Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

Uwufufu tarzı siteler var mı?

Maalesef ki Uwufufu kapandı Uwufufu benzeri site aradım ama bulamadım bilen arkadaşlar varsa yazabilir mi Uwufufu benzeri siteleri
  2. Bursalı_Genç16

Çözüldü✓ Xiaomi Redmi Buds 6 play kulaklık laptopa bağlanmıyor

Çok teşekkürler oldu tuşu fark etmemişim bile
  3. Bursalı_Genç16

Çözüldü✓ Xiaomi Redmi Buds 6 play kulaklık laptopa bağlanmıyor

Kulaklığı bugün aldım telefon2a bağlanırken bir sıkıntı yok. Ancak laptopa bağlanmıyor Windows 11 kullanıyorum.
  4. Bursalı_Genç16

Tabii platformunun yabancılara daha kaliteli paket sunması

Yabancılara standart paket olarak sunulan hizmet, bize ücretsiz diye verilse de arada büyük farklar var. Onlara daha az reklamlı içerik sağlanırken, bize bol reklamlı içerikler sunuluyor. Ayrıca, yabancılara orijinal içerikler sağlanırken, bize sadece TRT'nin arşivi ücretsiz olarak veriliyor, o...
  5. Bursalı_Genç16

1.5 yıldır kayıp olan veli Eren atay olayı

Ailesi Tgrt'de yayınlanan pınar ergüner ile haberin içinden programına çıktı Program'a doğru düzgün ihbar gelmiyor maalesef ki bu sebeple ilerlemye kayıdedilemiyor. Veli Eren atay olayını bilmeyenler için kısaca anlatayım veli Eren atay, 19 yaşında İzmir çeşme delikli koy da kayboldu 15 Temmuz...
  6. Bursalı_Genç16

Tabii platformunun ücretli olması

Tabii adlı platformda Marnalı adında bir dizi var, bilenler bilir. İzlemek için siteye girdim, üye oldum. Ama diziyi izleyebilmek için premium üyelik istiyorlar ve üstelik aylık 100 TL. Tabii zaten TRT'nin değil mi? Zaten TRT’ye vergi ödüyoruz, üstüne bir de para istemeye devam ediyorlar.
  7. Bursalı_Genç16

İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi

Zaten kendileri kapattı olayı daha sonra ses etmediler bekleyin dediler sadece
  8. Bursalı_Genç16

İtempazar satıcı savcılığa giderim dedi

Dün Mike Tyson'nun maçı vardı biliyorsunuz ki. Bende maçı izlemek için maç saatlerinden önce item pazar üzerinden 25 TL'ye Netflix hesabı satın almıştım. Maç saatlerinde ise Netflix hata vermeye başladı yayına giriyorum. Yayından atılıyorum çok fazla kişi hesabınıza bağlandı hatası veriyor...
  9. Bursalı_Genç16

Acil Kitap özeti lazım

Denedimde olmadı
  10. Bursalı_Genç16

Acil Kitap özeti lazım

Mehrabalar öncelikle herkese Bir şey soracaktım Turgut Cansever İslam'da Şehir ve Mimari ve Mehmet Fuat Köprülü İslam Medeniyeti tarihi kitaplarının özeti olan var mı elinde varsa çok iyi olur çok önemli çünkü
  11. Bursalı_Genç16

Turkcell milletvekili paketi reziliği

Bizim için sunacakları kampanyayı dünya kadar maaş alan milletvekillerine sunuyorlar.
  12. Bursalı_Genç16

Instagram'daki sma reklamları

O da lazım
  13. Bursalı_Genç16

Instagram'daki sma reklamları

Evet, bu durum gerçekten çok üzücü. Sma hastası çocuklar için gerekli olan ilacın maliyeti 1.8 milyon dolar gibi çok yüksek bir rakam ve bu parayı bulmak gerçekten zor. Bence bu ilacın fiyatı mutlaka düşürülmeli ya da kendi sma ilaçlarımızı üretmenin yollarını bulmalıyız. Bir diğer garip durum...
  14. Bursalı_Genç16

Ücretsiz PES 2013 yamamız yakında sizlerle buluşacak

Hemşirim dediğin yapılması gereken düzenlemeler var
  15. Bursalı_Genç16

Bende o yamayı güncel hâle getiriyorum olmayan oyuncuları ekliyorum bir de formaları eklemeyi deniyeceğim buldukları mı ekleyeceğim 1727629302 Jelert
  16. Bursalı_Genç16

Yamamızdan ilk görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
  17. Bursalı_Genç16

TFF başkanı hacıosmanoğlu özel yazılımın bu hafta test edileceğini açıkladı

Çok doğru geriden gelen bir yayına neden para ödüyoruz ki
  18. Bursalı_Genç16

Online Özel Ders Verimli Olur Mu

Benim için olmuştu ama dersler Matematik ve Fizik değildi
  19. Bursalı_Genç16

TFF başkanı hacıosmanoğlu özel yazılımın bu hafta test edileceğini açıkladı

Kaçak yayın deyinince akılıma Kemal Kılıçdaroğlu'nun şifresiz maç vaadi geldi.
Top Bottom