Arama sonuçları: *

1. K

Monitörüm Kırıldı Garanti mi Yenisi mi?

Monitör modeli: ASUS Tuf VG24VQ. Daha garantiye göndermedim fakat müşteri hizmetleri sistemde ekran değişim fiyatı olarak 1195Tl dedi ama monitör teknik servise gelince kesin fiyat belirlenir dedi. Şu an monitör en ucuz 1750TL ben 6 ay önce aldığımda 1500TL ye almışım. Soruyorum teknik servise...
  2. K

10 mbps hızla GTAV kaç saatte iner?

10 mbps internet hızın ise yaklaşık saniyede 1mb indirmesi lazım. 1024 saniyede 1GB indirecek. O da yaklaşık 17 dakika felan. 85GB dersek oyuna 24,4 gibi bir saatde inmesi gerekiyor.
  3. K

CSGOda Mikrofon Çalışmıyor!

Bazen ses ayarlarında değişiklik yapınca veya kulaklığı takıp çıkarınca ses gelmiyo. Ben oyunu kapatıp açınca düzeliyordu. Bi denersiniz olmadı
  4. K

Itopya'nın DA-SISTEM2 bilgisayarını saçma bir şekilde stoklarını açıp kapatması

Burda anlatmaya çalıştığım şey stokların bitmesi değil. Anlayamadığım şekilde bir açıp bir kapatmaları. 5 dk'da depolarına ürün gelip bitiyor mu hemen??
  5. K

Itopya'nın DA-SISTEM2 bilgisayarını saçma bir şekilde stoklarını açıp kapatması

Hayır anlamıyorum arkadaşlar. Sistemi almaya karar verdim. Parayı yükledim. Tam sayfayı açtım stokda yok. Sonra bi yarım saat sonra tekrar baktığımda stokları açmışlar tam alışverişi tamamlalyacağım tekrardan kapatmışlar. Hayır anlamıyorum 5 dk içinde ne değişdi veya bunu kasıtlı mı yapıyorlar...
Top Bottom