Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

Levent ülgen ve onur şan akasya durağı'na yıllar sonra geri döndü

Nerede kalmıştık sinan kaya ve seyit resmen geri döndü. Metin akpınar = nuri baba. Levent ülgen = sinan kaya. Onur şan = seyit. Şu anda güncel olarak geri dönen ve diziye katılan isimler bunlar.
  2. Bursalı_Genç16

Akasya Durağı yıllar sonra geri dönüyor

Dizide Oğuz Alper Öktem'i kim oynayacak acaba
  3. Bursalı_Genç16

Akasya Durağı yıllar sonra geri dönüyor

Osman Aga'yı yıllar sonra yeniden izleyeceğiz
  4. Bursalı_Genç16

Martı Tag benzeri uygulama Nes Yol Arkadaşım çıktı

Tavsiyeniz için çok teşekkür ediyorum öncelikle zaten rekabete girmek çok zor onların arkasında güçlü yazımcılar var birde maddi güçte olunca reklam yapmak kolay oluyor
  5. Bursalı_Genç16

Hocam elimden bu kadarı geldi bu ilk denemem mobil uygulamada yapmayı deniyeceğim zaten bu uygulamadan para kazanmak ya da diğer uygulamalarla rekabete girmek gibi bir derdim yok Amacım herkes faydalasın ulaşım kolay hâle gelsin
  6. Bursalı_Genç16

Bu gülücük atanlar ortada komik bir şey varsa bizde gülelim beğenmeyebilirsiniz buna saygım var ancak ortada gülünücek bir şey yok
  7. Bursalı_Genç16

Yeni güncelleme geldi 1771074026 Gülücük atan arkadaş uygulamayı beğenmeye bilirsin buna saygım var ama ben ortada gülünücek bir şey göremiyorum emeğe saygı duy en azından
  8. Bursalı_Genç16

Sabıka kayıdı ve gerekli bilgiler şart çünkü insan hayanını 1. sırada tutuyoruz
  9. Bursalı_Genç16

Uygulamamız şu şekilde kullanılıyor önce kayıt oluyorsunuz Daha sonra yolculuk açıyorsunuz ya da şöförler tarafından açılmış yolculuklardan birini seçiyorsunuz Daha sonra bize bir bilet geliyor biz bilette ödeyeceğiniz mikrarı ve şöförün bilgilerini veriyoruz NES YOL ARKADAŞIM - RESMİ...
  10. Bursalı_Genç16

Şöförlerin bilgileri sistemde olucak bunu yolcularımızla paylaşacağız elbette 1771062700 Uygulama yeni çıktı arada hatalarımız oluyor elbette ama elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz
  11. Bursalı_Genç16

NES YOL ARKADAŞIM - RESMİ YOLCULUK BEYAN BELGESİ Bu belge sayesinde güvenli yolculuk yapılabilicek
  12. Bursalı_Genç16

Sosyal medya hesaplarına kimlik zorunluluğu getirilecek.

Her yerde kimlik bilgisi verilmez kesinlikle
  13. Bursalı_Genç16

Adalet Bakanı burada net olarak mevzuyu açıklıyor
  14. Bursalı_Genç16

Sizce bu olay sosyal medya'yı nasıl etkiler?
  15. Bursalı_Genç16

Uygulamayı tamamen ben yaptım uygulamamız tamamen ücretsizdir tek gayemiz halkımızın kolay ulaşım sağlamasıdır https://gleeful-travesseiro-10938a.netlify.app/#iletisim-alani
  16. Bursalı_Genç16

Günümüzde Youtube'ye başlamaya değer mi sizce?

Bu da doğru hocam
  17. Bursalı_Genç16

29 yaşına kadar 1 sene devlet ödüyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabiliyorum ama
  18. Bursalı_Genç16

Şu vergi ve Bağkur olayı olmasa denenir aslında
  19. Bursalı_Genç16

Arkadaşlar sizce günümüz şartlarında Youtube'ye başlamaya değer mi Artık Youtube için de vergi var buna rağmen Youtube'ye başlamaya değer mi sizce
Geri