Arama sonuçları: *

1. annysm

Öneri ASUS TUF3 RX5600XT MİNİNG AYAR VE PERFORMANSI

ayarlarım sıcaklık değerleri ve kazım hızım bu şekilde sizce nasıl arkadaşlar 1668681293 ayarlar tam çıkmamış gpu ayarını min:0 max:-38 de tuttum ince ayar yapamadım ne yazıkki vram 1860 mhz güç ise +20
  2. annysm

Asus Tuf3 5600XT Mining için OC ayarları nasıl

%70veya%80 lere çekince 50 civarlarında duruyor
  3. annysm

Asus Tuf3 5600XT Mining için OC ayarları nasıl

denemelerim sonucu böyke bir kazım hızı ve güç değerine ulaştım sizce nasıllar Phonenix miner kullanıyorum ve Mana coin kazıyorum şu anki değerleirm şu şekilde: gpu saat hızı 1150frekans gpu voltaj 800 vram saathızı 1860mhz fan%100 Gpu sıcaklık ortalama 50 derece gpu memroy sıcaklıgı 80 81...
  4. annysm

Win 10 tüm uygulamalarım açıldıktan 1-2 saniye sonra kapanıyor

ayarlar sekmesinde resimdeki kırmızı olan herhangi bir sekemye tıkladıgımda izin vermem için "evet hayır" sekmesi geliyr evete tıklıyorum ve açılıyor 3 sn sonra donup kapanıyor
  5. annysm

Leauge Of Legends "kurulum gerçekleştirilemiyor" hatası

oyunu denetim masaından silmiştim şimdi tekrar yüklemek istiyorum ve bu hatayı alıyorum
  6. annysm

GPS'i nasıl bozabilirim?

teşekkürler arkadaşlar
  7. annysm

GPS'i nasıl bozabilirim?

babam bazı olaylardan sonra gps ile beni takp ediyor nasıl bozabilirim
  8. annysm

1 Tb Ssd önerisi ?

bencede Samsung daha mantıklı olabilir
  9. annysm

Kingston HyperX 8gb vs Crucial Ballistix 8gb vs CORSAIR Vengeance 8gb

Hepinize teşekkürler beyler
  10. annysm

500W (patlamayan) PSU önerebilir misiniz??

FSP veya Corsair marka bir psu öneririm ben şahsen
  11. annysm

Kingston HyperX 8gb vs Crucial Ballistix 8gb vs CORSAIR Vengeance 8gb

Öncelikle arkadaşlar işlemcim RYZEN 3 2200G ANAKART B450 S2H https://www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama/crucial-8gb-1x8gb-ballistix-siyah-ddr4-3000mhz-cl15-rgb-pc-ram.html https://www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama/kingston-8gb-hyperx-fury-black-ddr4-3000mhz-cl17-1-2v-pc-ram.html...
  12. annysm

Sizce alınır mı (ilanı gördüm almak isteyenler için söyleyin)

https://www.letgo.com/tr-tr/i/asrock-b450m-pro4-anakart-amd_9b9e98e6-1796-43cc-b778-fca107dbac0d
  13. annysm

Açtıgım her program direk kapanıyor yardım lazım

Merhaba arkadaşlar CMD İLE ETKİNLEŞTİRDİĞİM Windows 10 pro kullanıyorum imzamda bilgisayarım da var şimdi sorunu sizlere açıklıyım Herhangi bir uygulamayı açıyorum mesela Rocket leauge yada bir Winrar dosyası 1 yahut 2 saniye açılmaya başlıyor sonra donup kapanıyor ve hiçbir türlü açamıyorum 1-2...
  14. annysm

Yardım ROCKET LEAUGE 2 AŞAMALI DOĞRULAMA YÜZÜNDEN TAKAS HATASI

hayır steamdan para ile aldım 2 yıl once
  15. annysm

1sn efenedim 1613676305 tekrar bakarmısınız
  16. annysm

Hatayı aşşağıya bıraktım arkadaşlar sabah takas yapabilirken 2 aşamalı doğrulama yaptıktan sonra bu hatayı almaya başladım ve üstünden 8 saatten fazla geçti ama hala hata duruyor yardım ederseniz çok sevinirim
  17. annysm

Etherium Minerlık değerlerim

ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM YARDIMINIZ İÇİN
  18. annysm

Etherium Minerlık değerlerim

hocam o resimde 3 tane volataj ve frekans ayarı var hangsini artırıp azaltmalıyım unuttum hangi hangisiydi
Geri