Arama sonuçları: *

1. Muhammet.x7

165 Hz monitörü 144 den 165'e alınca ekran gitmesi

Olmadı hocam 144 de kullanmaya devam edeceğim bakalım bir sorun olmaz umarım teşekkürler
  2. Muhammet.x7

Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan WattMan geri yüklendi.

Amd'nin kendi söylemiş olduğu çözüm yolları Bu mesaj genellikle GPU sürücüsü çöktükten sonra ortaya çıkar ve aşağıdakilerden biri veya birkaçı neden olabilir. Windows kritik ve/veya önemli güncellemeleri kaçırıyor Mevcut tüm önerilen ve kritik güncellemeleri yükleyerek işletim sisteminizi...
  3. Muhammet.x7

Deneyeceğim hocam :)
  4. Muhammet.x7

Yok hocam olmadı oyuna girdim ekran dondu ve oyundan attı
  5. Muhammet.x7

Haklısın hocam peki ya ekran kartım falan destekliyor yani sonuç olarak demi? Kimi yerde okumuştum yırtılmalar donmalar falan vs oluyor demişti de
  6. Muhammet.x7

Gerçekten amd pişmanlık ya... 🙃
  7. Muhammet.x7

Onu yaptım hocam olmamıştı
  8. Muhammet.x7

DP ile hocam 1673255822 22.11.2
  9. Muhammet.x7

Öncelikle merhabalar arkadaşlar monitörü daha dün aldım fakat biraz hevesim kırıldı 165 hz e aldığım da oyunlardan atıyor veya ki donuyor 144 e çekince bir soruna rastlamadım şuan ekran kartım Rx5500 xt 8 gb. Birkaç oyundan ekran görüntüsünü attım. Wattman hatası falan veriyor her şeyi denedim...
  10. Muhammet.x7

Kendi kendine C diskim doluyor

Hocam geri yükleme noktalarını falan da silmiştim devre dışı bırakmıştım fakat olmadı yine..
  11. Muhammet.x7

Yeniledikçe düşmeye başladı tekrardan...
  12. Muhammet.x7

Geçen tekrar silmiştim dostum şimdi dolu değil doldukça siliyorum genelde
  13. Muhammet.x7

Evet Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapmıştım hiçbir sorun çıkmadı.
  14. Muhammet.x7

Öncelikle çoğu yerden araştırdım fakat hiçbir çözüme ulaşamadım. Bazı uygulama ve oyunlarda C diskimde azalmalar oluyor fakat kapatınca alan biraz alan kazanıyor ama eski alana dönmüyor. Birkaç gün önce yaklaşık 10 gb kadar bir şeyleri silip alan açtım, açtığım alanın hiçbir anlamı kalmıyor...
  15. Muhammet.x7

Çözünürlük dışı

Çözüldü arkadaşlar Ekran kartını söküp işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyorum.
  16. Muhammet.x7

Çözünürlük dışı

Merhabalar bugün arkadaşlarla oyun oynarken ekran birden dondu ve rengarenk bir ekran oldu sonra gitti geldi ekran yine aynı oldu tekrar başlattı bu kez de normal iken birkaç saat sonra odaya geldiğimde çözünürlük dışı hatası alıyordum. Birkaç dakika durduktan sonra ekran ya renkli oluyor yeşil...
Top Bottom