Arama sonuçları: *

1. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

Genel olarak anlaşıldı neyin ne olduğu hesabı satmaya çalışacağım açıklama yapıp trollemeyen ve zorba olmayan kişilere teşekkür ediyorum.
  2. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

S sende bu alihanın ekurisi falansın herhalde dikkat edersen hesabı satıyorum demedim satacağım ne kadar fiyatı olur diye sordum olursada 800 liraya satacağım aciliyetten diye fiyat öğrenmek istedim sayın ergen falan hayırdır sen klavye erkeği seni öyle boş boş konuşma
  3. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

Yav hadi işine boş yapma bana akıl veriyor birde max yaş 10
  4. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

Kardeşim acil işimin olması şu ailevi durumlarım iyi değil işten çıkartıldım şirketimiz kapandı anneme babama tek başına bakan bir adamım yeri geliyor 100 liraya bile insan muhtaç kalabiliyor herneyse ALLAH seni dara düşürmesin. Kimseye boş yere ithamda bulunmamayı öğretir belki
  5. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

valla alan varsa 800e burada bir arkadaşa veririm aciliyetten satıyorum yoksa satmam zaten
  6. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

Satmayı düşünüyorum aciliyetten dolayı satacağım 1000 tl olarak fiyat düşünüyordum.
  7. ELRODH

Steam hesabım ne kadar ?

Acil olarak steam hesabımı satmam gerekiyor içerisinde bulunan oyunlar Days gone Gta V Rdr 2 Battlefield 1 Battlefield v Battlefield 2042 American theft 80's The crew 2 Dying light Left 4 dead 2 Resident Evil Thief simulator Half life Half life 2 Cs 2 Rainbow six siege (R6) Wallpaper engine...
  8. ELRODH

Uygun fiyata ready or not key satan var mı?

Başlıkta olmak üzere key satan var ise ulaşabilir mi?
  9. ELRODH

Anakartta elektrik var ancak pc açılmıyor

Denedim yine faydası olmadı
  10. ELRODH

Anakartta elektrik var ancak pc açılmıyor

Arkadaşlar merhaba anakartın pinlerini kontrol ettiğimde elektrik var ancak anakart ışığı yanmıyor ve pc açılmıyor lütfen yardım edin kontrol kalemi ile pinleri kontrol ettim elektrik geliyor ancak pc açılmıyor
  11. ELRODH

Youtube'a merhaba yeni kariyer adımları

Merhaba arkadaşlar ben ahmet; 24 yaşındayım şanlıurfa'da ikamet eden bir kardeşinizim depremden dolayı askerden 1 ay erken gelmek zorunda kaldım (afet izni) nedeni ile kıbrıstan erken dönmüş oldum. Evime geldiğimde malesef abimin evine ailem geçmek durumunda kaldığını ve evimizin hasar...
  12. ELRODH

Yardım Ekran Kartında Gigabyte Mi Galaxy Mi

evet hala'da kullanıyorum gerçekten iyi kartlar tavsiye ederim 1680648359 eskiden gigabyte 1660 super kullanıyordum şimdi gigabyte rtx 3070 master 8g
  13. ELRODH

Yardım Ekran Kartında Gigabyte Mi Galaxy Mi

tabii ki gigabyte
  14. ELRODH

Yardım Mavi ekran yardım edin lütfen

geri yükle deme hocam sistem aç normal şekilde önemli olan dosyalarını yedekle ve direk format at olmadı zaman tekrar aynısını yaparsa ramleri söküp silgi ile sil çok bastırmadan tekrar yerine tak yine olmazsa bios pilini çıkartıp tak
  15. ELRODH

Xbox series x 2. El alınır mı

7k ile daha geçen yıl aldığım xbox series s var bendede satıyorum series s işimi görüyor ayrıca kollarda hiç sıkıntı yok toplasan 30 defa tek oturup oynamışımdır.
  16. ELRODH

Yardım Mavi ekran yardım edin lütfen

windowsu siz mi kurdunuz ? ayrıca hata kodu nedir onu tam göremedim
  17. ELRODH

Yardım Beyaz kasa öneri acil

https://www.sinerji.gen.tr/nzxt-h5-flow-white-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-44573?gclid=Cj0KCQjw8qmhBhClARIsANAtbofG72F17_XBrKLQZre7rNMFFwiZZPZ0Y-_ujZO-F0eOjeSeTybvje8aAsRyEALw_wcB
  18. ELRODH

Yardım Sharkoon Rev 200 Kasa Fan Rgb Yanmıyor

sharkoon rev200 kasa aldım kasa ilk geldiğinde anakart bağlantıları vs hepsini yaptım. ilk bağladığımda rgb ışıklar yandı fanlar dönmüyordu bende molex kablolarını güç kaynağına bağladım bu sefer ışıklar yanmadı ama fanlar dönmeye başladı sonra aynı şekilde molex kablolarını söktüm bu sefer rgb...
  19. ELRODH

Yardım Gigabyte B550 Gaming X V2

olur hocam normaldir :D
  20. ELRODH

Yardım Gigabyte B550 Gaming X V2

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b550-gaming-x-v2-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,918570528.html
Geri