstü pc ssdsiz olmaz
Geri