Arama sonuçları: *

• Users: kabus
  • Order by date
  1. K

Fan önerisi

Kasa Fanı önerilerinizi bekliyorum kasamın soğutması için üst kısımına 2 tane 120mm lik fan alacağım ama önerilerinize ihtiyacım var. kasam https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-8935g-650w-80-plus-4x120mm-rainbow-fanli-midt-atx-kasa.html ön tarafı delmek istemediğim için üstüne 2 tane daha...
  2. K

rx 5600 xt ryzen 5 3600xt sistem nasıl?

ya kardesım benım sıstemım de aynı bununla sen bana neden sabah bos lınc atıp konudan gıttın hayırdır yanı msi rx 5500xt r5 3600 kime sorsam sağlam pc diyor illa gözünüze girmek için 144hz monıtor mu alalım yani oyuncu muyum ben 75hz neyıme yetmıyor allah allah yağcılık yapma insanlara
  3. K

Hangi işlemciyi alırsam bilgisayarim daha uzun ömürlü olur

ryzen 5 3600 öneririm ben aldım kullanıyorum msi rx 5500xt 8gb ekran kartı ve 16gb 3200mhz ram ile
  4. K

Yeni Aldığım Sistem İçin Düşünceleriniz

Eyvallah kardeşim grafik tasarım yapacağım için bu işlemciyi seçtim Youtubede baktım ısınma yapmıyor 5500xt mech modeli kasa kalitesiz evet önünde delikler yok ya üste 2 tane daha fan atacağım ya da ön tarafa delikler açacağım patlamaz hocam öyle demeyin profesyonel bir oyuncu olmadığım...
  5. K

Yeni Aldığım Sistem İçin Düşünceleriniz

Merhaba Donanım Arşivi Ailesi Foruma yeni katıldım Selamlar herkese Kendim topladığım güzel bir sistem aldım lütfen görüşlerinizi bildirin, görüşlerinize ihtiyacım var :) İşlemci : Amd Ryzen 5 3600 Anakart : Msi B450M-A PRO MAX Ekran Kartı : Msi Rx 5500XT Mech OC 8GB Ram : Corsair Vegance...
Top Bottom