Arama sonuçları: *

1. Rivyalı Geralt

Lenovo legion pro 5 Alınır mı?

Alınabilir. Ben de 5070ti'lı laptop almak yerine legion almıstım ama pro değil benimki. 1600p ekran var hem de vram 8 gb. O biraz sıkıntı. Ama vram yüzünden yeni çıkan oyunlar oynanmaz olursa 1080p ya da 1440p monitor bağlayıp çözünürlüğü de düşürmeyi düşünebilirdim. Bir de laptop şık duruyor ve...
  2. Rivyalı Geralt

Sizce Ps5 Pro şuan alınır mı?

O fiyata sorunsuz ps 5 pro bulduysan ve gta 6'yı beklemek istemiyorsan alınır. Yoksa gerek yok sakın alma. Boş boş yatacak. Bende slim var gta için aldım. Bomboş duruyor şu an ama gta çıkınca bi ay başından kalkmam.
  3. Rivyalı Geralt

ARMOURY CREATE YÜKLENMELİMİ?

G Helper yükle
  4. Rivyalı Geralt

The hunger games izleyenler varmı?

hunger games'i diyorsan ben izlemiştim. Aslında oyunu var. Battle royale teması bence bu kitapların kopyası
  5. Rivyalı Geralt

Amazonda Süpermarket İndirimi: 3 Al 2 Öde Fırsatı

https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2GGWT50UBYD59?ref=psp_pc_cart_collapse&redirectAsin=B09VXWQTLT&redirectMerchantId=A1UNQM1SR2CHM amazonda süpermarket ürünlerinde 3 al 2 öde varmış. Ben fıstık ezmesi aldım migsrostan bir tanesinin fiyatına amazondan 3 tane alınıyor.
  6. Rivyalı Geralt

VS code terminal yardım

code-runner.showExecutionMessage arama çubuğuna bunu yazıp tiki kaldırır mısın sistem komutunu gizleyeceği yazılmış. coderunner'da package'ı silip tiki kaldırdıktan sonra çalıştırmayı dene
  7. Rivyalı Geralt

VS code terminal yardım

coderunner ve package uyumsuz sanırım stackoverflow'da bi konuda öyle denmiş. Coderunner yerine resmi java uzantısını kullanarak deneyince çalışıyor sanırım
  8. Rivyalı Geralt

VS code terminal yardım

üstteki package'ı yorum satırına almayı dene. tek bir dosyayla uğraşırken onu kullanmana gerek yok. Kullanmayı düşünüyorsan coderunner'da çalıştırma.
  9. Rivyalı Geralt

VS code terminal yardım

package'ı neden kullandın
  10. Rivyalı Geralt

VS code terminal yardım

Coderunner kullanınca aldığın hatayı atar mısın
  11. Rivyalı Geralt

Elektrik & Elektronik mühendisliği / Bilgisayar mühendisliği ?

Okula yeni başlayacaksan dediğin gibi olmayabilir. Senin hırsını bilemem kesin konuşmayayım o yüzden ama Almanca + system engineering kariyer planı falan zorlar. Disiplini sağlarsan yaparsın çoğu öğrenci disiplini kuramıyor. EEE aşırı zor bir lisans dalı zaten. Seçerken emin olmak gerekiyor ben...
  12. Rivyalı Geralt

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Bana da çok ilginç geldi. Bu kadar nasıl rahat olunabilir anlamadım , motoru başkasının üstüne almış bir de el konmasın diye :D Hayata karşı büyük bir ciddiyetsizlik var. Sanırım çalışmayı falan da düşünmüyor borcu daha kolay kapatmanın derdinde ama öyle olmuyor maalesef avukata verirlerse...
  13. Rivyalı Geralt

Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

s23 ve iphone 13 ve 14 aynı boyutta. s24'te 0.1 inch daha büyük. s23'te alınabilir. Zamanında s23 ve ip14 arasında kalıp ilk kez iphone almıstım 10k fazla bayılıp ama gereksiz oldu.
  14. Rivyalı Geralt

Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

s24 6.2 inch alınabilir.
  15. Rivyalı Geralt

Mühendislik İçin Laptop Önerisi

Bilgisayar bilimlerinde şu an en çok kullanılan dil python ve onda da opencv , tensorflow , pytorch gibi kütüphaneler kullanılıyor bunların çoğu cuda entegreli. Derin öğrenmeyle uğraşılacağını varsayarsak nvidia kartlı bi laptop en mantıklısı yani nvidia olmazsa olmaz diye düşünüyorum. Ve yüksek...
  16. Rivyalı Geralt

70K oyun odaklı laptop önerisi

Ben bunu aldım güzel ama pili çabuk bitiyor hx işlemcisi olduğu için. Vrami de 8 gb az 10 ya da 12 olsa iyi olurdu
  17. Rivyalı Geralt

❌İndirim Bitti! Apple orjinal İphone 13/14 şeffaf kılıf 344TL!

iphone 14 için silikon kılıf alınır mı 500 tl şu an gürgençlerde. Orijinal mi acaba bilen var mı?
  18. Rivyalı Geralt

RTX 5070Ti 12GB alınır mı?

Ben de 5600xt 6gb ile tlou part 1'i ultraya yakın oynadım bazı ayarları high'a düşürmüştüm ama tam hatırlamıyorum hatta ilk çıktığı zaman oynadım. Ultra takıntısı falan yoksa zaten doku kalitesini falan ultradan high'a çekince vram kullanımında çok düşüş oluyor. Ama garanti olması için 5070ti...
  19. Rivyalı Geralt

RTX 5070Ti 12GB alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g615lr-s5211-12gb-rtx5070-ti-175w-intel-ultra-7-255hx-32gb-ram-1tb-ssd-16-inc-wqxga-240hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000083TA2A Bu model var zephyrus kadar tasarımı iyi değil. Ama sağlam.
Geri