Arama sonuçları: *

1. Unbelievablev2

Üniversite için laptop önerisi

önerdiğiniz bir seri var mı?
  2. Unbelievablev2

Üniversite için laptop önerisi

Selamlar, üniversite için laptop almam gerekiyor genel adobe uygulamaları ve blender gibi uygulamalar kullanacağım. Bu yüzden ekranı renk vs iyi olmalı diye düşünüyorum. Oyun için kullanmayı düşünmüyorum ama windows olmasını isterim. Şu sıralar indirimde varsa özellikle çok güzel olur benim...
  3. Unbelievablev2

Yardım Türknet speedtest bağlantım uzakta görünüyor

Başlığa tam ne yazacağımı bilemedim. Alttaki görselde gördüğünüz gibi bana mil şeklinde gösteriyor. Bir süre önce bu böyle değildi Türknet 0 ya da 1 km olarak gözüküyordu. Destek kısmına da yazdım bir sorun göremediler. Aldığım hız da aynı fakat pingim 2.5 tan 4 e çıktı ve steamde, epicte oyun...
  4. Unbelievablev2

Windows sürüm güncelleştirme

windows update girip update historyden bakabilirsin son indirdigin orada gozukuyor.
  5. Unbelievablev2

Çözüldü✓ Görev Yöneticisindeki Bilinmeyen Uygulamalar

bunu buldum hocam autoruns ile 1724798890 Once Human oyununun oluşturduğu exe'lermiş. Virüs mü değil mi bilmiyorum fakat siliyorum yine de. Aynı durumu yaşayan bir kullanıcı: https://steamcommunity.com/app/2139460/discussions/0/6256146317878607513/
  6. Unbelievablev2

disable ve search online var sadece 1724797548 bu mudur?
  7. Unbelievablev2

Başlangıç uygulamalarında bu ikisini gördüm ne olduklarını bulamadım. Nasıl öğrenebilirim? Ayrı bir virüs programım yok, windows defender ile quick scan yaptım sadece. "Fad4f2d0-bb05-4ce8-9460-3c7eb7406ae1"
  8. Unbelievablev2

2. monitörü takınca ikisi de kapandı

Elimde 1080p 144hz monitörüm vardı, 4k 60hz monitörü 2. ekran yaptım bugün. bir saat falan normal çalışıyordu sonra bir anda ikisi de kapandı. Bir türlü açamadım, bari pcye res atayım dedim pcnin kapatma tuşu da işe yaramadı en son psudan kapattım. İkisini de çıkarıp taktım ne olur ne olmaz diye...
  9. Unbelievablev2

Çözüldü✓ Ram slotlarını yanlış taktıysam nasıl anlarım?

bir sıkıntı olmadı, gayet iyi kullanıyorum şu anda
  10. Unbelievablev2

taktım teşekkür ederim.
  11. Unbelievablev2

sıkıntı olmayacağını okudum ikisi de cl19da çalışacağını söylüyorlardı, onun için böyle aldım ve indirim vardı açıkçası 1710343180 Hocam kule tipi soğutucu var goodrami başa alsam xpg 2. ve 4.ye taksam da olur mu yoksa ilkine xpg sığmaz 1710343282 2.si çok saçma bir soru olabilir ama yine de...
  12. Unbelievablev2

Adata xpg 8 gb 3600mhz cl19 2x ram ile hazır sistem almıştım. Şimdi Goodram 8 gb 3600 cl 18 2x ram aldım ve taktım. Slotların renkleri bir siyah bir gri. Şu anlık ramler takılmış görünüyor. Sıralaması 1-3 2-4 mü olmalı? yoksa renkler farklı diye yan yana mı takmalıyım yardımcı olursanız...
  13. Unbelievablev2

Yardım 5600x ryzen master ile oc sıkıntı olur mu?

curve optimizerı test edip sonra değerleri biosa girmemi istiyorlar, fakat sürekli oc olan bir işlemci bir süre sonra sıkıntı olmaz mı?
  14. Unbelievablev2

Yardım 5600x ryzen master ile oc sıkıntı olur mu?

Selamlar, oc 3070 ve stok 5600x kullanıyordum aldığım fps değerleri 3060lı sistemleri geçmiyordu. 1080p monitör olduğu için de darboğazla boğuşuyordum ben de ryzen masterda Game mod kısmına girip auto oc açıp test ettim. Test başarılı oldu bir sıkıntı çıkmadı. Soğutucum SE-214-XT. Şu anlık...
  15. Unbelievablev2

Yardım R5 5600X için hava soğutma önerisi

R5 5600x , 3070 ve PRIME 550M-K var işlemciye sınır getirdim %94te kullanıyorum yoksa 95 derecelere kadar çıkıyor, sonra da pcyi resetliyor. Düzgün bir hava soğutmaya geçmeyi planlıyorum. Çoğu yerde SE-214-XT tavsiyesi gördüm buna gerek yok deyip daha ucuz bir şey de önerebilirsiniz. Teşekkürler.
  16. Unbelievablev2

dlssg-to-fsr3 Modu Destek

kral adamsın sabahtan beri arıyorum şunu çalıştırmayı eyvallah
  17. Unbelievablev2

Yardım DLSS TO FSR Frame Gen Çalışmıyor

Sabahtan beri araştırıyorum çok az yerde sorunu olan insanları gördüm. Kurulumu basit olan bu modun hala nasıl çalıştıramadığımı bulamadım. Cp2077 ve witcher3 te denedim hiçbir türlü açılmıyor. Birkaç şey denedim ama hala olmadı. Bildiğiniz bir çözüm varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese...
  18. Unbelievablev2

GÜZEL KANDIRILIYORUZ VİDEOSU

ben de cp2077de denedim açamadım bir türlü
  19. Unbelievablev2

Çözüldü✓ Mediamarkt açılmış kulaklık iade edilir mi?

Teşekkür ederim abi, artık ya satarım ya da sıka sıka alışacağım.
Geri