Arama sonuçları: *

1. W

1200TL bütçeli PSU ve Kasa önerisi

Aynı zamanda kasanın içinin ferah olması tercihimdir reis yani sıkış sıkış olması yerine boşlukların olması daha iyi benim için
  2. W

Dark Guardian hakkında bi düşünceniz var mı ?
  3. W

Tek beklentim kasanın soğuk olması ve beni uzun süre götürmesi keza psu nun da ayın şekilde
  4. W

Beyler bi eleme yapsak bu öneriler arasından yardımcı olur musunuz,artıları eksilerini bilen varsa yazarsa çok iyi olur neden yazdığınız da önemli... 1593105063 Reis kasayı beğendim eksileri vs. var mıdır yardım eder misin ?
  5. W

Önceliğim sistemimi soğuk tutması-yaz aylarında bile düşük sıcaklıkta çalışması-yeterli yer kapasitesi ,psu da ise kaliteli olmasını tercih ederim şimdiden teşekkürler...(2.el 0 farketmez)
  6. W

3000 TL İşlemci ve Anakart önerisi

Reis csgo öncelikli dememin sebebi genelde intel işlemciler daha yüksek performans veriyor bundan bahsediyorum yani
  7. W

3000 TL İşlemci ve Anakart önerisi

Arkadaşlar 3000 tl ye kadar 2.el 0 farketmez anakart ve işlemci önerisi arıyorum oyun odaklı olacak yüksek seviye csgo oyuncusuyum işlemcinin güçlü olması önceliğim şimdiden teşekkürler...
  8. W

Bilgisayarım yeterli fakat oyunlarda fps değerlerim saçma düşük yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar yüksek seviye csgo oyuncusuyum fakat girdiğim oyunlarda inferno olsun başka mapler olsun fpslerim 100-200fps değerlerinde hareket ediyor sebebini bilmiyorum ısınmadan kaynaklı olabilir veya bilmeden farklı bir şey yapmış olabilirim oyun içi ayarlarım 1280x960 veya 1024x768 arası...
Geri