Arama sonuçları: *

1. B

R5 3600 ASUS TUF B450M Pro Gaming stabil OC

Hiçbir ayarı değiştirmeden derken? Şuan ki ayarları bozmadan?
  2. B

Keşke bilgili birkaç kişi çıksa da çözüm bulsam 😂
  3. B

Sistemi servise göndermeden önce aynı işlemleri yapıp 1.225 voltaja çekiyordum. Bütün stress testlerini vs yapıyordum hepsinden sorunsuz geçiyordu. Boşta ortalama 45 , yükte ise 75 derecelere çıkıyordu. Fakat şimdi neden böyle çözemedim
  4. B

Corsair M2 SSD Arızalandı (Force mp510 480GB)

Aynı sorunu ben de Samsung 970 Evo modelinde yaşıyorum. Servise gönderdim sorun yok dediler. Anakart değiştirdim düşük yazma hızı sorunu devam ediyor çözüm bulamadım.
  5. B

Ortalama 1.450 lere çıkıyor fakat ben direkt manuel olarak müdahale ediyorum.
  6. B

Yok denemedim. Bilgili arkadaşların yönlendirmeleri dahilinde eğer sorun olmayacaksa öyle de deneyeceğim.
  7. B

Merhaba iyi günler. Uzun zamandır işlemci MHz’sinde ve sıcaklığında stabil bir sonuç elde etmek istiyorum fakat bu konularda yeni olduğum için sürekli birşeyleri yanlış yapmış olma hissi var. Yaptığım işlemler ; 1- Cpu Core Ratio: 42.00 2- AMD CBS sekmesi içerisinden Core Performance Boost’u...
  8. B

R5 3600/Tuf B450M Pro Gaming OC

Evet hocam :)
  9. B

Çok ısınıyor ya
  10. B

İkili sorun derken hocam? 1593697717 Wraith Prism kullanıyorum High mode de
  11. B

Merhaba OC konusunda bilgili arkadaşların görüşlerine ihtiyacım var. R5 3600 Asus TUF B450M Pro Gaming CPU Core Ratio - 4.2 Core Performance - Disable Precision Boost Overdrive - Disable VDDCR Cpu Voltage - 1275(Offset Mode) XMP Profile 1 (3200 MHz) Bu işlemlerden başka bir şey yapmadım...
  12. B

İkinci RAMi takınca sistem açılmıyor

Hocam sabit duruyor ve aağlam
  13. B

Bazı arkadaşlar işlemci pimlerinden olabileceğini söylediler bende baktım ki gerçekten en köşedeki bir adet pin eğrilmiş. Tek bir dokunuş ile düzelttim onu fakat bu defa sistem hiç açılmıyor. Sizce neyi yanlış yapıyorum? Bios pili çıkarılarak bios sıfırladım. CMOS ile koş devre yapıp bios...
  14. B

Hocam ramlerde sorun yok. Tek tek takınca ikisi de çalışıyor.
  15. B

Hocam 2 ve 4. Slotlarda da, 1 ve 3. Slotlarda da denedim açılmıyor..
  16. B

Arkadaşlar Merhaba. 1 ay sorunsuz kullandığım sistemim kapanmıştı açılmıyordu servise gönderdim ve 25 gün sonunda ekran kartı kısa devre yapmış diyip, sözde sıfır verdikleri ekran kartı ile beraber kargoyu teslim aldım. Test edip gönderdikleri için ekran kartını benim eski kartın kutusunda...
Geri