Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

IPhone pro modelleri nereden sıfır alınır

uygun fiyata bulamazsın onun yerine 15 pro ya da 16 pro al. bulsan da güvenilir bi satıcı olmaz
  2. Rivyalı Geralt

Sneaksup Alışveriş İptalini Onaylamış mı?

banka kartıyla almıştım bu hafta içinde iade olur diye düşünüyorum o zaman. teşekkür ederım
  3. Rivyalı Geralt

Sneaksup Alışveriş İptalini Onaylamış mı?

Perşembe günü jordan jumpman pro almıştım ama başka bir sitede 500 lira daha uyguna gördüğüm için iptal ettim sonra oradan aldım. Perşembe gününden beri iadeyi yapmadılar ama sipariş durumunda para iadesi bekleniyor yazıyor. Ayakkabıyı iptal ettiğimde herhangi bir SMS veya mail de gelmedi. İade...
  4. Rivyalı Geralt

40 bin TL laptop öneirisi

çok fazla victus kullanıcısı var sorun sadece bende de olmuş olabilir yanlış yönlendirmiş olmayayım ama victusu çok sevemiyorum bu olaydan dolayı :widepeepo:
  5. Rivyalı Geralt

kronik bi sıkıntı mı bilmiyorum. Sorun yazılımsaldı bilgisayarı açtığımda fanların çalışma hızı rastgele olarak değişiyordu ekran pikselleşip mavi ekran hatası alıyordum sonrasında. Geçen sene açtığım bir konu vardı lolde 4 fps alıyordum çoğu şeyi de denedim. DDU ile gpu driver silip yükledim...
  6. Rivyalı Geralt

lenovo diğerlerine göre zayıf kalıyor. Victus'ta önermem geçen sene 1 ay başımı ağrıttı iadesi ile. Bozuk laptopu iadeden geri gönderdiler bile bile. Asus ya da Hp omen olabilir
  7. Rivyalı Geralt

Yardım Mühendislik için laptop önerisi

4060 bak bence
  8. Rivyalı Geralt

yeni aldığım laptop lolde 5 fps alıyor

sanırım bu victuslarda olabilen kronık bir arıza ben iade ederek kurtuldum ama vatanda elden aldıgım ıcın 1 ay ugrastırdılar.
  9. Rivyalı Geralt

ben sorunu iade ederek çözdüm onun öncesınde her şeyi denedım ama duzelmemıstı maalesef
  10. Rivyalı Geralt

laptop mu kullanıyorsun ve ne zaman aldın
  11. Rivyalı Geralt

Beyler bu ne demek?Üni'de ilk senem.

danışman hocanla konuş ders seçmemişsin
  12. Rivyalı Geralt

Kış için su geçirmez bot önerisi

https://www.boyner.com.tr/caterpillar-nubuk-tarcin-erkek-bot-e-colorado-p-1248317?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Bing%2FStandartShopping%2FAll&utm_id=484129963&utm_content=1224856991922688&utm_term=&network=o&creativeid=&msclkid=0456ca8251f7145ba117ac663c44b208 burada fiyatı...
  13. Rivyalı Geralt

Kış için su geçirmez bot önerisi

ben de cat var sıcak tutuyor su geçırmedı hıc eskısehırde bıle
  14. Rivyalı Geralt

Hikayeli askeri oyun

Beyond Two Souls baya iyi oyun
  15. Rivyalı Geralt

Kilo alamama problemim var spora başlamayı düşünüyorum ne yapmam lazim

metabolizması kadınlardan yavas olanlar için kilo almak normaldir tabii ki , bosa zırlamayın kilo almak bazı insanlar için çok zor
  16. Rivyalı Geralt

Çözüldü✓ istanbul anadolu yakası içi bilgisayar toplayacak biri var mı

1000 lira para verme bence montaj için gereksiz
  17. Rivyalı Geralt

MS| GALATASARAY 0 - 1 YOUNG BOYS (2-4)

young boys vs young girls
  18. Rivyalı Geralt

EasyCep ten yenilenmiş samsung s23 ultra alınır mı

onun yerıne yurtdısı dusunebilirsin yenılenmıs alma bence
  19. Rivyalı Geralt

Gpu kullanimi 99 iken CPU neden 40

AAA oyunlar da bu sekilde olması normal ama lol cs valorantta böyle olmaması gerekir
Top Bottom