Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

PKK Destekçilerinin Her Hamlesinin Ters Tepmesi

Önce Esat Oktay Yıldıran için 14 Temmuz filmini çektiler; adamı kötülemek istediler ama film ters tepti, her yer Esat Oktay editleriyle doldu.Şimdi Bursaspor mevzusundan dolayı Uludağ'a boykot dediler, herkes inadına Uludağ alıyor.Bunlar ne yapsa bir şekilde ters tepiyor. Sadece ters tepmeyen...
  2. Bursalı_Genç16

Gazeteci Saygı Öztürk Kod adı Yeşil ile telefonda konuştuğunu iddia etti

O da doğru artık yaşasa bile artık yaşlandı
  3. Bursalı_Genç16

Gazeteci Saygı Öztürk Kod adı Yeşil ile telefonda konuştuğunu iddia etti

Haber doğruysa Kod Yeşil yaşıyor demektir
  4. Bursalı_Genç16

TRT'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını TRT Spor yerine Tabii'de vermesi

En iyisi kesinlikle 1765397472 Bende kaçak izliyorum tabii ye para verilmez 1765397507 Güzel maç kesinlikle keş tv de verilseydi
  5. Bursalı_Genç16

Maalesef ki çok doğru ve bu iş saçma sapan bir hâl almaya başladı maalesef ki
  6. Bursalı_Genç16

"9 tane maç var, adamlar 1 tanesini bile TRT'de vermiyor. Tabii platformu 99 TL, aslında pahalı değil ama insan birkaç tane maçı TRT üzerinden ücretsiz verir. En azından milli oyuncumuz Kenan Yıldız'ın maçı ücretli platformda olmayabilirdi."
  7. Bursalı_Genç16

CHP'nin, Zafer Partisi, İYİ Parti ve merkez sağ partilerle ittifak arayışı var.

Barış Yarkadaş'a göre CHP, Zafer Partisi, İYİ Parti ve diğer merkez sağ partilerle ittifak görüşüyor. Bu ittifak tutar mı sizce?
  8. Bursalı_Genç16

Telefon anakart değişimi sonrasında WhatsApp Web'e bağlanmıyor

Telefonum Tecno Camon 20 Pro telefonu elime ulaştıktan sonra WhatsApp'ı geri yükledim ve yedekleme ile mesajları mı geri getirdim ancak WhatsApp Web ve WhatsApp masaüstü uygulamasına telefondan bağlanamıyorum telefondan WhatsApp'a girdiğimde ise mesaj bekleniyor bu zaman alabilir hatası geliyor...
  9. Bursalı_Genç16

Tecno Camon 20 Pro anakart değişimi sonrası veriler silinir mi?

"Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki telefonumu KVK'ya göndermiştim. KVK yetkilileri telefonumun alt kartını (sub-board) ve anakartını değiştirmiş. Anakart değişiminden sonra telefondaki veriler silinir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Telefonum: Tecno Camon 20 Pro."
  10. Bursalı_Genç16

Adolf Hitler yıllar sonra geri döndü

Yavaş yavaş gelicek bu sefer 1764267282 Adolf Hitler şöyle bir geri dönüş yaptı resmen Yıllar sonra yeni bir kimlikle Rusya tehditi olmadan yavaş yavaş büyüyerek gelicek
  11. Bursalı_Genç16

Motorola Türkiye'ye Geri Dönüyor !

Vay be efsane geri dönüyor
  12. Bursalı_Genç16

Küçük bir yerden başlayıp orayı büyütecek
  13. Bursalı_Genç16

Sol bek ve defanslar için krampon önerisi

Öncellikle kazasız belasız bir maç diliyorum Addias'a bakabilirsin
  14. Bursalı_Genç16

Adolf Hitler yeni bir kimlik yeni bir yüz yeni bir ses yeni bir bedenle yıllar sonra geri döndü
  15. Bursalı_Genç16

Yusuf tekin: Bundan sonra yüksek öğretmen ataması olmayacak

Eski düzende tek maaşla geçinilebilirdi ancak şu anki düzende bu mümkün değil 1764252900 Neden?
  16. Bursalı_Genç16

Yazanlar bir işimiz olsun diye yazdılar o insanlar emek verdiler dirsek çürüttüler o kadar tabi ki de bunun karşılığında öğretmenlik yapmak isteyecekler bundan doğal ne olabilir ki empati yap o insanlarla sen onların yerinde olsan sende öğretmenlik yapmak istemezmiydin
  17. Bursalı_Genç16

Devlet sayıları düşürmek için çok geç kaldı artık 1764248841 Bu insanlara ne olucak peki
  18. Bursalı_Genç16

O kafaya nasıl geliniyor bende çok merak ediyorum açıkcası öğretmenler ve öğretmenler adayları haklı olarak okudukları işleri yapmak istiyorlar senelerce dirsek çürütüyor bu insanlar bununda bir karşılığı olmalı 97 tane eğitim fakültesi var birde Tarih, Coğrafya, Edebiyat, Besyo, Matematik vb...
  19. Bursalı_Genç16

Bazen cevap vermek gerekiyor bence
Geri