Arama sonuçları: *

1. C

80 Tl Kulaklık Önerisi"""

Tamam 120 Civarı birseyde olur soylermisiniz ? 1588680010 Hmm pekala bütçeyi en fazla 120 yapabiliyorum
  2. C

80 Tl Kulaklık Önerisi"""

selamlar bana yayın için en fazla 80 tl lik kulaklık öneriniz varmıdır acaba yarın çarşıya gidicem öneri varsa bakabilirim öneri için şimdiden teşekkürler
  3. C

Yardım FULL EKİPMAN TAVSİYELERİ

Klavye İçin ben Rampage KM-RX9 aldım iste4rsen instagramdan sana fotoğraf atabilirim aşırı memnunum klavye ve mauose den 1588594498 cloud 2 Fiyatı en az 600 :d
  4. C

Açılmayan Laptob Sorunu

Abilerim Kardeşlerim Benim Lenovo PC de Açtığım Zaman Lenovo yazısı geliyor ardından windows simgesi geliyor altında otomatik onarım için hazırlanıyor yazıyor ve bu yazar yazmaz gücü Kesiyor İçinde Önemli Bilgiler Var Dışarı çıkma yasağı olduğu için çıkamıyorum lütfen acil destek sağlarmısınız...
  5. C

bilgisayar çılmıyor

kral bak açılıyor lenovo yazıyor 2 saniye onarım yazıp kapanıyor heyecandan yanlış yazmışım içindeki bilgiler önemli ya
  6. C

bilgisayar çılmıyor

ya bende hiç ekran gelmiyor başlarken lenovo yazısı çıkıyor hemen kendiliğinden kapanıyor
  7. C

bilgisayar çılmıyor

bu bilgisayarın içindekiler benim için önemli nasıl geri alabilirim veya bu bilgisayara ne olmuş bilgin varmı ?
  8. C

bilgisayar çılmıyor

hayır her seferinden onarım yazıyor vbe kapanıyor ben tekrardan açıyorum
  9. C

bilgisayar çılmıyor

Hekreze Selam Bende Lenoova Bilgisayar var Laptob bu bilgisayara dün lol indirdim ve ne yazıkki bugün açtığımda açılış sayfasında geri onarım yapılıyor yazdı ve bilgisayar kendiliğinden kapandı artık denememe rağmen her açılışta bu sorunla karşılaşıyorum bana yardımcı Olabilecek varmı 20 yaş...
  10. C

Yayın İçin Yan Ekran

Hmm eyw abi saolasın o zaman belli bir düzeye gelince monitör alirim 😅
  11. C

Yayın İçin Yan Ekran

Ben yayın platformuna giris yapmak istiyorum fakat bir sorunum varki yan ekran herkes 2. Ekran almam gerektiğini söylüyor. Bende kasalı gamer pc var birde laptop var normal Ben laptop ekranını yayın ekranı olarak kullanıp yani bağış chat filan bakıp normal ekrandaysa oyun oynama imkanim varmi...
  12. C

İnventus Nasıl Bir Firmadır?

Hepsi geliyor Buyur Bakabilirsin Paket Açılımı Yaptim 1588280769 Ben cuma akşamı sipariş verdim Sıraya alındı Salı Denendi Hersey Kuruldu Çarşamba Sabahı Kargo Verildi Kargo istanbuldan antebe haftada 1 kez geliyormuş kargo şirketiyle ilgili sorun elime çarşamba günü ulaştı:)
  13. C

İnventus Nasıl Bir Firmadır?

Ben yeni bilgisayar topladım guzel fiyatıydı birde ahretten wievsonic 144hz curved ekran fiyatı 1600 di ben 1000 aldım telefonla gorustum yardimci oldular bana güvenilir firma kasamda hersey tamam full+Full deniyorlar
  14. C

2. EKRAN SORUNSALI

Twich te obs kullanıyorum ama ekran geçişleri tek monitörden olmuyor benim pc kasalı birde laptop var leptobu 2. Ekran olarak kullanmam mumkunmu
  15. C

KULLANICI ADI ÖNERİSİ

AYNEN ISTE O YÜZDEN AKLIMA FIKIR GELMIYOR 😂 1587337218 MIZZAH SELALESI :,)))
  16. C

KULLANICI ADI ÖNERİSİ

Selamun aleyküm Abilerim kardeslerim ben canlı yayın hayatına bir giris yapiyorum ayni zamanda youtube ye ama bir sorunum varmı kullanıcı adı. Rica etsem bana heryerde yani sosyal medyada oyunlarda vs. İçin özgün kullanıcı adı önerisi verirmisiniz ? İsmim Pehlül bununla ilgili birseyde...
  17. C

1 Hafta önceki Bilgisayar

Hepinize Merhaba Abilerim Kardeşlerim Ben yayın+Oyun Bilgisayarı almayı Planlıyorum Elimde 5000 Civarı Bütçem Var Donanım Arşivin Geçen Haftaki Bilgisayarı Stokta Kalmamış Onun Gibi Bir Önerisi Olan Olursa Sevinirim Toplamalı mı Almalıyım yoksa Toplu Haldemi parca parca ise parçaları yazar...
  18. C

Oyun ve Yayın Bilgisayarı

Öncelikle Selamun Aleyküm ahilerin Kardeşlerim. Ben Sıfırdan Oyun Oynamaya Ve Yayın Yapmaya Uygun Bir Bilgisayar Almak istiyorum sizce toplu bir tavsiyeniz varmı Yoksa Toplama işimi yapmalıyım ? Toplama Yapacaksam Bana Yardım Edermisiniz ? Bütçe 4000 Şimdiden tesekkurler ?
Top Bottom